ביאן לא מייצגים את כל הציבור.אם ביאן היו לוקחים על עצמם את ניהול הארוע כולו לשם דוגמא
ולחלק גדול אחר זה היה מפריע.
יש כבר משפט ידוע: "2 יהודים, 3 דעות"
וברגע שנותנים לחסידות/ גוף אחד לארגן הכול לא פותרים את הבעיה.
ביאן לא מייצגים את כל הציבור.אם ביאן היו לוקחים על עצמם את ניהול הארוע כולו לשם דוגמא
כשחרדי (וכל יהודי) לא מתנהג כפי שה' רוצה ממנו (ואין שום קשר למה שהחילוני יגיד)כשחרדי עושה משהו לא רואי וחילוני אומר עליו, יוהוו מחרדי לא הייתי מצפה -
זה חילול השם!
רק כשמדובר במשהו לא ראוי בעיני ה'.כשחרדי עושה משהו לא רואי וחילוני אומר עליו, יוהוו מחרדי לא הייתי מצפה -
זה חילול השם!
ממש לא.ה' ישמור איזה עיוות.
קידוש השם פירושו לקדש שמ ויתברך.
חילול השם הוא הפכו של דבר.
כשחרדי עושה משהו לא רואי וחילוני אומר עליו, יוהוו מחרדי לא הייתי מצפה -
זה חילול השם!
נראה לי צריך להשאיר את האשכול הזה להוצאת תסכולים והתפלספויות ולפתוח אשכול רק לעידכונים מהשטח.דיי
אי אפשר לקרוא עדכונים
הכל התפלספויות
אולי אפשר לחסום מהאשכול הזה את כל המתפלספים
@הכלבויניק
ונא להשאיר עידכונים מהנעשה עכשיו במירון
נו. שישדרו את השמחה הגדולה בחצר רשב"י . (לא מתאים להם?)קול חי:
לא יודעים מה לשדר בשעה הבאה, היה אמור לשדר את אירוע זיכרון לנספים ואין החלטה אם יש אירוע או לא
אז נמשיך לשדר את השידור חוזר מתולדות אברהם יצחק
מקודם מישהו הביא כאןנו. שישדרו את השמחה הגדולה בחצר רשב"י . (לא מתאים להם?)
היי היי הייאז מה ?
יחנקו את החרדים
יקחו להם את כל מה שקדוש ויקר להם
ושהחרדי יתנגד
הוא מחלל שם השם
זה בדיוק העיווןת.ה' ישמור איזה עיוות.
זה חילול השם!
טענה שחוזרת על עצמה, גם על האירוע של ר' מיילך בידרמן.בלויה של ר' שמואל אוירבך, מנהיג הציבור המופרע (לשיטת רבים), לא היתה משטרה בעיקרון. תלמידיו סרבו.
זו היתה אחת ההלוויות המסודרות והמאורגנות ביותר, בשנים האחרונות
הודעה חשובה שצריך להקפיץ מידי פעם!@משתדלים @משולש ברמודה ועוד כמה צדיקים כמוכם...
אתם מנותקים, הזויים, ובעקיפין מפיצים רשעות.
חזרתי הרגע ממירון, מ3 בלילה כשיצאתי ועד עכשיו כשחזרתי רק רשעות לשמה.
ללא שמץ של רחמים כולם כולם כולל כולם.
אנטישמיות במיטבה.
החל מחניוני הויסות הארורים בשמש חום יובש וללא שירותים כמעט וללא שתיה כלל, שעות ע"ג שעות ללא שום סיבה כשאני תוכ"ג מקבל מידע מחברים שבהר כמה ההר ריק ודליל.. עובר בכניסה לציון, חוסר מטורף במקומות מוצלים עד בלתי קיימים, במקומות הכי רגישים הציבו חיילות ושוטרות או לחילופי ערבים.
כבר לא מדבר על סיכון חיי אדם באופן הכי בוטה שיש כשמגבניקים דוחפים המון עם לאחור בירידה תלולה ללא צורך מבצעי. בעיני ראיתי וגם תיעדתי.
אנשים כמעט נמחצו למוות.
וכל זה מלפנות בוקר ועד שעות הצהרים המוקדמות ללא שום תקרית עם ה"קיצוניים" כהגדרתכם.
זה לא קיצוניים.
זה לא הם.
זה המיינסטרים, זה אנחנו.
ואתם המנותקים והמתאכזרים כשאתם מצדיקים רוצחים שפלים.
נכון מאד,ה' ישמור איזה עיוות.
זה חילול השם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: