התייעצות הבאתם מתנה לגננות בסוף שנה?

מצב
הנושא נעול.

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
מתנה מרוכזת מכל ההורים או משהו אישי?

מהיכרות עם גננת, אני יודעת כמה ברכה מושקעת (עם שוקולד נחמד בצד..) יכולה לחמם את הלב.
מתנה מכולם זה יפה. הכרת הטוב וזה... אבל מה שבאמת משמח זה הידיעה שישבו וכתבו את המכתב באופן אישי, יותר מאשר מה שמביאים.

נערך לאחרונה ב:

לארג'

משתמש סופר מקצוען
מתנה מרוכזת מכל ההורים או משהו אישי?
אצל אחד הילדים אספו מכולם,מתלבטים אם לתת גם אישי?
אצל השני עדיין לא נתנו כלום ולא נשמע לי שמישהו בכלל מביא..

בקיצור האם לתת מנימוס או שאם אני מביא אני יוצא פראייר?

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
גם מתלבטת אם לקנות אישי למטפלות במעון מה אומרות? לא אספיק למחר אבל יכולה להביא להן הביתה
כמובן השתתפתי במתנה כללית בכ 35שח

Yael Mor

משתמש מקצוען
אפשר לשאול באיזה סכום?
במבצע 50 ש"ח עם אשמורת. (2 מגבות פנים ו2 גוף). יצא לי ממש טוב מבחינת מחיר. אבל היה לי כמה פעמים של מתנות ב80 ש"ח לכל גננת, בנוסף ל50 ש"ח שאספו בגן. גילוי נאות- לשני ילדים. מבינה מאוד את מי שלא קונה בכזה סכום ל5 צוותים של גן/ בי"ס/ חיידר.

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
שאלה:
אם נותנים גם וגם אז מה העניין במשותף?
אל תכניסו נורמות חדשות ....
כל העניין של המשותף זה לחסוך שיביאו פרטי!
המשותף בעיקר לתת לכולם- הכוונה שאני משתתפת גם חלמטפלות האחרות בקבוצה שאמנם לא היו שצהילד אבל עזרו וכו וגם לסייעות גם למבשלת והמנהלת של המעון.

Yael Mor

משתמש מקצוען
שאלה:
אם נותנים גם וגם אז מה העניין במשותף?
אל תכניסו נורמות חדשות ....
כל העניין של המשותף זה לחסוך שיביאו פרטי!
לדוגמא במעון יש מלא אנשי צוות. את כל המחליפות וממלאות המקום והמנהלת והטבחית וכו’, והייתי מאוד שמחה לתת לכל אחת מהן כאות הערכה ממני, אבל זה לא אפשרי, לכן משתתפת בכללי ובאישי נותנת רק לגננת הקבועה.

Yael Mor

משתמש מקצוען

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
הראיה שלא
כי עשו משותף גם בגן פרטי שיש רק גננת
אז מה צריך להביא שוב משהוא אישי?
העניין של המתנות אמור להיות משהו נחמד
וזה כבר נהפך למטרד!!!!
באמת לא הייתי מביאה בנפרד אם זה היה מישהי אחת
אצלינו אספו 35מלכל הצוות אז יוצא שהמטפלת הראשית קיבלה משהו יחסיית קטן(גיפט של 200 עם איזה שוקולד)

Yael Mor

משתמש מקצוען
הראיה שלא
כי עשו משותף גם בגן פרטי שיש רק גננת
אז מה צריך להביא שוב משהוא אישי?
העניין של המתנות אמור להיות משהו נחמד
וזה כבר נהפך למטרד!!!!
מי אמר גן פרטי? שאלו פה בכלליות. אגב, הבת שלי בגן פרטי ושם באמת לא אספנו, אלא כל אחד הביא לבד.(כך אני מקווה לפחות).
אולי הנושא הזה יותר חשוב לי בתור עובדת הוראה שיודעת כמה כח לנפש זה נותן כשרואים הערכה. מה שאי אפשר לומר שאני מקבלת במקום עבודתי, ודווקא לכן משקיעה בזה אצל הגננות של ילדי.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
אצל אחד הילדים אספו מכולם,מתלבטים אם לתת גם אישי?
אצל השני עדיין לא נתנו כלום ולא נשמע לי שמישהו בכלל מביא..

בקיצור האם לתת מנימוס או שאם אני מביא אני יוצא פראייר?
בלת״ק
למה פריאיר????
יש לך את היכולת להביא - אז למה לא ??
בטח שזה מחמם את הלב ומשמח את הגננות שעובדות קשה כ״כ - אם יש אפשרות להביע את ההוקרה והערכה אז בוודאי!!!
[מכירה הרבה שמביאים והרבה שלא, לדעתי אם אין אפשרות אז מאד יפה להביא שוקולד עם כמה מילות הערכה ותודה]

blue eagle

משתמש סופר מקצוען
בטח שזה מחמם את הלב ומשמח את הגננות שעובדות קשה כ״כ - אם יש אפשרות להביע את ההוקרה והערכה אז בוודאי!!!
[מכירה הרבה שמביאים והרבה שלא, לדעתי אם אין אפשרות אז מאד יפה להביא שוקולד עם כמה מילות הערכה ותודה]
יש מלא עובדים/ות שעובדים קשה ורוצים שיחממו להם את הלב...
בואו נשים דברים על השולחן זה מתנות חנופה נטו!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה