שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
איך לאהוב אח שמתנהג כחילוני?
לאהוב אותו כי הוא אח!איך לאהוב אח שמתנהג כחילוני?
אבל זה נורא חורה לי ומכעיס אותי שהוא אוכל לידי בתשעה באב ולא מכבדלאהוב אותו כי הוא אח!
להעריך את מה שעבר.
להעריך את מה שעובר.
להביט אל הצדדים החיוביים שבו.
הוא יהודי גם אם לא בדיוק מתנהג כמו יהודי.
מבינה אותך מאד.אבל זה נורא חורה לי ומכעיס אותי שהוא אוכל לידי בתשעה באב ולא מכבד
אני לא אומרת כלום אבל זה מפוצץ
להפריד בינו לבין המעשים שלו.
כלומר: המעשים שלו- הם גרועים ומכעיסים
אבל הוא- יציר כפיו של ד', נשמה יקרה ובן אהוב של ריבונו של עולם!
הוא גדל כמוני ובחר דרך אחרת בעקבות משברים שעברהוא גם תינוק שנשבה, הוא לא גדל כמוך לעולם החרדי ובמידה אם חזרת בתשובה לא זכה להכיר את הנהגת ד' בעולם.
הוא תינוק שנשבה שנולד לכל עולם השקר וזה נראה הכי טבעי והגיוני ואילו אנו נראים להם פאנטים.
באמת לכאוב את היותו תינוק שנשבה.
וגם תנסי לראות למה זה מכעיס אותך, מישהו ביקש ממך לקחת את כל העולם על הכתפיים שלך?אולי תנסי להבין מאיפה זה מגיע ולמה הוא מתנהג ככה.
אל תשלו את עצמכם שזה בגלל שאיכפת לכם כבוד שמים. זה אגו נטו. צריך להכיל כל אדם באשר הוא. אין גם עניין לנסות להחזיר בתשובה רק להנות בקרבתו. יש לי חברים שאוכלים ביום כיפור וחמץ בפסח אבל אפילו ריקנים שבך מלאים מצוות כרימון כמה פעמים ב"ה קיימו מצוות.אבל זה נורא חורה לי ומכעיס אותי שהוא אוכל לידי בתשעה באב ולא מכבד
ישנם אנשים ונשים חרדים שעושים דין לעצמם ולא צמים היוםאבל זה נורא חורה לי ומכעיס אותי שהוא אוכל לידי בתשעה באב ולא מכבד
עוד דוגמא...אני מאד מעריכה את האכפתיות שלה וזה שהיא באה ושואלת!!
למה אני דווקא מאמין ל @שוקולד בלונדי כן זה צורם !אל תשלו את עצמכם שזה בגלל שאיכפת לכם כבוד שמים. זה אגו נטו.
היא כותבת שזה מפוצץ אותה, למה??רואים שלאנשים פה ירד הסוכר...
מי אמר שהיא לוקחת על הכתפיים? מאד מובן שזה מכעיס!
לא מכעיס אותך דברים שאנשים עושים?
אני מאד מעריכה את האכפתיות שלה וזה שהיא באה ושואלת!!
את יודעת שרואים אח קרוב שבעברו היה חרדי זה כואב יותר מסתם חילוני בת"א ....היא כותבת שזה מפוצץ אותה, למה??
כשבתל אביב מחללים שבת זה גם מפוצץ אותה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: