דרוש מידע הבו עצה! איך לטפל בנוכל שפוגע באנ"ש?

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@shraga0 איך יוצרים איתך קשר באופן בפרטי??
שלחתי לך הודעה פרטית.
אתם יודעים אם הוא חבר בהתאחדות יועצי המשכנתאות?
כי אם כן אז אפשר לפנות אליהם שיוציאו אותו מההתאחדות
לא רק שאינו חבר, מתברר שככל הנראה אינו מבין מאומה (או מבין מעט מאוד) במשכנתאות למרות המצג שהוא נותן שיש לו משרד גדול וכו', את התיקים שהוא כן נתן בהם הצעה בסופו של דבר הוא מפנה ליועצות משכנתאות שעובדות איתו (אה.. וגם את אחת מהן לפחות הוא הונה ולא שילם לה על חלק מהתיקים שהיא סידרה לו)...

שלומית123

משתמש פעיל
אני חושבת שפרסום נגדו בכל הערוצים האפשריים גם חרדים וגם חילונים זה מה שהכי עוזר היום כי זה מתפשט במהירות ואז הוא כבר יבהל

Hi

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
יש לי שאלה:

מה קורה במקרים כאלו ברשתות חברתיות אחרות,
למשל, פייסבוק, טוויטר וכדומה,
אם מישהו מפרסם על נוכל ומפרסם את פרטיו,
האם בעל ה'טוויטר' מאויים איכשהו בתביעה למחיקת הידיעה ?

ומדוע כשמגיעים ל'פרוג' זה תמיד עובד אחרת ?
מדוע @ניהול האתר צריך להיות כל הזמן על קוצים ?

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
שיימינג, שיימינג, שיימינג.
עד שהנוכל יצטרך לעבור לגור באוקראינה...
אפשר וכדאי לעשות את זה בליווי משפטי, כדי שיהיה חוקי.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי שאלה:

מה קורה במקרים כאלו ברשתות חברתיות אחרות,
למשל, פייסבוק, טוויטר וכדומה,
אם מישהו מפרסם על נוכל ומפרסם את פרטיו,
האם בעל ה'טוויטר' מאויים איכשהו בתביעה למחיקת הידיעה ?

ומדוע כשמגיעים ל'פרוג' זה תמיד עובד אחרת ?
מדוע @ניהול האתר צריך להיות כל הזמן על קוצים ?
א. אין פסיקה ברורה בנושא. ולכן מובן שפרוג לא מעונינים להכניס את ראשם לספק ספיקא של הרפתקאה משפטית. ניתן לראות כאן בנושא המשפטי.
ב. צוות מנהלי פרוג אינו חבר שופטים, ומסתמא אינם מעונינים להכריע בכל מקרה האם מדובר במשהו אמיתי או בהוצאת שם רע וחיסול חשבונות. במידה וחופש הכתיבה ינתן, עלול להיווצר מצב שמי שרוצה לחסל חשבונות עם חברו יפתח אשכול בפרוג ויכתוב על X שהוא נוכל ופושע.
לכן מובן לגמרי שפרוג לא יכול להיות הפלטפורמה המתאימה לפרסום כזה למרות שמה וכוחה הגדול ההולך מסוף העולם ועד סופו.

• תודה
Reactions: Hi

Hi

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
א. אין פסיקה ברורה בנושא. ולכן מובן שפרוג לא מעונינים להכניס את ראשם לספק ספיקא של הרפתקאה משפטית. ניתן לראות כאן בנושא המשפטי.
ב. צוות מנהלי פרוג אינו חבר שופטים, ומסתמא אינם מעונינים להכריע בכל מקרה האם מדובר במשהו אמיתי או בהוצאת שם רע וחיסול חשבונות. במידה וחופש הכתיבה ינתן, עלול להיווצר מצב שמי שרוצה לחסל חשבונות עם חברו יפתח אשכול בפרוג ויכתוב על X שהוא נוכל ופושע.
לכן מובן לגמרי שפרוג לא יכול להיות הפלטפורמה המתאימה לפרסום כזה למרות שמה וכוחה הגדול ההולך מסוף העולם ועד סופו.

הכל נכון,
אבל לא ענית על מה ששאלתי ..

אולי אעזוב את הנושא, כי אני חושב שאני מסיט את האשכול לנושא חדש

אני בודק

משתמש מקצוען
אני סבור שפרסום בתקשורת הכללית הוא הכי יעיל.
דברים כאלו בסוף מגעים גם לציבור שלנו.

רק אני לא בטוח שהם יפרסמו את זה.
לא כ"כ קל להכניס נושא לתקשורת.

להציל עשוק מיד עושקו זה לא חילול ה'.
לגנוב זה לעיתים חילול ה'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה