בדיוק לכן התאכזבתי... חשבתי לתומי שמשנת אמורים להיות יותר זולים בכל מקרה. ועוד כזה פער?יש בשערי רווחה ב9.9... (נכון לסוף שבוע שעבר)
נערך לאחרונה ב:
בדיוק לכן התאכזבתי... חשבתי לתומי שמשנת אמורים להיות יותר זולים בכל מקרה. ועוד כזה פער?יש בשערי רווחה ב9.9... (נכון לסוף שבוע שעבר)
מותר לי לשאול איפה את גרה?מנהל התחנה התעצבן עלי ששכחתי מוצר ואז התקשרתי לשאול אותו על זה. מה אני עושה היה שם בלאגן לא נורמלי והזמנתי מלא מוצרים .(וחלקם לא הגיעו)ואז שכחתי מוצר אחד והוא אמר לי כזה בעצבים- אם אני רוצה שהוא יחסום אותי. לתומי חשבתי שהכוונה יחסום אותי בטלפון. אמרתי לו תודה וזהו.
הוא התעצבן עלי כי הוא טוען שמשנת יוסף לא מתגמל אותו מספיק ועדיף לו לחסום לקוח מעצבו כמוני מאשר להתמודד עם המציאות (כאמור זה לא אשמתי שהמשאית הגיע באיחור)... ככה בקלות הם חוסמים בלי לקבל אינדקציה מהבצד השני.??
איך הם ידעו לאיזה משפחה הילדה שייכת?אותי חסמו שבוע אחד כי מנהל(ת) התחנה כעסה על הבת שלי (בת 10) שלדעתה היא הפריעה לה בסידור החפצים לפני המכירה.
היא חסמה כמה משפחות שהבנות שלהם שיחקו חבל בחניה שאמורה להיות שם המכירה.
שכנים בטחאיך הם ידעו לאיזה משפחה הילדה שייכת?
אז זה לא אותו מקוםצפון.
יש לזה המשך חחח
משנת יוסף קבעו שעלי להתנצל למנהל התחנה. שיחה איתו לא עלתה יפה אז הגשתי תלונה עם סיפור השתלשלות העניינים. אחרי שבוע קיבלתי תשובה- שעלי להתחייב למנהל התחנה להגיע בזמן!! מה הקשר?!!!
אז אחרי שאני אלקלק להם (לא מספיק הרווחים שהם עושים עלי כלקוחה) הם יפתחו לי.
אמרתי ביי ביי
כנראה תלוי בתחנותלי נפתח
לילמישהו נפתח האתר?
אני לא ירושלמי ולא נפתח לי...אולי לירושלמים לא נפתח בגלל פורים
למה?הבנתי שהשבוע היו להם הרבה הפסדים
אין מכירה השבוע בבני ברקיש מישהו שגם לא נפתח לו עדיין?
או שיש מישהו בבני ברק שנפתח לו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: