ברור למשנתמזדהה מאד על המקלונים של חטיפי העמק
לא חשבתי להתלונן למשנת, רעיון
מייל אחד קטן והנחה של 8 ש"ח במכירה הבאה...
ברור למשנתמזדהה מאד על המקלונים של חטיפי העמק
לא חשבתי להתלונן למשנת, רעיון
בשבוע שאחרי שבועותמתי מתקימת המכירה הבאה וההזמנות לה?
יש הרבה שמחזיקים סיר מיוחד לביצים,בקשר למכשיר להכנת ביצים, זה שאלה שאני כבר שואלת הרבה זמן, למה צריך מכשיר מיוחד,
זה לא הדבר הכי קל לקחת סיר, להכניס ביצים ומים לבשל? מה היתרון של מכשיר כזה?
גם אני מבשלת בסיר פרווה, אבל עדיין לא הבנתי למה צריך מכשיר?יש הרבה שמחזיקים סיר מיוחד לביצים,
כי אם מבשלים את הביצים בסיר בשרי אז א"א לאכול אותם עם חלבי וכן להיפך.
יש הזמנה עכשיו פתוחה ליום ראשוןמתי מתקימת המכירה הבאה וההזמנות לה?
באיזה עיר?יש הזמנה עכשיו פתוחה ליום ראשון
אצלי האתר פתוח להזמנה. המכירה ביום חמישי. בבית שמשבשבוע שאחרי שבועות
וההזמנות כנראה יפתחו בחמישי הבא בשעות הלילה.
מודיעין עיליתבאיזה עיר?
אצלינו כתוב שהמכירות הבאות בשבוע שלאחר החג!
אצלינו המכירות תמיד בשלישי ולרגל החג השבוע אין מכירה בכלל!אצלי האתר פתוח להזמנה. המכירה ביום חמישי. בבית שמש
יש כאלו שמייחדים סיר לביצים בגלל חשש דם (ככה נהגו בעבר, ויש שהמשיכו)גם אני מבשלת בסיר פרווה, אבל עדיין לא הבנתי למה צריך מכשיר?
כמו כל שבוע .מישהו יודע מתי המכירה השבוע במודיעין עילית?
גם לי יש סיר לביציםיש כאלו שמייחדים סיר לביצים בגלל חשש דם (ככה נהגו בעבר, ויש שהמשיכו)
אצלנו גם בשלישי, והקדימו לראשוןאצלינו המכירות תמיד בשלישי ולרגל החג השבוע אין מכירה בכלל!
ביום ראשוןמישהו יודע מתי המכירה השבוע במודיעין עילית?
במה זה יותר טוב מסיר ?המכשיר החשמלי לביצים הוא מוצר מהמם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: