גמח"ים האשכול לאירוח לתושבים מהדרום

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מחפשים דירה בדחיפות למשפחה באשדוד שהחתונה של אחיהם עברה לבני ברק. צריך לשבת פרשת נח וכן למחר יום רביעי

הדוכיפת

משתמש חדש
למפוני הדרום/צפון:
התפנה צימר בירושלים לזוג ללא ילדים (קומה 6 ללא סורגים)
מאובזר ברמה גבוהה, בתשלום סימלי
050-4128194

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
שימו לב תושבי הצפון והדרום עדיין פנוי לזוג עד שלוש ילדים בעמנואל 0583274242 חדר בתוך דירה

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L

שירלי

משתמש צעיר
אנחנו מחפשים דירה בירושלים לחמישי שישי שבת הקרובים יש למישהו מה להציע אנחנו מתחילת המלחמה רק בבית לא יוצאים(מפחדים) ומאוד היינו שמחים להתאוור קצת בשבת אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה תודה רבה!!
(אנחנו זוג+6ותינוקת)

סגול בהיר

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אנחנו מחפשים דירה בירושלים לחמישי שישי שבת הקרובים יש למישהו מה להציע אנחנו מתחילת המלחמה רק בבית לא יוצאים(מפחדים) ומאוד היינו שמחים להתאוור קצת בשבת אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה תודה רבה!!
(אנחנו זוג+6ותינוקת)
יש פה כמה דירות שנראות לי מתאימות:
תסנני לפי מספר נפשות ועיר
שיהיה לכם המון בהצלחה!

אני אומר

משתמש רשום
(אנחנו זוג+6ותינוקת)
אם עוד לא הסתדרתם תנסו את זה

אני אומר

משתמש רשום
כאן ראיתי שיש אנשים שיכולים לתת דירות ולא רק חדר בתוך דירה
נסו לבדוק
צילום מסך 2023-10-18 164402.jpg

1697636712648.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה