נכתב ע"י נ פלוס;1201935:לא הבנתם אותי נכון-
ל "רופא ילדים" שלי! ולא לתחפושת רופא!
משהו מכובד!
נכתב ע"י קורס;1201895:אני הכנתי סלטי בריאות (מירקות) + מטבלים בתוך מזרקים גדולים
נכתב ע"י רותי12;1205144:איפה קונים מזרקים למילוי?
נכתב ע"י גרפוטו;1205057:לשכנים - אנו קיבלנו (ושנה אח"כ גם שלחנו) לשכנים - הכל מדבש (צנצנת דבש, עוגת דבש, סוכריות דבש, שוקולד במילוי אגוזים ודבש וכו') וכתוב: דבסטע שכנה (-בעברית: השכנה הכי הכי... ) מאוד חמוד.
להורים- אתם נותנים כל השנה אנו נותנים חד פעמי - ובפנים כל מני כלים חד פעמיים יפים, קופסאות וכו'.
נכתב ע"י skl;949251:יש פתגם באנגלית אולי גם בעברית (אלא יודעת מה המקור אולי יוכלו לעזור לך בפורום)
שאם תאכלי כל יום תפוח לא תצטרכי להגיע לרופא
משלוח מנות מכל מיני דברים מתפוח
נכתב ע"י בראש מילה;949235:גיסתי חיפשה פעם את הילדים לירושלמים, ושלחה במשלוח מנות קוגל אישי וקופסת מלפפונים חמוצים
לליצן מילאתי פעם עוגיות בתוך בריסטול מגולגל לצורה של כובע ליצן, יצא חמוד וטעים.
לנסיכים - אפשר לעצב את הקופסא בצורת כתר או משהו בסגנון.
אני מחפשת רעיונות למשלוח מנות שמתאים לתחפושת של רופא / אחות.
נכתב ע"י Rachel27;1205123:שמעתי מחברה:
ליל פורים. הכנת המשלוחים לבוקר בעיצומם. הבעל מוציא גבינה מהמקרר ומחלק ל2. לאחד מוסיף זיתים ובשני פפריקה ותבלינים.
אתה רעב? -לא.
הוא מחלק לכוסיות קטנות ומכסה בניילון נצמד.
לגבינה חוברים גם עגבניות ומלפפונים חתוכים גס. והוא ממשיך לעמוד במטבח גם אחרי שפרשה לשינה.
בבוקר חיכתה למשפחה ארוחת בוקר תוצרת אבא. הוא פשוט הכין לכל ילד ארוחת בוקר כולל לחמניה ובקבוק שוקו קטן שקנה בחזור מהתפילה וצרף פתק ל:"שם הילד" + תכונה חיובית בולטת, פורים שמח, אוהבים אבא ואמא.
אני חושבת לאמץ את הרעיון ולמלא את נפשם ובטנם של הילדים במזון ולא רק ממתקים. (מה גם שארוחות בוקר של השכנים לא מגיעות לפני 10:30 והילדודס משכימים בעוד החושך עדיין מנסה לשדר נוכחות)
רק אני מרגישה שבתוך כל ההמולה והלחץ של יום הפורים אנו מפספסים את השמחה המשפחתית?
נכתב ע"י רותי12;1205144:איפה קונים מזרקים למילוי?
נכתב ע"י pr;949308:תודה על הרעיון, מצוין!
איפה משיגים דלי נחמד כזה? (מפלסטיק נראה לי לא לענין להורים או משהו.)
נכתב ע"י חנון;1205235:אני מכירה את זה בתור די בעסטע שוויגער/שנור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: