באתר הישן למעלה יש 3 אפשרויות , פרטי מכירה , רשימת כל המוצרים , וההזמנה שלך, אתה נכנס בשמאלי שזה ההזמנה שלך ושם אתה עושה איקס על המוצראיך? אפשר הדרכה יותר ברורה? לא מוצא את זה. אפשר גם באתר הישן שלהם או רק באתר החדש?
באתר הישן למעלה יש 3 אפשרויות , פרטי מכירה , רשימת כל המוצרים , וההזמנה שלך, אתה נכנס בשמאלי שזה ההזמנה שלך ושם אתה עושה איקס על המוצראיך? אפשר הדרכה יותר ברורה? לא מוצא את זה. אפשר גם באתר הישן שלהם או רק באתר החדש?
לא משחק רביעות.2. המשחק 'אויבער חכם' - האם הוא משחק רביעיות סטנדרטי? אם לא, מה מיוחד בו?
יש כעת ב'יש' תלת אופן שנראה דומהלמישהו יש את התלת אופן שיש השבוע?
איך הוא?
איכותי וחזק?
ואיך המחיר? באמת זול יותר מהחנויות?צפה בקובץ המצורף 1464091
זה לא רביעיות סטנדרטי: צריך לבחור את אחד מהנתונים שמופיעים בכרטיס, וזה שיש לו את הנתון הגבוה ביותר לוקח את הקלפים. הרעיון הוא לבחור את הנתון שבסבירות הגבוהה ביותר יש לי את המספר הגבוה ביותר.2. המשחק 'אויבער חכם' - האם הוא משחק רביעיות סטנדרטי? אם לא, מה מיוחד בו?
גם אצלינו אין בכלל כלי בית ומשחקיםמענין שאצלנו באתר אין את התלת אופן וגם אין פלטה של 4 סירים שהיה בחוברת
גם את אויעבר חוכם אין אצלנו
בכלל אין אצלנו משחקים
נראה לי שאין את כל המוצרים בכל התחנות
יהיה עוד מכירה של משחקים וכו'גם אצלינו אין בכלל כלי בית ומשחקים
והרבה מוצרים מהחוברת לא נמצאים אצלינו במכירה!
בנוסף אצלינו הם כותבים שהשבוע זה הפעם האחרונה שיש פירות וירקות לפני סוכות!
אני מאמינה שהם היו מציינים אם היו מנגינות זרות כמו ההערה שהם שמו על הדמויות של הפליימוביל4. השטיח המנגן - האם יש בו מנגינה יהודית או אחרת?
5. המיקרופון - האם יש בו מנגינות יהודיות או זרות? בדר"כ מגיע באיכות טובה?
תודה רבה!
יש במכירה השכונתיתיש במכירה עגלת שוק?
טיקט טו רייד משחק מאד מוצלחמכל המשחקים שיש השבוע במכירה, איזה משחק מומלץ גם למבוגרים?
יש לי ממכירה קודמת והם בסדר גמוריש למישהו את החיקוי של קליקס שמוכרים במכירה השבוע?איך זה?צפה בקובץ המצורף 1465017
נראה לי לא מתאים לגיל כזה גדול3. המשחק 'בננה ספליט' - יכול להתאים למשחק עצמאי של בנים בגילאי 12-13? מעניין לאורך זמן? יוצר חשק למשחק נוסף? מעודד
תודה!טיקט טו רייד משחק מאד מוצלח
כך שמעתי, לא מניסיון אישי
תודה רבה, המידע הזה חשוב!נראה לי לא מתאים לגיל כזה גדול
אם יש לכם "ביג דיל" במכירה - זה יותר מתאים לגיל הנ"ל
אתם מדברים על ההזמנה דרך המייל?אם מישהו ממשנת יוסף קורא את השרשור, יש לי בקשה ליעול מערכת ההזמנות.
כיום יש דבר מעצבן, שכשרוצים להוסיף משהו להזמנה לפעמים ימחקו ממנה דברים שכבר הוזמנו,
- בגלל שבזמן ההזמנה החדשה הם כבר אזלו מהמלאי.
היה מאד נחמד אם היתה אפשרות שהמוצרים שהוזמנו כבר - ישמרו בהזמנה, ורק התוספות או המחיקות יתעדכנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: