שטויותשטויות
היה אפשר לצאת מהצד השני של הרחבה ולעשות עיקוף גדול מלמעלה
(וזה מה שקרובי משפחה שלי עשו הם התפצלו חלק הלכו דרך שביל ר' דוב ואחד מהם הוא אחד הניפטרים...
והשאר הלכו מסביב וניצלו
למעלה היו 3 מחסומים לפחות ליד הנשים
שטויותשטויות
היה אפשר לצאת מהצד השני של הרחבה ולעשות עיקוף גדול מלמעלה
(וזה מה שקרובי משפחה שלי עשו הם התפצלו חלק הלכו דרך שביל ר' דוב ואחד מהם הוא אחד הניפטרים...
והשאר הלכו מסביב וניצלו
תשכנעי מישהו.מסקנות וועדת החקירה לא מעניינות אותי,
אם חרדים היו לוקחים פיקוד על האירוע הם היו מתאימים אותו לתנאים שלנו,
עם סרט נע או בלי.
והציבור היה זורם איתם.
אין לציבור ענין ליצור פרובוקציות.
עוד אנשים רוצים לזכות לפחות להגיד רק פרק אחד...למעלה מ-20 שנה אני זוכה לסיים ספר תהילים בציון כשמסביבך אוירת יום כיפור.
השנה שררה במערה אוירת תשעה באב.
כדאי לבקש מ'ועדת החקירה' שכחלק מהמסקנות לשנה הבאה, יכנסו למערה גם בלי נעלי עור.
הכי עצוביש כאן אנשים שבטוחים אחרת. לדידם, הם קיימיםמ בתוך ציבור מופרע, אנטי ממסדי ובוחר בכאוס כדרך חיים
איזה חרדים?אם חרדים היו לוקחים פיקוד על האירוע הם היו מתאימים אותו לתנאים שלנו,
כמובן מתוך דאגה לבריאות ובטיחות הציבורפיקוח נפש: שער י' המשטרה משתוללת מוציאה את העצבים על בחורים אברכים, אנשי הצלה רבים מטפלים בפצועים, עצורים במקום.
אז בואי נתקן רק שלפני 4 שנים המשטרה הייתה שם גם היתה, והיו הפרשים וכל האקשן והמאבקים בין השוטרים לציבור בחניונים, ולהזכירכם שביל הנחש בתוך הציון אצל הנשים היה גם בתשע''ח/ ע''ט. אבל מה זה משנה.. מי שרוצה להתנגד למשטרה תמיד יהיה על מה, ועד שאתה לא תהיה שם אחראי לא תרגע ההתנגדות.לפני 4 שנים לא הה הרבה שינוי ממספר המתפללים מאז
כמה נכון...מן העיתונות
מדינת ישראל קיבלה צ'אנס עצום מהציבור החרדי.
הזדמנות נדירה של אמון בממלכה. אחרי אסון מירון, קחו את המפתחות, אנחנו סומכים עליכם. והיא פספסה.
התשתיות לא שופרו, העסקנים נשארו, ובעיקר, ניהול האירוע ביזיוני.
התבקשתם להכין הילולה שמחה ובטיחותית, לא לחרב טוטאלית את החגיגה.
חכמה קטנה מאד.
רק אין יראת אלוקים והרגוני.....(ויטביעו אותי בים כי אין לי מסכה למען בריאותי)כוחות יס"מ רבים זורמים כעת ומתקמים למטה בהר, צפי לאלימות ....
נכון מאדמן העיתונות
מדינת ישראל קיבלה צ'אנס עצום מהציבור החרדי.
הזדמנות נדירה של אמון בממלכה. אחרי אסון מירון, קחו את המפתחות, אנחנו סומכים עליכם. והיא פספסה.
התשתיות לא שופרו, העסקנים נשארו, ובעיקר, ניהול האירוע ביזיוני.
התבקשתם להכין הילולה שמחה ובטיחותית, לא לחרב טוטאלית את החגיגה.
חכמה קטנה מאד.
שעות מתחננים בחניונים לקצת מים.סוף סוף!!!!!
מכתזית בדרך למושב....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: