נכתב ע"י אפרתה;953582:מאה אחוז טבעי...
מקסים!!!
כמה יוצאת מגבת כזו כולל הדפסה? אולי נשקול את הענין...
(מחכה לקטלוג שלך..)
נכתב ע"י אפרתה;953582:מאה אחוז טבעי...
מקסים!!!
כמה יוצאת מגבת כזו כולל הדפסה? אולי נשקול את הענין...
(מחכה לקטלוג שלך..)
נכתב ע"י אפרתה;953595:אוי, מצחיקה, לא חשבתי שזו את. אבל כאן זה נראה הרבה יותר מרשים
נכתב ע"י pekanstudio;953599:תודה.
יש עוד רעיונות אם את בכיון הזה
את יכולה לקפוץ אלי לראות...
יפהפה ממש!נכתב ע"י hilav;953804:זה מה שעשיתי בשנה שעברה.
- שימו לב, "מתכון מצורף בגב האריזה", היה בצד גם "ברקוד" למוצר כשבמקום מספרים היה 'פורים שמח', וגם סמל של "בד"ץ משפחת...."
הרעיון התחיל להבריק לי כשראיתי את מה ש'מטאור' העלתה בשנה שעברה (ארוחת בוקר עם מתכונים מצורפים) התלהבתי מהקטע של המתכונים המצורפים, ומכאן התחיל הרעיון להבשיל הלאה בכיוון הזה
נכתב ע"י ROT;953858:איפה אתן גרות כולן....... אתן כנראה מאותו עיר? כי איפה שאני מכירה עדיין שולחים אחד לשני סלסלאות עם הצלופנים הנוסטלגיים, ומקסימום משדרגים לשקיות יותר עדכניות.
המצב רחוק פה מיוגורטים גרנולות ושאר מטעמים
אז אני יבוא לראות גם את התצוגות אופנה של התחפושות (אני פשוט רואה את הלחץ של כמה קרובות משפחה קרייתיות מהתחפושות שאני ממש פוחדת על הלח"ד שלהן)נכתב ע"י mig;953861:כשתבואי לקריה.......
נכתב ע"י ROT;953871:אז אני יבוא לראות גם את התצוגות אופנה של התחפושות (אני פשוט רואה את הלחץ של כמה קרובות משפחה קרייתיות מהתחפושות שאני ממש פוחדת על הלח"ד שלהן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: