רק מתנה מכל הקבוצה יחדכן / לא
מתנה מרוכזת מכל ההורים או משהו אישי?
ככה רומזתי קודם....כן / לא
אצל אחד הילדים אספו מכולם,מתלבטים אם לתת גם אישי?מתנה מרוכזת מכל ההורים או משהו אישי?
אפשר לשאול באיזה סכום?לגננת הקבועה קנינו באופן אישי
במבצע 50 ש"ח עם אשמורת. (2 מגבות פנים ו2 גוף). יצא לי ממש טוב מבחינת מחיר. אבל היה לי כמה פעמים של מתנות ב80 ש"ח לכל גננת, בנוסף ל50 ש"ח שאספו בגן. גילוי נאות- לשני ילדים. מבינה מאוד את מי שלא קונה בכזה סכום ל5 צוותים של גן/ בי"ס/ חיידר.אפשר לשאול באיזה סכום?
המשותף בעיקר לתת לכולם- הכוונה שאני משתתפת גם חלמטפלות האחרות בקבוצה שאמנם לא היו שצהילד אבל עזרו וכו וגם לסייעות גם למבשלת והמנהלת של המעון.שאלה:
אם נותנים גם וגם אז מה העניין במשותף?
אל תכניסו נורמות חדשות ....
כל העניין של המשותף זה לחסוך שיביאו פרטי!
לא נראה לי שזה הרעיון....המשותף בעיקר לתת לכולם- הכוונה שאני משתתפת גם חלמטפלות האחרות בקבוצה שאמנם לא היו שצהילד אבל עזרו וכו וגם לסייעות גם למבשלת והמנהלת של המעון.
לדוגמא במעון יש מלא אנשי צוות. את כל המחליפות וממלאות המקום והמנהלת והטבחית וכו’, והייתי מאוד שמחה לתת לכל אחת מהן כאות הערכה ממני, אבל זה לא אפשרי, לכן משתתפת בכללי ובאישי נותנת רק לגננת הקבועה.שאלה:
אם נותנים גם וגם אז מה העניין במשותף?
אל תכניסו נורמות חדשות ....
כל העניין של המשותף זה לחסוך שיביאו פרטי!
לא נראה לי שזה הרעיון....
כתבנו ביחד... זה בדיוק העניין.המשותף בעיקר לתת לכולם- הכוונה שאני משתתפת גם חלמטפלות האחרות בקבוצה שאמנם לא היו שצהילד אבל עזרו וכו וגם לסייעות גם למבשלת והמנהלת של המעון.
הראיה שלאכתבנו ביחד... זה בדיוק העניין.
באמת לא הייתי מביאה בנפרד אם זה היה מישהי אחתהראיה שלא
כי עשו משותף גם בגן פרטי שיש רק גננת
אז מה צריך להביא שוב משהוא אישי?
העניין של המתנות אמור להיות משהו נחמד
וזה כבר נהפך למטרד!!!!
מי אמר גן פרטי? שאלו פה בכלליות. אגב, הבת שלי בגן פרטי ושם באמת לא אספנו, אלא כל אחד הביא לבד.(כך אני מקווה לפחות).הראיה שלא
כי עשו משותף גם בגן פרטי שיש רק גננת
אז מה צריך להביא שוב משהוא אישי?
העניין של המתנות אמור להיות משהו נחמד
וזה כבר נהפך למטרד!!!!
בלת״קאצל אחד הילדים אספו מכולם,מתלבטים אם לתת גם אישי?
אצל השני עדיין לא נתנו כלום ולא נשמע לי שמישהו בכלל מביא..
בקיצור האם לתת מנימוס או שאם אני מביא אני יוצא פראייר?
יש מלא עובדים/ות שעובדים קשה ורוצים שיחממו להם את הלב...בטח שזה מחמם את הלב ומשמח את הגננות שעובדות קשה כ״כ - אם יש אפשרות להביע את ההוקרה והערכה אז בוודאי!!!
[מכירה הרבה שמביאים והרבה שלא, לדעתי אם אין אפשרות אז מאד יפה להביא שוקולד עם כמה מילות הערכה ותודה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: