מידע שימושי הבו רעיונות מקוריים למשלוחי מנות

נ פלוס

משתמש מקצוען
לא הבנתם אותי נכון-
ל "רופא ילדים" שלי! ולא לתחפושת רופא!
משהו מכובד!

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מחפשת משלוח מנות שקשור לסוכריה- מתוק.

גרפוטו

משתמש מקצוען
לשכנים - אנו קיבלנו (ושנה אח"כ גם שלחנו) לשכנים - הכל מדבש (צנצנת דבש, עוגת דבש, סוכריות דבש, שוקולד במילוי אגוזים ודבש וכו') וכתוב: דבסטע שכנה (-בעברית: השכנה הכי הכי... :) ) מאוד חמוד.

להורים- אתם נותנים כל השנה אנו נותנים חד פעמי - ובפנים כל מני כלים חד פעמיים יפים, קופסאות וכו'.

Rachel27

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמעתי מחברה:
ליל פורים. הכנת המשלוחים לבוקר בעיצומם. הבעל מוציא גבינה מהמקרר ומחלק ל2. לאחד מוסיף זיתים ובשני פפריקה ותבלינים.
אתה רעב? -לא.
הוא מחלק לכוסיות קטנות ומכסה בניילון נצמד.
לגבינה חוברים גם עגבניות ומלפפונים חתוכים גס. והוא ממשיך לעמוד במטבח גם אחרי שפרשה לשינה.

בבוקר חיכתה למשפחה ארוחת בוקר תוצרת אבא. הוא פשוט הכין לכל ילד ארוחת בוקר כולל לחמניה ובקבוק שוקו קטן שקנה בחזור מהתפילה וצרף פתק ל:"שם הילד" + תכונה חיובית בולטת, פורים שמח, אוהבים אבא ואמא.

אני חושבת לאמץ את הרעיון ולמלא את נפשם ובטנם של הילדים במזון ולא רק ממתקים. (מה גם שארוחות בוקר של השכנים לא מגיעות לפני 10:30 והילדודס משכימים בעוד החושך עדיין מנסה לשדר נוכחות)

רק אני מרגישה שבתוך כל ההמולה והלחץ של יום הפורים אנו מפספסים את השמחה המשפחתית?

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י קורס;1201895:
אני הכנתי סלטי בריאות (מירקות) + מטבלים בתוך מזרקים גדולים

איפה קונים מזרקים למילוי?

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני שלחתי שנה שעברה משלוחי מנות לילדים שלי....
משהו שכ"א מאד רצה...
הם מאד נהנו!!!

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גרפוטו;1205057:
לשכנים - אנו קיבלנו (ושנה אח"כ גם שלחנו) לשכנים - הכל מדבש (צנצנת דבש, עוגת דבש, סוכריות דבש, שוקולד במילוי אגוזים ודבש וכו') וכתוב: דבסטע שכנה (-בעברית: השכנה הכי הכי... :) ) מאוד חמוד.

להורים- אתם נותנים כל השנה אנו נותנים חד פעמי - ובפנים כל מני כלים חד פעמיים יפים, קופסאות וכו'.

אני מכירה את זה בתור די בעסטע שוויגער/שנור

CSDesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י skl;949251:
יש פתגם באנגלית אולי גם בעברית (אלא יודעת מה המקור אולי יוכלו לעזור לך בפורום)
שאם תאכלי כל יום תפוח לא תצטרכי להגיע לרופא
משלוח מנות מכל מיני דברים מתפוח

תפוח ליום ולרופא שלום.....

usb4u

משתמש רשום
משלוח מנות - תודות להורים

קולה = כל ה...
הברכה המצורפת עם מגש - בקבוקי קוקה קולה + הברכות

תהנו...

קבצים מצורפים

• טובי.pdf
    KB 121 · צפיות: 133
  • ברכה להורים.pdf
    KB 174.2 · צפיות: 109
  • IMG_5543.JPG
    2.5 MB · צפיות: 94
  • coca cola.ai
    KB 163.6 · צפיות: 86

bat-el-g

משתמש פעיל
משלוח פרות

שנה שעברה הכנתי משלוח פרות גם כאלה לא מהעונה, מוכנים ישר לאכילה עם מזלגות קטנים. היה מוצלח

קבצים מצורפים

• IMG_0226.JPG
    KB 678.7 · צפיות: 127

חניק

משתמש פעיל
נכתב ע"י בראש מילה;949235:
גיסתי חיפשה פעם את הילדים לירושלמים, ושלחה במשלוח מנות קוגל אישי וקופסת מלפפונים חמוצים :)

לליצן מילאתי פעם עוגיות בתוך בריסטול מגולגל לצורה של כובע ליצן, יצא חמוד וטעים.
לנסיכים - אפשר לעצב את הקופסא בצורת כתר או משהו בסגנון.

אני מחפשת רעיונות למשלוח מנות שמתאים לתחפושת של רופא / אחות.

לא קראתי את כל התגובות ואולי יש כבר את הרעיון הזה....
אפשר לכתוב: "אצבע בפה זה לא יפה כך אמר דוד רופא" ולהכין את כל המשלוח בצורת אצבעות - עוגיות אצבע, אצבעות שוקולד, סיגרים וכו'
בהצלחה

מירי456

משתמש מקצוען
מי שמחפשת קופסת תרופות לתחפושת ולמשלוחי מנות של רופא
ראיתי שיש בבר-כל

חניק

משתמש פעיל
נהדר!!!

נכתב ע"י Rachel27;1205123:
שמעתי מחברה:
ליל פורים. הכנת המשלוחים לבוקר בעיצומם. הבעל מוציא גבינה מהמקרר ומחלק ל2. לאחד מוסיף זיתים ובשני פפריקה ותבלינים.
אתה רעב? -לא.
הוא מחלק לכוסיות קטנות ומכסה בניילון נצמד.
לגבינה חוברים גם עגבניות ומלפפונים חתוכים גס. והוא ממשיך לעמוד במטבח גם אחרי שפרשה לשינה.

בבוקר חיכתה למשפחה ארוחת בוקר תוצרת אבא. הוא פשוט הכין לכל ילד ארוחת בוקר כולל לחמניה ובקבוק שוקו קטן שקנה בחזור מהתפילה וצרף פתק ל:"שם הילד" + תכונה חיובית בולטת, פורים שמח, אוהבים אבא ואמא.

אני חושבת לאמץ את הרעיון ולמלא את נפשם ובטנם של הילדים במזון ולא רק ממתקים. (מה גם שארוחות בוקר של השכנים לא מגיעות לפני 10:30 והילדודס משכימים בעוד החושך עדיין מנסה לשדר נוכחות)

רק אני מרגישה שבתוך כל ההמולה והלחץ של יום הפורים אנו מפספסים את השמחה המשפחתית?

איזה אבא חם ואוהב, רעיון נהדר!!!!! כל הכבוד וההערכה על היוזמה, הילדים כ"כ נהנים מיחס אישי, (ובעצם, מי לא נהנה????) ובכלל ביום יום, פה ושם להניח לילד מכתב חם בסנדויץ' או בילקוט, חשוב ועובד!!!!!

חניק

משתמש פעיל
סליחה שאני מצננת קצת את ההתלהבות.....
א. אני חושבת שבמקום "להתקשקש" כל כך הרבה, הכי חם וטוב זה לשלוח לכל אחד מה שמתאים לו ומשמח אותו, לשבת כמה דקות כשבועיים לפני פורים ולכתוב מה מתאים לכל שכן, אחות או מי שצריך לשלוח לה, ובזמן שנותר עד פורים לקנות את האביזרים ולעצב שיגרתי ויפה. (ודווקא לא מנקר עיניים ומושך, תחשבו על אלה שלא יודעים לעצב או שאין להם כסף לקנות את כל הפיצ'יפקעס האלה.... {שכמה שהם זולים, עוד פה כמה שקלים ופה כמה שקלים...בסך הכל---- - הם יקרים!!!!})
אני אישית מכינה כבר משנה ראשונה אחרי החתונה ארוחת בוקר לשכנים מסוימים, דברים בריאים ומשביעים - כמה סלטים טובים טריים, לא יקרים אבל מאד טעימים, לחמניות ומשקה (שוקו, פודינג חם וכו') אני מביאה להם את זה ב8 בבוקר כך שהם לא מתים מרעב בנתיים.... (כל שנה אני עושה את אותו רעיון אך בשינויים קלים, לדוגמא, כל פעם סוג אחר של לחמניות, משקה אחר, עוד משהו מצורף, אם זה מעדן או משהו נחמד, עיצוב שונה וכו'...)
ב. לגבי ההורים - אתם אוכלים אצלם סעודת פורים? אולי במקום שכל ילד יביא להם בלי סוף אביזרים שונים ומשונים (שעם הרבה מהם, סליחה, אין להם מי יודע מה לעשות) פשוט תשאלו אותם מה להכין לסעודת פורים ואת זה תכינו ותעצבו יפה, אולי בתוספת משהו .....
מה דעתם?

איי בי מדיה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י pr;949308:
תודה על הרעיון, מצוין!
איפה משיגים דלי נחמד כזה? (מפלסטיק נראה לי לא לענין להורים או משהו.)

ראיתי היום סוג של דלי חמוד במספר גדלים בחבקוק בירושלים
בהצלחה רבה!!!

hilav

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה המשלוח מנות של שנה שעברה:

קבצים מצורפים

• משלוח מנות1.png
    KB 991.7 · צפיות: 179

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה