פורים בפתח
משתמש פעיל
זה מכירה שכונתית. יש להם נקודות חלוקה/איסוף בכל הארץ.מנסה להירשם כדי לראות במה מדובר
זה רושם לי שיש ללחוץ על תחנה קרובה אלי ,מה הכוונה לא הבנתי
צפה בקובץ המצורף 1693494
תחפש תחנה שהיכ קרובה למקום מגוריך ותתקדם.
זה מכירה שכונתית. יש להם נקודות חלוקה/איסוף בכל הארץ.מנסה להירשם כדי לראות במה מדובר
צפה בקובץ המצורף 1693494
אפשר בבקשה הספבר מהו מכירת משנת יוסף?
ואיך אפשר להכנס למכירות שלהם?
תודה
בתנאי שזה ממש קרוב... אין טעם להיסחב לעיר אחרת או שכונה מרוחקתזה מכירה שכונתית. יש להם נקודות חלוקה/איסוף בכל הארץ.
תחפש תחנה שהיכ קרובה למקום מגוריך ותתקדם.
לשיקול הלקוח כמובן...בתנאי שזה ממש קרוב... אין טעם להיסחב לעיר אחרת או שכונה מרוחקת
לא שווה שקלמישהי התנסתה עם הקטלן יתושים? שווה משהו ? עוזר?
צפה בקובץ המצורף 1693442
הכי למטה באתר יש סניפים, ללחוץ על זהאיך אני יודעת איפה יש תחנה,
אני רואה מפה ואומרים לי ללחוץ על תחנה,
איזה סימון במפה יש לתחנה?
תכנסי לתוך מלבן של בחירת תחנה ויופיעו לך הסניפים:מנסה להירשם כדי לראות במה מדובר
צפה בקובץ המצורף 1693494
גם אני מנסה עכשיו להירשםמנסה אבל לא מופיעה סניפים בכלל..
כנראה קשור לזה שסגרו תחנות, והבנתי שאלו שסגרו להם לא נותנים להם לעבור לתחנות אחרות,נראה שזה בעיה של הבני ברקים
קרטון פילה סלמון בד"ץ העד"ח ( יחידה 5 ק"ג ) גודל 1.1-1.5 קילו ליח', מחושב לפי 70 ש"ח לקילו, ע"מ לדייק במשקל, במכירה זו תחוייבו במשקל המקסימלי ולאחר החלוקה יש להתקשר למערכת הטלפונית 0773168080, להקיש את מספר הברקוד הארוך המופיע על גבי הקרטון ותזוכו או תחוייבו על ההפרש בהזמנה הבאה. sale-130082
|
זה מגיע פילה שלםמישהי יודעת האם השבוע שיש במכירה האם זה סלמון מחולק או מגיע שלם?:
קרטון פילה סלמון בד"ץ העד"ח ( יחידה 5 ק"ג )
גודל 1.1-1.5 קילו ליח', מחושב לפי 70 ש"ח לקילו, ע"מ לדייק במשקל, במכירה זו תחוייבו במשקל המקסימלי ולאחר החלוקה יש להתקשר למערכת הטלפונית 0773168080, להקיש את מספר הברקוד הארוך המופיע על גבי הקרטון ותזוכו או תחוייבו על ההפרש בהזמנה הבאה.
sale-130082
האבטיח שלהם מעולהאני לא חסידה שלהם בכלל
אבללל! הפרות קיץ שלהם זולים בחצי מחיר לפחות מכל מקום! וסחורה מעולה פלוס!!
ענבים 14 לקילו ( הכי זול שמצאתי חוץ מזה ביש ב 25 )
נקטרינות 6.75
אין לי לב לקנות בכפול במקומות אחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: