הקנאים לא רוצים..למה בלי תקציבים?
המיסים שלי אמורים לממן רק אירוויזון או אירועי יום העצמאות???
הקנאים לא רוצים..למה בלי תקציבים?
המיסים שלי אמורים לממן רק אירוויזון או אירועי יום העצמאות???
אוקיי זה הכי טובאני אומר בואו ננסה שנה אחת בלי משטרה..
בלי תקציבים מהמדינה..
כל מי שירצה יעלה ויבוא
ואם זה יהיה כזה מוצלח נעשה זאת כל שנה...
זה בדיוק מה שהם טוענים בועדת החקירה!אוקיי זה הכי טוב
באמת אני אומר
אבל אני מניח שהמדינה תבקש אישור שלא יוכלו לתבוע אותה בבית משפט
אתה חושב שבבית משפט יקבלו כזה טיעון נתנו לשמרל ולבערל לארגן את ההילולה אנחנו לא אחראים ?
למה צריך סרט נע?קשקוש.
ההחלטה של וועדת החקירה הייתה שבציון יהיה סרט נע
סדרנים היו יכולים לאכוף זאת ???
בלויה של ר' שמואל אוירבך, מנהיג הציבור המופרע (לשיטת רבים), לא היתה משטרה בעיקרון. תלמידיו סרבו.שאף אחד לא ישלה בדימיון שכמה אברכים יכולים להתמודד מול כוח משטרתי מאומן שכולל אלפי שוטרים
כמה עלו אז ?כמו שהיה לפני המשטרה
ולא היה בעיות
זה לא רק ה"קנאים"הקנאים לא רוצים..
נכון-כולם היו בהלם...בלויה של ר' שמואל אוירבך, מנהיג הציבור המופרע (לשיטת רבים), לא היתה משטרה בעיקרון. תלמידיו סרבו.
זו היתה אחת ההלוויות המסודרות והמאורגנות ביותר, בשנים האחרונות
צריך להבין שהמדינה רוצה להשתלט על ההר.לדעתי, אם היו מקימים וועדה שבראשה עומדים אלו שמארגנים את ההדלקות הגדולות בציבור החרדי, והם עובדים יחד בשיתוף פעולה, הכל היה בסדר.
מאמנים מאות סדרנים חרדים כמו בארגון השומרים בארה''ב וכו', ואז אין שום סיבה לציבור להתנגד אם מבינים את צרכיו!
הוא אשר אמרתי בואו ננסה ...לאורך כל השנים האחרונות (לפני הקורונה) כך זה התנהל. לא צריך לבדוק את זה בשנה הבאה יש לציבור החרדי ניסיון עתיר שנים בניהול אירועים בצורה מאורגנת ואחראית.
לפני 4 שנים לא הה הרבה שינוי ממספר המתפללים מאזכמה עלו אז ?
העלייה ואפשרות ההגעה גדלו משנה לשנה
היום צריך להיערך באופן נורמלי לחצי מיליון עולים ולמצב של 100,000 איש נכנסים ב 25 דונם שזה מצב מאד בעייתי מבחינה בטיחותית 4 אנשים למ"ר
אתה שואל אותי או את וועדת החקירה?למה צריך סרט נע?
ואם סרט נע, למה כל כך רחוק מהציון?
שמעתי מישהו אומר על זה, שזה כמו ילד שמגיע לבקר את אביו העצור, וגעגועיו עולים על גדותם כשרואה אותו, אבל הוא רחוק, ועד שהוא מספיק לראות את פניו כבר מעיפים אותו משם בבעיטה.
מהתגובות התקבל לי רושם קצת שונה מההצהרות...אני בחירוף נפש מגן על חלקים נרחבים מהציבור החרדי
שלא סובלים לראות את האנרכיזם הזה
ושוב אני כתבתי שההתנהלות של ארגון ההילולה הייתה איומה !
וצריך לפטר את הפרויקטור ואת שאר יועציו !
אבל מכאן ועד לאנרכיזם הדרך רחוקה
בדיוק.ולכן צריך אנשים חכמים שיסדרו את זה.
היה לה שנה להיערך. היא לא עשתה את זה.המשל והנמשל לא זהים. זה הרבה ילדים שמגיעים.
האבא רוצה לראות את כולם, ולכן צריך אנשים חכמים שיסדרו את זה.
שיבינו מה זה בשביל יהודי רבי שמעון, ומה זו תפילה.
כרגע תהי-ה בעיה גדולה, כי הממשלה נערכה שנה שלימה וקבלה את כל המשאבים
והתוצאות מינוס.
והם כנראה לא במשטרה, או שהם חכמים לעניני אירועי יום העצמאות.בדיוק.
צריך אנשים חכמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: