יש לנו חדר מחוץ לבית (בלי מקלחת) ובנוסף אנחנו יכולים לפנות גם חדר בתוך הבית, בביתר עילית. אם רלוונטימחפשת דירה בי-ם לזוג + 3 באופן דחוף מאוד!
תודה, אבל מחפשים דירה פרטית.יש לנו חדר מחוץ לבית (בלי מקלחת) ובנוסף אנחנו יכולים לפנות גם חדר בתוך הבית, בביתר עילית. אם רלוונטי
אני רואה כמה דירות כאן שיכולות להיות רלוונטיות:תודה, אבל מחפשים דירה פרטית.
עדיין רלוונטי?יכול מאוד לעזור 0527659681
אקטואלי עדיין?ע
עדיין רלבנטי? התקשרתי לא ענו. יש לי דירה בירושלים.
את יכולה להתקשר
0548469618
אקטואלי?למה בתשלום ?!
בחינם :
יש לנו .... - 0527682016
בשורות טובות -
ד . פ
שלום נשמח לקבל דירה בבני ברק ל10 נפשותמחפשת במודיעין עלית באזור מסילת יוסף (כדי שהמשפחה שם תוכל לעזור)
לזוג + 3 קטנטנים מבאר שבע , אישה לאחר לידה
0504167355
יש לי יחידת דיור בטלזסטון לזוג עם עד 4 ילדים. אם מישהו צריך לשים פה מספר טלפון או מייל ואצור קשר.
אנחנו ב"ה הסתדרנו אנחנו פה בדירה בירושלים של אנשים מקסימים שנתנו לנו ללא תשלום את הדירה שלהם אבל יש לנו חברים שמחפשים ממש אם יש לך עדיין דירה אשמח לשמוע תודה רבה!הסתדרתם? אם לא מאוחר מדי. נשמח לתת לכם בירושלים.
אם יש לך גם דירה אנחנו מחפשים לחברים שלנו אשמח לשמוע..רלוונטי עדין?
יש לכם דירה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: