אגב הייתי שםהמשטרה לא הגיע שם לשכונה מסיבה אחרת. וד"ל
היה אירוע
מאוד יפה ברוך השם
אגב הייתי שםהמשטרה לא הגיע שם לשכונה מסיבה אחרת. וד"ל
תוציא מהראש את השטויות שבמשטרה מפחדים מהקנאיםהמשטרה לא הגיע שם לשכונה מסיבה אחרת. וד"ל
שמעתי שהיה שם ממש "מעין ד'מירון"אגב הייתי שם
היה אירוע
מאוד יפה ברוך השם
לא נראה לי שבמירון היה 'מעין דשם'שמעתי שהיה שם ממש "מעין ד'מירון"
ניסו לאמר כך.זיוף. כפי שכתבתי שנה שעברה היה שם שיטור יתר.
וזו הטענה שעולה מפי רבים בציבור החרדי הן העסקנים והן פשוטי העם, כשיש שיטור יש מהומות ואי סדר.
אפשרי להביא כמה סדרנים אנושיים והכל יעבור בהצלחה ובבטחה, עיין ערך מעמד ההדלקה בבית שמש של הגה"צ ר' אלימלך בידרמן שליט"א.
כבר יוציא לך רשימה של קהילות וערים, שהמשטרה הרסו להם את הטירבונות לפני ל"ג בעומר השנה, גם כשהיה אישור מהנדס, ורשימה של קהילות שהכול התנהל כרגיל גם ללא אישור מהנדס.....תוציא מהראש את השטויות שבמשטרה מפחדים מהקנאים
אף מפקד לא ייקח אחריות על כזה אירוע ויסכן את העתיד שלו
ידעו להתנהל נכון ובסופו של יום זה אירוע מקומי
תחושה זו אכן הולכת וגוברת אצל כלל הציבור החרדי וזה בעקבות היום העצוב הלזה.אבל אחרי שהייתי אין לי ברירה להודות שהקנאים צודקים...
יש כאן אנשים עם זיכרון קצר!!!!!!
מאוד!!!
היה כאן אסון בקנה מידה עצום!!!!
שההסבר היחיד שלו היה דוחק ואפס פיקוח!!!!
אסור היה להשאיר את המצב על קנו!
ערבבתם כמה נושאים. מומלץ לשבת ולארגן במתינות את כל הנושאים ואזי להגיב בהתאם.ניסו לאמר כך.
ההסרטות מראות אחרת!
אלפי אנשים שעוברים במדרגות מקרטעות ומחליקות מקוגל!!!
עם אלף בניות מחולטרות שאסור לגעת או להתערב בהן...
אם כל עצירה פתאומית של מישהו מהעוברים- לא משנה ממה היא נגרמה-גורמת לאסון בכזה סדר גודל
אות הוא שהמצב מסוכן ושביר!!!!
היו הרבה אסונות במירון.אף שנה לא היה אסון
ופקדו את הציון בו זמנית אלפי אנשים!!!!
@אמא של אפרת , את באמת חושבת שהפתרון הוא ההתנהלות של השנה?ניסו לאמר כך.
ההסרטות מראות אחרת!
אלפי אנשים שעוברים במדרגות מקרטעות ומחליקות מקוגל!!!
עם אלף בניות מחולטרות שאסור לגעת או להתערב בהן...
אם כל עצירה פתאומית של מישהו מהעוברים- לא משנה ממה היא נגרמה-גורמת לאסון בכזה סדר גודל
אות הוא שהמצב מסוכן ושביר!!!!
מאיפה המידע? יש אפשרות לצפיה?פריצה בדקות אלו ע"י ההמוון לתוך ציון הרשב"י הכול פתוח
קווים.מאיפה המידע? יש אפשרות לצפיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: