כללי הבהרה, התנצלות וחזרה בתשובה

מצב
הנושא נעול.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י מרק;508769:
סיפרתי למישהי שאין לה מחשב על האשכול הזה. היא כל כך התפעלה שהחליטה "להתנתק" מספרי קריאה בעייתים.

יפה לה.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אולי אני צריכה לנצל את האשכול הזה ולהגיד לכל המשגיחים הרוחניים, צדיקי עם ישראל לא לנסות וללמדני הלכות, בסדר? פשוט אני לא לומדת הלכות ממי שגולש בשרץ כשר [או לא כשר]. אני לומדת ומקבלת הלכות אך ורק מבעלי, או כשהוא לא יודע מרבנים שאין להם אינטרנט בבית.

מקובל עליכם?

פשוט אני חושבת להפסיק מלהכנס לתיבה האישית. כי נמאס לי להגיד לכולם את אותו הדבר. כולם פתאום צדיקים... [ויודעים בדיוק מה אחרים עושים לא בסדר]. על זה נאמר "קשוט את עצמך קודם" וד"ל.

369369

משתמש צעיר
1:0

נכתב ע"י גינגית;508941:
אולי אני צריכה לנצל את האשכול הזה ולהגיד לכל המשגיחים הרוחניים, צדיקי עם ישראל לא לנסות וללמדני הלכות, בסדר? פשוט אני לא לומדת הלכות ממי שגולש בשרץ כשר [או לא כשר]. אני לומדת ומקבלת הלכות אך ורק מבעלי, או כשהוא לא יודע מרבנים שאין להם אינטרנט בבית.

מקובל עליכם?

פשוט אני חושבת להפסיק מלהכנס לתיבה האישית. כי נמאס לי להגיד לכולם את אותו הדבר. כולם פתאום צדיקים... [ויודעים בדיוק מה אחרים עושים לא בסדר]. על זה נאמר "קשוט את עצמך קודם" וד"ל.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אולי מספיק עם זה כבר חבר'ה?

שכל אחד ידאג לעצמו, ג'ינג'ית כבר עשתה את זה.
הפורום הזה מיועד לגרפיקה ולא לחזרה בתשובה וכדו', אמנם קרה מקרה, אבל מיצינו את העניין.
בעז"ה כשיפתח פורום - "התחזקויות... וקבלה לעתיד" נוכל כל אחד ואחד לפרסם במה צריכים להתחזק.
כרגע אנא להשתדל להתרכז במה שהפורום מיועד אליו "גרפיקה מקצועית"...
אמנם זה כיף לדבר על דברים אחרים, חוץ מגרפיקה, אבל אני באמת חושב שמיצינו את העניין.

המשך גלישה בטוחה (סגרתי את החשמל/מים/ארנונה/אינטרנט/רכב/פלאפון)
ויום נעים :)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה