מידע שימושי הבו רעיונות מקוריים למשלוחי מנות

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י mig;951810:
מאד פשוט:)

לאחמי"ם - מוצרים יקרים ואיכותיים שאינם חמץ (יין, דבש, שמן זית, שימורים טובים, שוקולד יוקרתי וכו')
לעזרת גברים - חברים: אחרי התפילה חלוקת פרוסת קוגעל ירושלמי עם מלפפון חמוץ...
עזרת נשים - חברות ושכנות: על הבוקר גרנולה תע"צ משובחת, עם זוג יוגורטים וממתק כמס' הילדים.

להורים - צד אחד שמח במשהו לסעודה.
צד שני אני מכינה מגשי ירקות ענקיים חתוכים עם מטבלים, או מגשי פירות עם רוטב פרי... והחברה רוצים את זה כל שנה כנשנוש נורמלי במקום הממתקים. (זאת אומרת הם לא מוותרים לי...)

אהבתי!

זה שוקולדים מצופים בנייר אדום.יש בכל חנות ממתקים.
השייק לא חיפשתי טעם.בעיקר צבע שיתאים,היו שאהבו מאד,אני פחות
שמתי תותים מרוסקים עם ריץ מוקצף וקצת תרכיז קופא בטעם לימונענע של פריגת.
אםשר לעשות טעים יותר מן הסתם.עם עוד פירות או שמנת במקום ריץ

בזק

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י skl;949251:
יש פתגם באנגלית אולי גם בעברית (אלא יודעת מה המקור אולי יוכלו לעזור לך בפורום)
שאם תאכלי כל יום תפוח לא תצטרכי להגיע לרופא
משלוח מנות מכל מיני דברים מתפוח

הפתגם אומר: אכול בכל יום תפוח ותן לרופא לנוח

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י בזק;951920:
הפתגם אומר: אכול בכל יום תפוח ותן לרופא לנוח

המקור באנגלית: Eat apple a day and keep the doctor away
מקווה שדייקתי בניסוח ובכתיב...

חני

קרמבואית

משתמש רשום
כמה רעיונות שעשיתי בשנים עברו

1. "והשתיה כדת ..." ארזתי יחד קפה,תה,נקטר פרות, בקבוק יין,מים מינרלים
לשכנים עם ילדים הוספתי טרופיות ושקיות שוקו
לאנשים שרציתי משהו אישי, הכנתי שייק פרות טעים וצרפתי
ולמי שהייתי צריכה יותר, קניתי קנקן זכוכית יפה לשתיה.
2. "מגדול ועד קטון" הכל בקטן וגדול
בקבוק יין גדול וקטן, עגבניות שרי ועגבניה, חלה ולחמניה, חטיף זהה בגדול וקטן וכד'
3. הכל זיתים, אמרו כבר?
שמן זית,זיתים שחורים וירוקים בצנצנות זכוכית יפות, כלי לזיתים למי שצריך יותר ומאפים קטנים במילוי זיתים(מכינים כמו רוגלעך מבצק מלאוח,ממלאים כל משולש בזית, מגלגלים
למעלה מפזרים שומשום. טעיםםםםםםם וקלי קלות)
4. בשנה שביתי התחפשה לבובה ורודה עשינו 'הכל ורוד' היה מהמם!

בצי

משתמש צעיר
נכתב ע"י tuvyael;949888:
לכלה-להכין זר כלה.
זר פרחים מתוק שמורכב ממרשמלו , סוכריות גומי וסוכריות עטופות על שיפודים, עטוף בסרט לבן עם קצת תחרה , יוצא ממש מקסים!

אפשר להוסיף גבעולים מחמצוצים ירוקים.
אגב, את המרשמלו נועצים בשיפודים.

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמעתי רעיון יפה-:)

עושים הכל על תפוחים,(אפשר הכל ירוק) למשל: כלי בצורת תפוח, חטיפים בטעם תפוח, ריחניים בצורת תפוח או ריח תפוח וכו' וכו'
וכותבים: "תודה על טיפוח התפוח".

בצי

משתמש צעיר
מה עם סתם רעיונות הזויים?
לכו לחנות ירקות, חפשו שם את הירק המקורי ביותר שקיים. מה דעתכם לדוגמא על משלוח מנות שבמרכזו מונחת פטריה ענקית?! או נניח - כמה אגוזי קוקוס. התפרעו כאוות נפשכם!
אפשר ללכת גם על דברים מכובדים אבל תנו להם את המגע שלכם. דג גדול (מבושל אבל שלם!) עם תפוז נעוץ לו בפה, למשל.

gg

משתמש מקצוען
[
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;951925:
המקור באנגלית: Eat apple a day and keep the doctor away
מקווה שדייקתי בניסוח ובכתיב...

חני

הפתגם המדויק
An apple a day, keeps the doctor away:)

מטאור

משתמש צעיר
החכמה היא לעשות משהו זול ו"למתג" אותו... העלות לא גבוהה בכלל! קצת עבודה גרפית, זה הכל. זה מה שעשיתי בשנה שעברה: את האייס קפה לא הכנתי בסוף, כי בכל החנויות אזלו הבקבוקים הקטנים אז נאלצתי לקנות למרות שרציתי שהכל יהיה דווקא בייתי.

קבצים מצורפים

• משלוח מנות.jpg
    KB 222.4 · צפיות: 214
  • מתכון.jpg
    KB 177 · צפיות: 168

שעת סיפור

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שושיה;951756:
לא להתעלף אבל סתם עוד רעיון שעשיתי בתור כלה למחותנים, אז אם יש פה כלה שמתחבטת, הרי לה רעיון על הדרך, בנושא של הובלת המשפחה וטוב שההגה בידיים של... (שם החתן)וכו'

יו שושיה, עכשיו אני מקשרת. גיסתך הראתה לי תמונות, הם התלהבו מזה ברמות לא רגילות. בעיקר בגלל ההקשר המיוחד וההשקעה הרבה בכל פיצ' וכמובן הגודל.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שעת סיפור;952018:
יו שושיה, עכשיו אני מקשרת. גיסתך הראתה לי תמונות, הם התלהבו מזה ברמות לא רגילות. בעיקר בגלל ההקשר המיוחד וההשקעה הרבה בכל פיצ' וכמובן הגודל.

חששתי שזה מה שיקרה... אני לא יודעת איזו גיסה זו...
בכל מקרה עדיף בפעם הבאה, לפנות באישי...

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מטאור;952013:
החכמה היא לעשות משהו זול ו"למתג" אותו... העלות לא גבוהה בכלל! קצת עבודה גרפית, זה הכל. זה מה שעשיתי בשנה שעברה: את האייס קפה לא הכנתי בסוף, כי בכל החנויות אזלו הבקבוקים הקטנים אז נאלצתי לקנות למרות שרציתי שהכל יהיה דווקא בייתי.
מטאור המוכשרת - זה נהדר ממש!!!
אם אפשר לבקש סיוע -
הכמות של העוגה שהעלית, לכמה תבניות קטנות היא הספיקה?
או לכמה חיתוכי תבנית מלבנית [בינונית?] זה הספיק?
תודה רבה!

מטאור

משתמש צעיר
נכתב ע"י pr;952091:
מטאור המוכשרת - זה נהדר ממש!!!
אם אפשר לבקש סיוע -
הכמות של העוגה שהעלית, לכמה תבניות קטנות היא הספיקה?
או לכמה חיתוכי תבנית מלבנית [בינונית?] זה הספיק?
תודה רבה!

אם אני זוכרת נכון - עשיתי כמות כפולה של העוגה שמיועדת לתבנית עגולה בקוטר 28. בסך הכל הספיק לי ל 20 תבניות אישיות. אבל את התחתית - בצק פריך, עשיתי יותר מכפול כי היה לי הרבה שטח למלא.

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מטאור;952013:

מדהים!!!!!
באילו תבניות אפית את העוגה?
לכל משפחה שלחת 2 עוגות עם בקבוק?

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
המשלוח של מטאור היה מהמם !
והכי חשוב טעים מאוד.

אן על ההשקעות שלך! כל פעם בא לי להעלות דברים שאת עושה אבל לא נעים לי :)

מטאור

משתמש צעיר
נכתב ע"י סטודנטית;952397:
מדהים!!!!!
באילו תבניות אפית את העוגה?
לכל משפחה שלחת 2 עוגות עם בקבוק?

תבניות חדשות שיצאו שנה שעברה. מכרו אותם בחנות לכלים חד פעמיים. הן עשויות מקרטון - נייר חום כזה, לא הצלחתי לזהות את החומר. הן מאד קטנות, כך שלא צריך הרבה חומר בשביל למלא אותן, ומצד שני הן מכילות כמות מספקת עבור בן אדם אחד. לכל משפחה שלחתי 2 עוגות ובקבוק אחד. זה משלוח להורים ולא לילדים! מה יש, לא מגיע להם?

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מטאור;952412:
תבניות חדשות שיצאו שנה שעברה. מכרו אותם בחנות לכלים חד פעמיים. הן עשויות מקרטון - נייר חום כזה, לא הצלחתי לזהות את החומר. הן מאד קטנות, כך שלא צריך הרבה חומר בשביל למלא אותן, ומצד שני הן מכילות כמות מספקת עבור בן אדם אחד. לכל משפחה שלחתי 2 עוגות ובקבוק אחד. זה משלוח להורים ולא לילדים! מה יש, לא מגיע להם?

אהבתי!

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
משלוח מהכלה לחמות משהו מדהים בטירוף- "ויתן לך האלוקים מטל השמים (מים בטעמים) ומשמני הארץ (שמן זית) ורוב דגן (דגנ בוקר) ותירוש (כמובן יין)
בבסיס היה מוסים בצורת גפן ועוגות לא זוכרת בדיוק אבל משהו מדהים!

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לכל אלו שמחפשות משלוח מנות עם המון השקעה, המון כסף והמון לב :p!!!
כשאני הייתי כלה, ידעתי שהשוויגער שלי לא תהנה מדברים ענקיים, מפוצצים, שלא רואים וכו' והרבה יותר תהנה ממשלוח אישי וחם (למרות שאת כל הביצועים הענקיים האלו הרבה יותר קל היה לי להכין, כי יש לנו במשפחה כמה זוגות ידיים מוכשרות במיוחד למטרה זו)
בכל אופן, קניתי סט של ארבע- חמש כלי קרמיקה עדינים ויפים ומלאתי כל אחד מהם בהמון עוגיות מאפה בית. עוגיות תמרים, עוגיות ריבה, עוגיות ממולאות באגוזים, אזני המן קטנטנים ועוגיות טבעוניות. ארזתי בצלופן כעיצוב ושלחתי.
היה עולמי!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה