זה לא מפרגן, זה ניסיון לחפש איפה אפשר להפיל הצלחות של חרדים. ע"ע ישיר למהדריןכתבה מפרגנת בדר מרקר...
זה לא מפרגן, זה ניסיון לחפש איפה אפשר להפיל הצלחות של חרדים. ע"ע ישיר למהדריןכתבה מפרגנת בדר מרקר...
לוקח כמה ימים ,אם לא הגיבו תשלחו שובאיך זה עובד אם הזמנתי מכשיר חשמלי והגיע שבור בחלקו?
פניתי אליהם במייל ולא עונים לי
אפשר להוסיף את התוספת דרך האתר/הטלפוןאם מישהו ממשנת יוסף קורא את השרשור, יש לי בקשה ליעול מערכת ההזמנות.
כיום יש דבר מעצבן, שכשרוצים להוסיף משהו להזמנה לפעמים ימחקו ממנה דברים שכבר הוזמנו,
- בגלל שבזמן ההזמנה החדשה הם כבר אזלו מהמלאי.
היה מאד נחמד אם היתה אפשרות שהמוצרים שהוזמנו כבר - ישמרו בהזמנה, ורק התוספות או המחיקות יתעדכנו.
ככל הנראה לא, אם אני לא טועה הם כתבו המכירה הקודמת שהפירות והירקות לא יהיו עד אחרי החגתהיה מכירה בשבוע הקרוב? ירקות ופירות?
לא תהיה מכירה עד אחרי החג.תהיה מכירה בשבוע הקרוב? ירקות ופירות?
גם אצלינו קרה, ממש מאכזבאמנם השמן צף על המים, אבל הייתה מן שכבה דקיקה לבנה למטה שהתחילה לשקוע לתוך המים בתחתי השמן שבכוסית...
ומה שקרה במהלך ליל השבת עד שהשמן נגמר זה שכוסיות הזכוכית ממש השחירו מפיח, ושתיהן נסדקו !!!
גם לנו קרה דומה... הנרות כבו לאחר 5 דק'. משנת יוסף זיכו אותנו בשני בקבוקים---- שמן זית למאור של ידידתנו משנת - KT ----
קניתי לאחרונה במשנת שמן זית למאור, הגיע בבקבוק פלסטיק,
כידוע תמיד כתוב "שמן גפת", ולא לאכילה, אבל גם שזה 100% שמן זית.
אצלנו שמים קצת מים בכוסיות , ועליהם את השמן למאור שיצוף מעליו,
כששמתי את השמן על המים ראיתי תופעות מוזרות שלא ראיתי בחיי בין שמן למים...
אמנם השמן צף על המים, אבל הייתה מן שכבה דקיקה לבנה למטה שהתחילה לשקוע לתוך המים בתחתי השמן שבכוסית...
ומה שקרה במהלך ליל השבת עד שהשמן נגמר זה שכוסיות הזכוכית ממש השחירו מפיח, ושתיהן נסדקו !!!
מישהו חוה תופעה דומה עם השמן הזה ?
לי יש חשד שערבבו חומר בתוך השמן (יש דבר כזה היום שמערבבים חומר כימי עם השמן כדי שהוא יתערבב עם מים וככה יוכלו למכור שמן מעורב במים, אולי זה מה שקרה פה...).
נראה לכם שהם יזכו על זה ?
כןדחוף
יש למשנת יוסף אחריות לכל החג על הלולבים?
באתר יש רק אפשרות לקבל החזר על פסולים שלא נעשה בהם שימוש.
מישהו יודע מי הנציג בביתר?כן
יש נציגים בכל עיר
אמור להיות כתוב בדף הזסמנהה
במייל a0773168080@ gmail.comאיך אפשר להזדכות על מוצרים שלא הגיעו?
מאמינה ששאלו פה כבר, אבל לא מסננת עכשיו מ19 עמודים...
אם המוצרים לא הגיעו בכלל לתחנה הם מזככים את כל מי שהזמין אוטומטיאיך אפשר להזדכות על מוצרים שלא הגיעו?
חצאית כפלים?הזמנתי חצאית במכירה האחרונה, והמידה לא טובה.
יש אפשרות להחזיר? להחליף?
אם היא לא תתקיים, זה יתבטל מאליו.האם למישהו יש מושג אם המכירה של משנת יוסף תתקיים כמתוכנן?
אני שוקלת לבטל את ההזמנה...
השאלה היא אם לבנות על זה?אם היא לא תתקיים, זה יתבטל מאליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: