שמחה בשבילך ואיתך, שיהיה הרבה ברכה בע"ה וסייעתא דשמיא בכל!
אשמח אם יפתחו לאתרוגיסטים, שנוכל גם ליהנות...
אשמח אם יפתחו לאתרוגיסטים, שנוכל גם ליהנות...
נכתב ע"י Line;1232960:אתר מקסים עיצוב עדין ובטעם!! וואו איזה צבעים מהממים!!
אני לא מפסיקה להסתכל פשוט טעם מושלם!
יש מצב לקבל פרטים על המעצבת או שכל הזכויות שמורות לאתר שלך
נכתב ע"י סתם;1233075:(קראתי מה שקשור אלי 'לחם וחלב')
נכתב ע"י פינטל;1233760:לאה, האתר מדהים, נהניתי מאוד
(הייתי בהלם שאת עומדת מאחורי המיתוג של "מטעמים", שהצליח להוזיל ריר מהרבה אנשים באמצע הרחוב )
המון הצלחות
לאה וסיון, עבודה מדהימה של שתיכן! פשוט וואו.נכתב ע"י ckuh;1232725:שלום לכל חברותי וידידיי,
בהתרגשות רבה, אני גאה להציג לכם את האתר החדש שלי.
ולשאלה הבלתי נמנעת: למה בכלל הרחבתי את המשרד, יש תשובה מנומקת, כאן.
לא כל התוכן הועלה לאתר. לכל מי שעבד/ה איתי על מודעות וכו' ונעלב/ה מההתעלמות - אשמח מאוד אם תשלחו את החומר להעלות. מייגע לחפש הכל אז התייאשתי...
או במילים אחרות: בימים הקרובים זה יתעדכן, מי שמעניין אותו לקרוא כמה מילים (בד"כ) מאחורי המודעות מוזמן לעקוב.
וגם: יש קבצים להורדה. מוצאת אותם כל פעם מחדש שימושיים. ויש קובץ שעוד לא ערכתי אותו לגמרי, אני אשתדל לשלוח אותו גם לכל מי שיוריד לפני שאעלה אותו.
זהו לבינתיים.
תתרגשו איתי!
ותודות ענקיות לסיון פרץ על בניית האתר. מקצוענית כמוה אין עוד בעולם. אני אומרת לכם!
אה, אין טעם לתת הערות, כי אני בכל מקרה שומעת רק למה שסיון אומרת - אז חבל להתאמץ. העליתי בשביל להתרגש...
תודה לכל מי שמשתתף בשמחתי, ואם ירצה השם - בשמחתכם ישמח ליבנו גם אנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: