הוא מתקרב, הגל. איתני, גמלוני, ובטוח בדרכו. רומס כל שרידי אומץ בדרך. אני מנסה לקפוץ אחורנית, אולם נחשול ענק חובט בי , מותיר שובל לעגני ומנצנץ. עוד רגע קטן ויטמון אותי בינותיו. הופ. עוד גל מרים אותי מעלה, ואני מטלטל בין מימיו, חש את העצמות הרכות כמו מתקפלות. אבא אומר שכשיש רוחות חזקות- הים סוער והחזקים שורדים. בטח שיש רוחות חזקות אם אני עוד פעם מונף למעלה ומתהפך הישר לתוך המים. רק שלא אתקל בכריש, או שאמות לי פה בתוך החור השחור שהגל יצר. טיפות מטפטפות סביבי, אני לא יודע עם זה מהעין או מהים. אם רק אשרוד את שמתחולל כאן...
בחוף מנצנצים להם פירורי חול קסומים. לו אך אגיע למרבד הרגוע. אוכל אז לנוח, למתוח סנפירי ולא להאבק על חיי. כלום יש תוחלת במאבק השרדות זה שאני מנהל כעת מול הים?
וכשירגע הים, יאיר פניו, אדע כי צלחתי את המהומה. אימצתי את שרירי, גדלתי והפכתי לאלוף שבחברה.
בחוף מנצנצים להם פירורי חול קסומים. לו אך אגיע למרבד הרגוע. אוכל אז לנוח, למתוח סנפירי ולא להאבק על חיי. כלום יש תוחלת במאבק השרדות זה שאני מנהל כעת מול הים?
וכשירגע הים, יאיר פניו, אדע כי צלחתי את המהומה. אימצתי את שרירי, גדלתי והפכתי לאלוף שבחברה.