כללי הבהרה, התנצלות וחזרה בתשובה

מצב
הנושא נעול.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אמנם לא ביקשתי רשות מחיים דיקמן לכתוב את הפוסט הזה, אבל אני מרגישה צורך לכתוב זאת בכל זאת ומה שהוא יחליט [להשאיר או למחוק] יהיה מקובל עלי.

אז אחרי שפתחתי בכבוד אכסניה, ובעקבות שיחה שיזמתי עם חיים דיקמן אני חייבת להבהיר הבהרה חשובה ביותר -

לעולם ובשום פנים ואופן ובשום דרך, אינני תומכת או מעודדת שימוש בפייסבוק או כל שרץ אינטרנטי אחר לאף אדם חרדי ירא שמיים.

מאחר ויצאה תקלה תחת ידי ומדברי השתמע [לצערי הרב מאד] שאני בעד פייסבוק או נגד התעוררות, אני חייבת לתקן זאת. זה מעיק לי על הלב ולא נותן לי מנוח. דברי לא הובנו מספיק אבל בכל זאת הם לא היו צריכים להכתב ובטח שלא להאמר בדרך שבה אמרתי אותם וכתבתי אותם.

אז החלטתי שמאחר ואולי קלקלתי במשהו בדברי הפזיזים באשכול ההוא, שהתיקון יבוא ע"י זה שאתנתק מהפייסבוק. זה לא קל מבחינה מקצועית לעשות זאת כי הפייסבוק בכל זאת מביא להכרה בי וביכולותיי, אבל אני לא רואה דרך אחרת לתקן את אשר קלקלתי.

אז זהו.
אני הולכת למחוק את פייסבוק [איך עושים זאת???]

ומקווה שבזכות האשכול הזה הקב"ה ימחל לי על דברי הפזיזים

RacheliM

משתמש סופר מקצוען
אין לי מושג על איזה אשכול מדובר...
אבל---
כל הכבוד!!שיהיה בהצלחה...!וכן ירבו כמותך בישראל...!!

דודו10

משתמש רשום
כדי למחוק חשבון פייסבוק
את צריכה להיכנס לכתובת המצורפת, ללחוץ submit ומשם לפי ההוראות.
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
לאחר 14 ימים (שבועיים) מבלי להתחבר ולהיכנס לפייסבוק מהמשתמש אותו מעוניינים למחוק, החשבון ייסגר לצמיתות ולא יהיה קיים יותר במאגר.

בהצלחה
דודו

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י גינגית;508183:
אמנם לא ביקשתי רשות מחיים דיקמן לכתוב את הפוסט הזה, אבל אני מרגישה צורך לכתוב זאת בכל זאת ומה שהוא יחליט [להשאיר או למחוק] יהיה מקובל עלי.

אז אחרי שפתחתי בכבוד אכסניה, ובעקבות שיחה שיזמתי עם חיים דיקמן אני חייבת להבהיר הבהרה חשובה ביותר -

לעולם ובשום פנים ואופן ובשום דרך, אינני תומכת או מעודדת שימוש בפייסבוק או כל שרץ אינטרנטי אחר לאף אדם חרדי ירא שמיים.

מאחר ויצאה תקלה תחת ידי ומדברי השתמע [לצערי הרב מאד] שאני בעד פייסבוק או נגד התעוררות, אני חייבת לתקן זאת. זה מעיק לי על הלב ולא נותן לי מנוח. דברי לא הובנו מספיק אבל בכל זאת הם לא היו צריכים להכתב ובטח שלא להאמר בדרך שבה אמרתי אותם וכתבתי אותם.

אז החלטתי שמאחר ואולי קלקלתי במשהו בדברי הפזיזים באשכול ההוא, שהתיקון יבוא ע"י זה שאתנתק מהפייסבוק. זה לא קל מבחינה מקצועית לעשות זאת כי הפייסבוק בכל זאת מביא להכרה בי וביכולותיי, אבל אני לא רואה דרך אחרת לתקן את אשר קלקלתי.

אז זהו.
אני הולכת למחוק את פייסבוק [איך עושים זאת???]

ומקווה שבזכות האשכול הזה הקב"ה ימחל לי על דברי הפזיזים

כל הכבוד על הכנות והאומץ!

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
הצלחתי למחוק את שני החשבונות - שלי ושל הינומה.
היו חיים לפני ויהיו חיים אחרי.

LF4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
גינגית, לוחצת לך!
כל הכבוד.

ומאחלת לך שהקב"ה ישלח לך לקוחות רבים גם בלי...

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
אשרייך!!

amir

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד

יישר כוח!
עלי והצליחי!

שריל'ה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בקרוב אצל כולנו..
חוץ מבזבוז זמן, בטלה, רדידות ..
לא מצאתי כלום בפייסבוק.

(ובקושי 2 לקוחות)

amir

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שריל'ה;508207:
בקרוב אצל כולנו..
חוץ מבזבוז זמן, בטלה, רדידות ..
לא מצאתי כלום בפייסבוק.

(ובקושי 2 לקוחות)

קצר וקולע...
נקודה חשובה, שחשוב להפנים!
תודה על השיתוף.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני מקנאה ביושר הפנימי שלך

חזקי ואמצי!

וואהו

משתמש רשום
יה"ר שבזכות זה, תזכי אך ורק ללקוחות אכפתיים, המשלמים בזמן, והרבה ולא תנטשי את המקצוע...

טיפ טופ

משתמש צעיר
שמעתי בשם הרב שלי

שאמר שמי שחושב שבלי אינטרנט אי אפשר לו להתפרנס אין לו אמונה בד'.

מרק

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
גינגית,
תמיד כשקראתי את תגובותיך חשבתי: וואו, האדם הזה כנה בצורה לא רגילה ובעל רגש עמוק.
עכשיו ראיתי הרבה יותר מיזה : הוא יהודי טוב.

כה לחי

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יקירתי, קידוש שם שמים. כפשוטו. ישר כוחך.
לאות הזדהות -
אני מצטרפת לגינגית. מחקתי את עצמי.

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
גינגית, ישר כוח על הכנות ועל הצעד האמיץ והנכון!
תבורכי משמים.
אין לי פייסבוק ואני מרגישה שאני רק מרוויחה...

toraneto

משתמש צעיר
איור וציור מקצועי
נו, מי בעניין להריץ את הסטיקר הזה?

קיבלתי להודעה עם הקבצים שפירסמתי (באשכול המדובר) המון תודות, אבל טרם קיבלתי חוות דעת מקצועית, אני חפץ, בלי נדר, לרוץ עם העניין הזה קדימה.

אציין שקודם חזרתי בתשובה (לפני כ10 שנים) ניהלתי חרם צרכנים ענק על שליחת SMS ברשת סלקום, עקב העלאת מחירים דרסטית, מהלך שזכה לתיקשור נרחב באינטרנט, ובתקשורת בכלל, ואני מאמין שניתן לעשות מהפיכה כזאת גם בעניין הפייסבוק. זה אמנם יקח בטח יותר זמן (כי אחרי הכל פייסבוק קצת יותר גדולה מסלקום, והיא עולמית). אבל זה יתן את אותותיו ופירותיו, במקודם או במאוחר ("כל המציל נפש אחת מישראל - כאילו הציל עולם מלא". כל הצלחה שמישהו התנתק מפייסבוק - זו הצלחה. גם חברי פרוג שהתנתקו בעקבות האשכול המדובר - חיילכם לאורייתא!).

נראה לי שאם יהיה כאן גיוס כוחות של אנשי מקצוע שחפצים לתת יד (בהתנדבות אידיאלית) למען הלוחמה הזאת - זה יכול להצליח בגדול. קופרייטרים, גרפיקאים, מעצבי אתרים, אנשי העיתונות החרדית, ושלל יודעי דבר, יכולים לנהל מיזם ענק היקף, עם סיכויי הצלחה רבים, בעזרת ה' מעל הכל כמובן. רק צריך מישהו, אולי גוף, שיארגן, שיזום, שידרבן ובעיקר יצליח לגייס את אנשי המקצוע החרדים בתחום הפרסום, להצלחת העניין (אולי פרוג?).

צריך לעשות זאת לענ"ד למען אחינו במגזר החרדי, הדתי-לאומי, ואחרי הכל גם בעבור אחינו החילונים. שהרי "כל ישראל ערבים זה לזה".

אשמח לתגובה

תודה <!-- / message -->

קבצים מצורפים

• facebook4.png
    KB 61.2 · צפיות: 17
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה