היה רשום בדף גם וגםלא היה כתוב בפרוספקט שיהיה כסא תינוק לרכב (לא סלקל), אני לא רואה, יש תחנות שזה קיים?
ויש גם וגם
היה רשום בדף גם וגםלא היה כתוב בפרוספקט שיהיה כסא תינוק לרכב (לא סלקל), אני לא רואה, יש תחנות שזה קיים?
אצלינו יש בוסטרלא היה כתוב בפרוספקט שיהיה כסא תינוק לרכב (לא סלקל), אני לא רואה, יש תחנות שזה קיים?
נכוןלא בוסטר/סלקל
היה רשום שיהיה כסא בטיחות לרכב
כנראה אין!
לא בוסטר/סלקל
היה רשום שיהיה כסא בטיחות לרכב
כנראה אין!
הלואי כסא בטיחות היה עולה 36 ש"חבוסטר זה כיסא בטיחות לרכב...
כןלא היה כתוב בפרוספקט שיהיה כסא תינוק לרכב (לא סלקל), אני לא רואה, יש תחנות שזה קיים?
זה מה שהם מחפשים
צודקת בדיוק ערכתי....זה מה שהם מחפשים
בדף של השבוע היה 3 דברים
2 יש במכירה
והשלישי:
כסא בטיחות לרכב
מתאים גיל לידה ועד 9 קילו נגד כיוון התנועה
מצב צילומסך מטושטש של הדף מהשבוע
האדום זה מה שהם מחפשים
הכחול מה שיש בפועל
צפה בקובץ המצורף 1543505
גם אצנו בהתחלה היה ככה,למה מופיע לי מכירה פתוחה ובלחיצה על זה אין כלום? אני ממחשב אחר מהרגיל שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: