לפני שאת מתקיפה, בוא נשאל אותך אם יש לך פתרון יותר מוצלח?אבל אני חייבת לשאול משהו...
סליחה שאני ככה...
למה הצעתם לה דבר כזה בכלל?
מה יועיל בזה- זה שהיא תקום יבשה? אבל מה עם הנפש...?
את מכירה כאלה שגם אחרי הפסקת המיניריןמינרין נועד בדיוק לזה.
אין בעיה בשינה העמוקה. כאשר הכל עובד תקין, לא אמורים להתעורר לשירותים,
אלא השלפוחית אמורה ללמוד להחזיק את הנוזלים עד הבוקר.
בשביל זה הקב"ה ברא לנו הורמון מסויים ש'יודע' שעכשיו ישנים והשלפוחית לא מתרוקנת. יש ילדים שאצלם התפתחות ההורמון הזה מתעכבת קצת, ולכן נותנים להם אותו בצורה חיצונית - מינרין.
כן בטח.את מכירה כאלה שגם אחרי הפסקת המינירין
הפסיקו להרטיב בלילה ?
כי אני גם מבררת כרגע על זה , אבל השאלה היא זה תלוי לקיחת כדור ,
ואז ברגע שלא לוקחים זה בחזרה...
השאלה הגדולה היא מהו הזמן המתאים ?כן בטח.
אם מפסיקים מוקדם מדי, אכן כשלא לוקחים - מרטיבים.
אבל כשמפסיקים בזמן המתאים, הילד מפסיק להרטיב בכלל.
מי שאני מכירה, היו בליווי ובמעקב של מרפאת הרטבה, ועשו לפי ההוראות...השאלה הגדולה היא מהו הזמן המתאים ?
לפי מה שאני אומרת בעצם, זה לנסות אחרי תקופה ולהפסיק , אם זה ממשיך להמשיך את התרופה ואש לנסות שוב??
מאפיין ילדים חכמים ועמוקים ?גם אצלי אותה בעיה אצל כמה ילדים ניסינו הככככל ולא עזר עובר עם הגיל אני מרגישה מושפלת אצל חמותי כאילו זה תלוי בי מישהו אמר לי שמאפיין ילדים חכמים ועמוקים
מה את צריכה כל כך לחקור, אורולוג אמר לי להפסיק רק בתאום איתו במעקב, ובהדרגת יתר, ורק שיש מאה אחוז בשלות לילדהשאלה הגדולה היא מהו הזמן המתאים ?
לפי מה שאני אומרת בעצם, זה לנסות אחרי תקופה ולהפסיק , אם זה ממשיך להמשיך את התרופה ואש לנסות שוב??
לא חוקרת , שואלת .מה את צריכה כל כך לחקור, אורולוג אמר לי להפסיק רק בתאום איתו במעקב, ובהדרגת יתר, ורק שיש מאה אחוז בשלות לילד
למה להציק לילד ? זה נראה לך מרצון אצלו ?
לא יודעת כמה זה אצלך חמורלא חוקרת , שואלת .
עוד לא התחלתי בכלל את התרופה , בדיוק מבררים על כך
והשאלה שלי הייתה האם יש מציאות שגם לאחר סיום לקיחת התרופה, הילד מפסיק או להרטיב או שזה השפעה נקודתית
לא כתבתי את זה לך, תשימי לבלא חוקרת , שואלת .
עוד לא התחלתי בכלל את התרופה , בדיוק מבררים על כך
והשאלה שלי הייתה האם יש מציאות שגם לאחר סיום לקיחת התרופה, הילד מפסיק או להרטיב או שזה השפעה נקודתית
מה הקשר למה ששאלתי???לא יודעת כמה זה אצלך חמור
אצלי יש בן אחד שזה מצב חמור מאוד, והטיפול במינרין, והילד שמח לא מושפל, אף אחד לא יודע - השליליות פסקו, הילד נקי לא מציקה לו מתוך שינה 8 פעמים כי זה לא עוזר במילא וכו' [במעקב אורולוג כמובן]
ובת אחת שהמצב הוא נגיד שמרטיבים 3 פעמים בשבוע בערך, הטיפול אצלה זה בתחבושת לבריחת שטן ששמים למבוגרים, משהו אלוף,
והמיטות נקיות, והילדים שמחים ומריחים טוב
השאלה הגדולה היא מהו הזמן המתאים ?
מה את צריכה כל כך לחקור, אורולוג אמר לי להפסיק רק בתאום איתו במעקב, ובהדרגת יתר, ורק שיש מאה אחוז בשלות לילד
למה להציק לילד ? זה נראה לך מרצון אצלו ?
???לא כתבתי את זה לך, תשימי לב
לא תמיד עוזר. לא עזר אצלנו.רק מינירין עוזר,
חבל על האנרגיה שכל כך מנסים להשקיע, זה פותר את הבעיה מצוין
ובעז"ה יעבור עם הגיל.
לא מקפידה על שום כלל, נותנת לבן שלי סמוך לשינה כדור 1 למציצה וזהו
כמובן שאנחנו גם במעכב של אורולוג
הייתם במעקב אורולוג?לא תמיד עוזר. לא עזר אצלנו.
אנחנו היינו במעקב אצל אורולוג,הייתם במעקב אורולוג?
יש מינון שצריך לקחת
וגם פעם היו משתמשים בתרסיס וזה היה פחות יעיל, היום זה רק בכדור מציצה
סתם למי שמענין אותו, יש בזה גם קצת תורשה....
כן היינו במעקב.הייתם במעקב אורולוג?
יש מינון שצריך לקחת
וגם פעם היו משתמשים בתרסיס וזה היה פחות יעיל, היום זה רק בכדור מציצה
סתם למי שמענין אותו, יש בזה גם קצת תורשה....
משהו מהעבר הרחוק או לאחרונה?אנחנו היינו במעקב אצל אורולוג,
ותכל'ס לא עזר כלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: