פתוחחסום
פתוחחסום
גם כסיף!!כנראה שהם שכחו שיש עוד מקומות כמו חריש עכו טבריה המושבה ועוד.
נו כמה פעמים שמנעו את הבטחות האלו נו יעלה באו נקוה שהפעם זה כו משהו רציניח״כ יעקב אשר בועידת ׳דגל׳ מסמן את דרישות הדיור לקדנציה הבאה: ״נדרוש החלטת ממשלה להקצות מיידית 50 אלף יחי״ד לשנים הקרובות, 35 אלף יחי״ד בק״ג מערב, וסבסוד פיתוח בנוף הגליל ל-15 אלף יחי״ד.
זה הוא נותן בשיק דחוי...ח״כ יעקב אשר בועידת ׳דגל׳ מסמן את דרישות הדיור לקדנציה הבאה: ״נדרוש החלטת ממשלה להקצות מיידית 50 אלף יחי״ד לשנים הקרובות, 35 אלף יחי״ד בק״ג מערב, וסבסוד פיתוח בנוף הגליל ל-15 אלף יחי״ד.
אי אפשר להגיב שםמצרף כאן מסמך שיתופי ששלחו לי -הצעות לפתרון
אפשר להגיב גם בגוף המסמך
הצעות לפתרון מצוקת הדיור. 3 פרקים
הצעות לפתרון מצוקת הדיור חלק א עידוד ופיתוח הפריפריה הפריפריה היא הפתרון האולטימטיבי למצוקת הדיור. אולם כדי שהפתרון יהיה נגיש צריך לעודד ולפתח את הפריפריה. 1. מוצע להקים ועד דיור ציבורי שיפעל מול אנשי השלטון עבור צרכי הקהילות בפריפריה, כגון צרכי התחבורה ופיתוח התעסוקה המקומית (ע"י הטבות מס ליז...docs.google.com
חרדי?ראיתי מודעה שאושרו להפקדה 63 אלף יחד בעפולה
בשביל זה דיבר גם על הר יונה,לא כולנו יכולים לקנות במחירי המרכז ,
15 אלף יחידותבשביל זה דיבר גם על הר יונה,
15 אלף יחידות
זה יפה אבל ממש לא מספיק
חברה חבל על כל הדיבורים האלו לא הלוך ליהות כלון ככה זה לפני כל מערכות בחירות מי שמאמין מסכן הוא סתם יתאכזב עצובמקווה שבאמת יעמדו בהבטחות שלהם, אם יהיו 35,000 דירות בקרית גת לחרדים, וסבסוד ל15,000 דירות בהר יונה-כל הכבוד לח"כים החרדיים!
גם אני מקוהמקווה שבאמת יעמדו בהבטחות שלהם, אם יהיו 35,000 דירות בקרית גת לחרדים, וסבסוד ל15,000 דירות בהר יונה-כל הכבוד לח"כים החרדיים!
63 אלף יביא הרבה ערבים לעפולה . המדינה לא משכילה שאם מציפים יותר מידי דירות בעיר כמו עפולה אז הרבה דירות לא ימכרו ואז המחירים ירדו . הקבלנים בשביל למכור את הדירות גם יעשו הסכמים עם התנועה האסלאמית.ראיתי מודעה שאושרו להפקדה 63 אלף יחד בעפולה
15 אלף שמצטרפים ל3200 בשיווק הקרוב ול1300 שכבר שווקו וחלקם גרים זה יותר מ20 אלף יחידות שזה מודיעין עלית ואלעד יחדגם אני מקוה
למרות שהייתי שמח אם היה 35 אלף בהר יונה , זה נראה לי יותר פתרון
במחירים של המרכז יש הרבה דירות בבית שמש
יהיו חייבים לסבסד בהר יונה כי הפיתוח שם מאוד יקר כי זה הר. הסבסוד יוזיל את המחירים כי זה לא נופל על הקבלן.מקווה שבאמת יעמדו בהבטחות שלהם, אם יהיו 35,000 דירות בקרית גת לחרדים, וסבסוד ל15,000 דירות בהר יונה-כל הכבוד לח"כים החרדיים!
אני שמח לבשר כי ב"ה הקוים שביקשתי סודרו לגמרי ב100%, ואפי' עם תוספות מרובות על עיקר בקשתי, כמובן שאני יודע שהיו עוד עסקנים חשובים שפעלו בענין כך שאין לדעת מי הוא הגורם לשינוי המבורך רק אני מעדכן שהכל נעשה בס"ד, וכבר מופיעים באתר משרד התחבורה.באמת בעבר ניסיתי, ולא הצלחתי, על אף שניסיתי להפעיל קצת מלמעלה אבל לצערי לא ראיתי שעוזרים לי מדאי, והיות ובתקופה האחרונה עירבתי בשני נושאים שונים את משרד מבקר המדינה מול משרדים ממשלתיים על בעיות שהם לא טיפלו בהם והתעלמו ממני במשך תקופה, וראיתי ניסים ונפלאות כשמשרד מבקר המדינה פנה אליהם ופתאום היה להם מענה וטיפול מסור בלעה"ר, לכן לפני שבוע וחצי שלחתי פניה למשרד התחבורה על כמה קוים בודדים שאני חושב שיש בהם בעיות לא הגיוניות ויש אפשרות לשפר אותם בקלות ואז הם יואילו לתושבי הצפון להתנייד בקלות יותר (רובם אלו קוים פנים צפוניים), וכמובן עד כעת לא קיבלתי מהם מענה, אני מחכה ל-14 יום המובטחים, ואז נתקדם הלאה ואני מאד מקוה שגם שם נראה שינויים לטובה, ואם זה ילך אז אכן אני רוצה לצאת בעז"ה בצורה מורחבת יותר בל"נ.
מוזר לי הוויכוחים הסוערים כאן. חשוב להביא נתונים אמינים לידיעת הציבור, כגון אפשרויות תעסוקה, תחבורה וכו'.
מכאן ואילך, לכל אחד יש את הנתונים שלו, השיקולים שלו, את החיים שלו, את סדר העדיפויות שלו, כמה כל נתון שוקל אצלו לפי מה שהוא ולפי תנאי חייו.
רק דוגמא קטנה, ולגמרי לא ממצה: אם אישה גרה במקום קרוב להוריה ולאחיותיה, ויש לה לכן אפשרות להיעזר הרבה יותר בשמירת הילדים בעת הצורך, בסעודות בשבת אצל הוריה וכו'. זה יכול לעזור לה הרבה מאוד באפשרות תעסוקה בתקופה של ילדים קטנים וצפופים (וגם לאחיותיה - בהדדיות, וגם להוריה - בדברים אחרים). ועוד - אם היא מרגישה נפשית טוב, יש לה אנרגיות וכוחות שאין לה במקום שהיא מרגישה בו זרות ובדידות.
העולם איננו שחור לבן. אני תמיד בעד כמה שיותר נתונים אמינים. מכאן ואילך - כל אחד שישקול מה מתאים לו.
אגב, הזכירו גרפיקה. זה אחד המקצועות שאפשר לעבוד לגמרי מרחוק דרך המייל. גם עם לקוחות מחו''ל.
נראה לי שזה יותר מתאים לכאן.בשביל להיות עצמאית בגרפיקה צריך לעבוד מאוד קשה על מיתוג, אסרטיביות, יזמות וכו'.
מי שטובה בזה - תצליח בגדול.
השאר ידשדשו לצערנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: