מידע שימושי האשכול המרכזי - ל"ג בעומר תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.

זושא כץ

משתמש מקצוען
הרשעים לא יכולים להודות בכשלונם וזה התוצאה
בחניון אליקים המשטרה הורתה לכלל האוטובוסים לשוב על עקבותיהם מבלי להוריד נוסעים שהיו בדרכם למירון. קצין המשטרה הכריז במקום כי האירוע במירון הסתיים.

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
לגבי מחסום - לא יודע
אבל ברור ועל זה אין חולק שזו היתה היציאה היחידה מהמתחם - למה ??

בואו נעצב את זה ביחד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
זה ממש מפחיד!
יושבים על המחיצה ללא שום אחריות!

תאמינו לי אני כבר לא יודעת שום דבר
המשטרה לא פעלה נכון - אין ספק.
אבל מה ההגיון לברוח להשאיר תבונה לחכמת ההמונים???

1652967037821.png

זושא כץ

משתמש מקצוען
אהרן רבינוביץ בטויטר: ‏חלום הבלהות של מירון התגשם. הקיצונים 1, המשטרה 0 והציבור הנורמטיבי משלם את המחיר. ושוב מתברר: הים אותו ים, ה****אותו *****, הדודי עזריאל אותו דודי עזריאל, השמעון לביא אותו שמעון לביא והכאוס לעולם עומד.

תצתצ

משתמש מקצוען
קובי בורנשטיין בתיעוד ב׳ערוץ 14׳: ‏אחרי שכוחות המשטרה עזבו את המקום, החוגגים הכריזו על מתווה משלהם. כניסה חופשית לציון הרשב״י מצד ימין, יציאה מצד שמאל, וסדרנים עצמאיים שמווסתים את התנועה. עובר ללא תקלות עד כה

רחלי 111

משתמש צעיר
אין לי מושג מי אחראי ועל מה אבל איך יכול להיות שמתוך עשרות קהילות שנוסעות למירון המשטרה הסתדרה רק עם כמה בודדות
נ"ב מישהו יודע מה לא היה בטיחותי במתחמי הנוחות שהיו צריכים לפרק אותם בדחיפות

בואו נעצב את זה ביחד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
חסמו את כל האוטובוסים הנכנסים.
יתכן שכל מי נמצא שם זה אנשים ללא כרטיסים שבזכותם כל האלה שקנו תקועים באוטובוסים עכשיו.
מדינת חלם

ציטא

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
בחניון אליקים המשטרה הורתה לכלל האוטובוסים לשוב על עקבותיהם מבלי להוריד נוסעים שהיו בדרכם למירון. קצין המשטרה הכריז במקום כי האירוע במירון הסתיים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה