גמאניעוקבת...
דווקא ראיתי דברים גבוהים ומרשימים.ההבדל הראשון בעיצוב.
אני רוצה לקנות ברז מטבח מאלי. אבל לא מוצאת עיצוב מוצלח ומודרני. של חמת הרבה יותר מרשימים.
אבל המחירים..
יששדברים מהממיםההבדל הראשון בעיצוב.
אני רוצה לקנות ברז מטבח מאלי. אבל לא מוצאת עיצוב מוצלח ומודרני. של חמת הרבה יותר מרשימים.
אבל המחירים..
תודה, ראיתי המלצות. אני מחפשת ברז שחור, ונראה לי שהשחור שלהם לא מט. גם חלק מהברזים שם עם חשמל. וחלק מהדגמים לא עדינים.יששדברים מהממים
גבןהים ומרשימים מאוד
תחפשי חברתWANFMAN אאאל"ט
חברה מאוד מומלצת
בעיני ממש יפה. אני לא יכולה להוסיף עוד צבע במטבח (יש לי ידיות מושלחות שיש להם פס קטן של ניקל) לכן לא מתאים לי. אבל אם היה שחור כולו הייתי קונה. יש לך המלצות על החברה הזו? רציתי לקנות חברה עם המלצות. אבל בזו המומלצת לא מצאתי דגם מתאים לי.איך כזה דבר?
54.42US $ 35% OFF|LANGYO שחור לבן מטבח ברז 360Ronating שקטים Blackend כיור ברז קר וחם מטבח מיקסר ברז מושחר לשלוף מטבח מיקסר|ברזים למטבח| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לי היו ברזים מדגם יקר של מדגל, ומאד התאכזבתי, מלא קורוזיה, נזילות, וידיות נשברות.לא ממליצה על חמת, אם כבר מגדל יותר טובים מהם
גם באיכות וגם בשרות.
איזה ברז קנית?קנית שם ברז נשלף לכיור אמבטיה לפני 3 חודשים
בינתיים מרוצה מאוד
קניתי ב40$
לא חייבים לחבר את החשמל וזה לא פוגם בכלוםגם חלק מהברזים שם עם חשמל
אני קניתי אותו, ניקל מוברש עלה לי 40$ ומשלוח מישראל, תוך כמה ימים היה אצליאיזה ברז קנית?
ויש לך אולי המלצה גם לברז למקלחת?
יש עוד מלא....בעיני ממש יפה. אני לא יכולה להוסיף עוד צבע במטבח (יש לי ידיות מושלחות שיש להם פס קטן של ניקל) לכן לא מתאים לי. אבל אם היה שחור כולו הייתי קונה. יש לך המלצות על החברה הזו? רציתי לקנות חברה עם המלצות. אבל בזו המומלצת לא מצאתי דגם מתאים לי.
גם את הברז הזה אהבתי
117.39US $ |LANGYO שחור מטבח ברז לשלוף כסף אחת ידית ידית אחת מיקסר ברז כיור ברז 360 סיבוב מטבח ברזי|ברזים למטבח| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: