לפי פרוגאבל מה לעשות שטראמפ לוקחחחחחחחח
לפי פרוגאבל מה לעשות שטראמפ לוקחחחחחחחח
בגלל התרגום האוטמטי כך זה נכתבדרושים לי כמה הסברים על המקרא (כנראה זה תרגום אוטומטי):
מה זה "נשען" (אולי מתנדנד)?
מה זה "לזרוק"?
ומה זה פיצול ההצבעות?
זכור לי סוג 57%-36% אבל אפשר לבדוק בויקי האנגלית.בכמה קולות הדמוקרטים ניצחו בפעם האחרונה בניו יורק ? מישהו יודע?
1.7 מיליון הפרש לטובת קלינטוןזכור לי סוג 57%-36% אבל אפשר לבדוק בויקי האנגלית.
יותר ממה שהצביעו לביבי חחחחח1.7 מיליון הפרש לטובת קלינטון
בקטנה...
כנ"ל במיאמי בפלורידהדוקא במעוזי הדמוקרטים בפנסלבניה קרי הערים הגדולות אחוזי ההצבעה המוקדמת נמוכים משמעותית
דרושים לי כמה הסברים על המקרא (כנראה זה תרגום אוטומטי):
מה זה "נשען" (אולי מתנדנד)?
מה זה "לזרוק"?
ומה זה פיצול ההצבעות?
וואו זה באמת מעניין כי הרי לפי הערכות ההצבעה ביום בחירות היא חד משמעי לטובת הרפובליקנים כך שזה חדשות ממש טובות ומשמחותכנ"ל במיאמי בפלורידה
ואגב בוויסקונסין בהצבעה המוקדמת הצביעו נראה לי 11% יותר רשומים כרפובליקנים מאשר רשומים כדמוקרטים
נו לפי פרוג טראמפ לוקח
היה גם פעם שהוא חזה תוצאה שלא נעימה לו?מנדי ריזל בJDN מהמר על טראמפ...
גם ממספר נימוקים עיין שם אבל יותר מעניין בגלל שהרב מאיר טורנהיים שחזה לא מעט תוצאות של בחירות כולל את בחירתו של טראמפ ב2016 מקרון בצרפת ונתניהו בשלושת הפעמים האחרונות בישראל !!
וגם הפעם הוא חוזה לפי הפרשה שטראמפ ינצח אמכי"ר.
לא יודע מה אתכם, אבל אצלי זה די מזיז ומעודד, והעיקר להמשיך להתפלל לטוב ביותר ליהודים...
מנדי ריזל בJDN מהמר על טראמפ...
גם ממספר נימוקים עיין שם אבל יותר מעניין בגלל שהרב מאיר טורנהיים שחזה לא מעט תוצאות של בחירות כולל את בחירתו של טראמפ ב2016 מקרון בצרפת ונתניהו בשלושת הפעמים האחרונות בישראל !!
וגם הפעם הוא חוזה לפי הפרשה שטראמפ ינצח אמכי"ר.
לא יודע מה אתכם, אבל אצלי זה די מזיז ומעודד, והעיקר להמשיך להתפלל לטוב ביותר ליהודים...
הוא טען ששלי יחימוביץ תנצח בבחירות לראשות ההסתדרות, מה שכידוע - לא קרה.היה גם פעם שהוא חזה תוצאה שלא נעימה לו?
השאלה היא אם הוא צדק או לא ולא האם זה נעים לו או לאהיה גם פעם שהוא חזה תוצאה שלא נעימה לו?
לכן התקינו תפילה מיוחדת למקרים כעין אלו: ותזמין לנו פרנסתינו בכבוד..... בהיתר ולא באיסור..........!!!!!למה צריך להתפלל על דונלד טראמפ ?
הוא הרי אומר שגם אם הוא לא זוכה,
הוא לא עוזב את הבית הלבן ...
בדיוק על זה צריך להתפלללמה צריך להתפלל על דונלד טראמפ ?
הוא הרי אומר שגם אם הוא לא זוכה,
הוא לא עוזב את הבית הלבן ...
השעון בארה"ב עצמה משתנה בין מדינות החוף המערבי והמזרחי, ושעת הסגירה גם לא אחידה.מתי מתחילה ההצבעה לפי שעון ישראל?
ומתי יש תוצאות ראשוניות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: