לדעתי שווה מאדנראה נוח?
שוה להזמין?
לדעתי שווה מאדנראה נוח?
שוה להזמין?
זה לא אוכלכריות ניקוי לשבת שנמכרו היום הם בכשרות חוג חת"ס ולא בכשרות הרב לנדא כמו שהיה בהזמנה
לא מדויקזה לא אוכל
אמנם קצת מתסכל אבל לא נראה לי אסון
אמור להיות מאד קל לבדוק אם מותר לשימוש בשבת.
זה חמור!כריות ניקוי לשבת שנמכרו היום הם בכשרות חוג חת"ס ולא בכשרות הרב לנדא כמו שהיה בהזמנה
סליחה אבל ממש לא. חושבני שזה או כן, או לא.יש הבדל כמעט כמו באוכל
כי ספציפית סריג/ויטמינים וכו זה מערך נוסף של איסוף ואריזה בשקיות מיודעותמאוד נכון
כוונתי לא למזון שיש מחזוריות קבועה, אלא ל"מוצרים עונתיים"...
סוף סוף זה בני אדם שרוצים להרוויח ומה אכפת להם לשלוח לנו נגיד סריג אם יש להם במלאי.
דוקא פעם ביקשנו מהם איזה דבר שהתברר פתאום שאנחנו צריכים (מוצר מזון. לא משהו של שקית מיועדת כמובן)כי ספציפית סריג/ויטמינים וכו זה מערך נוסף של איסוף ואריזה בשקיות מיודעות
לא יעשו את זה לאדם בודד
ויש הרבה דברים שיש להם שאריות שמוכרים בחנות שלהם ברמה א בבית שמש
שווה אולי לשלוח מישהו לשם לחפש (אין לי מושג לגבי בגדים)
אני לא חושב שהם ימכרו אותו בדיוק באותו שבוע שתבקש...יש למישהו מושג איך מבקשים ממשנת יוסף למכור מוצר מסוים שאני צריך אותו השבוע???
כמה פעמים שלחתי להם ולא התייחסו
כי ספציפית סריג/ויטמינים וכו זה מערך נוסף של איסוף ואריזה בשקיות מיודעות
לא יעשו את זה לאדם בודד
החנות ברמה א' נסגרהויש הרבה דברים שיש להם שאריות שמוכרים בחנות שלהם ברמה א בבית שמש
שווה אולי לשלוח מישהו לשם לחפש (אין לי מושג לגבי בגדים)
לנו הגיע היום בכשרות הרב לנדאו.כריות ניקוי לשבת שנמכרו היום הם בכשרות חוג חת"ס ולא בכשרות הרב לנדא כמו שהיה בהזמנה
מוזרזה חמור!
ובפירוש בדברים האלה יש הבדל כמעט כמו באוכל
דרישות שונות ודעות שונות בהלכה
ואם כתוב 'בהכשר הרב לנדא' ועל דעת זה ורק על דעת זה אני רוכש
אין שום הצדקה בעולם לדחוף לי חתם סופר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: