מידע שימושי האשכול המרכזי - ל"ג בעומר תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.

מאטל

משתמש פעיל
(טוב, חזרתי עכשיו ממירון, לא קראתי מה כתבו פה לפני בכלל,
קודם כל אני חייב לפרוק את כל מה שיש לי בבטן וזה הרבה....)

במילים ספורות - גנבו לנו את מירון!!!
ונכון שעכשיו יעלו כל המצקצקים ויצקצקו במקלדתם ששכחתי מה היה שנה שעברה, והאסון הנוראי, וכו' וכו',
אבל, וזה אבל אחד גדול,
מה שקורה במירון זה פשוט טירוף מערכות וחוצפה אחת גדולה יותר מידי!!!
קודם כל, 6 שעות נסיעה בהלוך, כן שש שעות, + 3 עצירות ביניים ל"וויסות"... (כבר לא נשאר אצלי מה להתווסת:mad:...)
כל מקום מחכים שעות (אל תשכחו שנסעתי בלילה, והכבישים היו ריקים) - אנשים סיפרו לי שחיכו בנקודות ה"ויסות" הנוראיות האלו למעלה משעתיים / שלוש !!!!
אין עם מי לדבר כמעט בכלל בכל המקומות האלו, בעצירה הראשונה (לא זוכר את שם המקום) היו עשרות אוטובוסים!!! ללא הגזמה , מכל הארץ.
ואחרי שש שעות סיוט, שאנשים (מבוגרים וצעירים) כבר בוכים מרוב תסכול, שעם סוס ועגלה היינו מגיעים יותר מהר....
מגיעים בשעה טובה למירון,
והנה המציאות המפוצצת / מעצבנת / מרתיחה / מקוממת / וכו'
ההר פשוט די שומם!!!!!!!!!
ויחסית (ויותר מיחסית) אין בו כמעט אנשים, אז למען ה',
למה אתם מעכבים אנשים שעות שעות בכל החניונים??????????,
(וזה לא רק בשעה שלי, אלא גם אח"כ, אנשים שהגיעו, בתשע / עשר /ואח"כ, כולם עם אותו סיפור של חמש / שש שעות נסיעה!!!!)
ולא די בכל זה, שהר שומם וכו',
כל כמה מטרים עשרות יסמניקי"ם חוסמים את הדרך - למה? הא פשוט, צריך לפנות את ההר
אייי, הרי אין ממי, לא משנה, זה מסוכן "בשבילכם" אם יהיה מידי דוחס....:whistle::mad:
ורק אם ביחד, עשרות אנשים דוחפים בכוח, הם נשברים ונותנים לעלות הלאה, וכך עוד מחסום אנושי ועוד מחסום - רק בכוח!!
וכמובן חשוב לציין, בכל המחסומים או שוטרים / חיילים / מאבטחים - רובם ככולם ערבים, שמחטיפים מכות ללא הבחנה, ללא רחם
ולקינוח, כמובן חייבים לגוון את "דרך מהדרין" בדווקא עם כמה חיילות, למה? ככה!!!
טוב, עולים למעלה,
מגיעים ל"נחש", אז ככה, מי שמגיע מהדרך המעורבת (שלא הייתה כמעט בכלל מעורבת, וזה די כצפוי, כי השנה אין כמעט "עמך" במירון, ושווה להקדיש לזה דיון, אבל לא עכשיו...) עובר חופשי בקלות ובמהירות, אבל מי שבא מדרך מהדרין ממתין, וממתין, וממתין, וממתין, עשרות דקות (אני חיכיתי למעלה מ25 דקות, אף שלא היה אנשים שנכנסו באותו זמן לגברים שלא מדרך מהדרין, שוב, סתם!)
ואז נכנסים לנחש המקולל, אוי, כמעט ירדו לי דמעות בעיניים, נחש צר ומתפתל, מרגיש כמו חיות ברך לקווי השחיטה, וכל הזמן צעקות במבטא ערבי "להתקדם להתקדם, לא להתעכב", מי שמתעכב טיפ טיפה של עוד שנייה - מקבל מייד גערה מאיימת, ואפשר לחשוב, מירון די ריקה בכלל כאמור,
יוצאים משם לרחבת תו"א - כמה מאות בודדות! של אנשים, חלקם אומרים תהילים בשמש הקופחת, וחלקם (להערכתי לא יותר מ100/150 איש) רוקדים לכבוד היום - השעה 10:30 בבוקר
עליתי למעלה, לרחבת באיאן- מאירק'ה פראנק עומד על סולם ומנסה בעליבות לרומם את קהל ה"אלפים" שמנה בסביבות 300/350 איש גג!!!!
מירון בתפארתה,
בפינה עומדות כמה נשים בודדות (שאגב סיפרה לי אשתי שנשים היו השנה די נדירות עד עשרות בודדות בכל מירון)

(טוב, עד כאן לעכשיו, קצת נרגע לי, המשך יבוא בל"נ...
וסליחה על האורך)

משתדלים

משתמש פעיל
יש כאן אנשים עם זיכרון קצר!!!!!!
מאוד!!!
היה כאן אסון בקנה מידה עצום!!!!
שההסבר היחיד שלו היה דוחק ואפס פיקוח!!!!
אסור היה להשאיר את המצב על קנו!
אף אחד לא חולק על כך ! (חוץ מכמה משוגעים)
הנושא שצריך להתריע על כשלים שלא קשורים לבטיחות שלא יחזרו על עצמם בפעמים הבאות
למה אין מים/שירותים/אוכל/אוהלים בחניונים עם אפילו מוזיקה ברוח היום ? מה זה קשור לבטיחות ?

דשי

משתמש פעיל
עַל-זֶה הָיָה דָוֶה לִבֵּנוּ עַל-אֵלֶּה חָשְׁכוּ עֵינֵינוּ. עַל הַר-צִיּוֹן שֶׁשָּׁמֵם שׁוּעָלִים הִלְּכוּ-בוֹ. אַתָּה ה' לְעוֹלָם תֵּשֵׁב כִּסְאֲךָ לְדוֹר וָדוֹר. לָמָּה לָנֶצַח תִּשְׁכָּחֵנוּ תַּעַזְבֵנוּ לְאֹרֶךְ יָמִים. הֲשִׁיבֵנוּ ה' אֵלֶיךָ ונשוב חַדֵּשׁ יָמֵינוּ כְּקֶדֶם. כִּי אִם-מָאֹס מְאַסְתָּנוּ קָצַפְתָּ עָלֵינוּ עַד-מְאֹד. הֲשִׁיבֵנוּ ה' אֵלֶיךָ ונשוב חַדֵּשׁ יָמֵינוּ כְּקֶדֶם.
02-05-2021-02-18-44-font.jpg

משתדלים

משתמש פעיל
אפשרי להביא כמה סדרנים אנושיים והכל יעבור בהצלחה ובבטחה
במירון היו לא מעט סדרנים בעצם הרבה יותר מבית שמש
הבעיה היא שבמירון אין בעל הבית אחד
בבית שמש המשטרה אמרה להם אם הכל מתנהל יפה אנחנו לא מתערבים ברגע שיש בעיהקטנה מפסיקים
בבית שמש יש 100 גופים שחושבים שהם בעל הבית

אמא של אפרת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
זיוף. כפי שכתבתי שנה שעברה היה שם שיטור יתר.
וזו הטענה שעולה מפי רבים בציבור החרדי הן העסקנים והן פשוטי העם, כשיש שיטור יש מהומות ואי סדר.
אפשרי להביא כמה סדרנים אנושיים והכל יעבור בהצלחה ובבטחה, עיין ערך מעמד ההדלקה בבית שמש של הגה"צ ר' אלימלך בידרמן שליט"א.
אירוע שעבר בשלום הוא לא הוכחה לשום דבר!!!!!!!!!
והנתונים שונים בתכלית!!!!!!!
אסור לקחת כאן הימורים!
וכן- כנראה שצריך וכדאי למצוא פיתרון טוב יותר.

וויינער יואל

משתמש מקצוען
יש כאן אנשים עם זיכרון קצר!!!!!!
מאוד!!!
היה כאן אסון בקנה מידה עצום!!!!
שההסבר היחיד שלו היה דוחק ואפס פיקוח!!!!
אסור היה להשאיר את המצב על קנו!
וזה לא מצדיק את ההגבלות הכבדות, מישהו הציע כאן להכניס בכל מירון אחד אחד, ואז ודאי שלא יהיה צפיפות.

ויש לי עוד הצעה, אם יש לך זיכרון טוב, כמה הרוגים היו על הכבישים בשנה האחרונה, אז אולי לא נסע יותר בכבישים?

מאטל

משתמש פעיל
אני יוסיף עוד משהו אחד להשלמה,
שלא תבינו גן אני סובר שטוב שביטלו את כל ההדלקות המומצאות של ה20 שנה האחרונות,
אבל זהו, מכאן ועד ל"פטרונות" ה"חצופה" הזאת ששוררת שם באוויר, כל השוטרים עומדים מולך בהתנשאות ומסבירים לך מה טוב בשבילך, וזה מרוב דאגתם המסורה אישית עבורך,
(המשך יבוא...)

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
רבי שמעון נקם בהם...
ברכות דף ז'
וא"ר יוחנן משום ר"ש בן יוחי מותר להתגרות ברשעים בעולם הזה
סוכה פרק דף ל'
א"ר יוחנן משום רבי שמעון בן יוחי משום דהוה ליה מצוה הבאה בעבירה

• תודה
Reactions: c.h

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מתנצל שאני חורג ובבקשה לא להיגרר אבל פעלנו ישועות השנה!!!
"דרמה פוליטית! מוחמד מג'אדלה ‏בפרסום ראשון: ח"כ גידאא רינאווי זועבי ממרצ פורשת מהקואליציה"

עט הדר

משתמש מקצוען
(טוב, חזרתי עכשיו ממירון, לא קראתי מה כתבו פה לפני בכלל,
קודם כל אני חייב לפרוק את כל מה שיש לי בבטן וזה הרבה....)

במילים ספורות - גנבו לנו את מירון!!!
ונכון שעכשיו יעלו כל המצקצקים ויצקצקו במקלדתם ששכחתי מה היה שנה שעברה, והאסון הנוראי, וכו' וכו',
אבל, וזה אבל אחד גדול,
מה שקורה במירון זה פשוט טירוף מערכות וחוצפה אחת גדולה יותר מידי!!!
קודם כל, 6 שעות נסיעה בהלוך, כן שש שעות, + 3 עצירות ביניים ל"וויסות"... (כבר לא נשאר אצלי מה להתווסת:mad:...)
כל מקום מחכים שעות (אל תשכחו שנסעתי בלילה, והכבישים היו ריקים) - אנשים סיפרו לי שחיכו בנקודות ה"ויסות" הנוראיות האלו למעלה משעתיים / שלוש !!!!
אין עם מי לדבר כמעט בכלל בכל המקומות האלו, בעצירה הראשונה (לא זוכר את שם המקום) היו עשרות אוטובוסים!!! ללא הגזמה , מכל הארץ.
ואחרי שש שעות סיוט, שאנשים (מבוגרים וצעירים) כבר בוכים מרוב תסכול, שעם סוס ועגלה היינו מגיעים יותר מהר....
מגיעים בשעה טובה למירון,
והנה המציאות המפוצצת / מעצבנת / מרתיחה / מקוממת / וכו'
ההר פשוט די שומם!!!!!!!!!
ויחסית (ויותר מיחסית) אין בו כמעט אנשים, אז למען ה',
למה אתם מעכבים אנשים שעות שעות בכל החניונים??????????,
(וזה לא רק בשעה שלי, אלא גם אח"כ, אנשים שהגיעו, בתשע / עשר /ואח"כ, כולם עם אותו סיפור של חמש / שש שעות נסיעה!!!!)
ולא די בכל זה, שהר שומם וכו',
כל כמה מטרים עשרות יסמניקי"ם חוסמים את הדרך - למה? הא פשוט, צריך לפנות את ההר
אייי, הרי אין ממי, לא משנה, זה מסוכן "בשבילכם" אם יהיה מידי דוחס....:whistle::mad:
ורק אם ביחד, עשרות אנשים דוחפים בכוח, הם נשברים ונותנים לעלות הלאה, וכך עוד מחסום אנושי ועוד מחסום - רק בכוח!!
וכמובן חשוב לציין, בכל המחסומים או שוטרים / חיילים / מאבטחים - רובם ככולם ערבים, שמחטיפים מכות ללא הבחנה, ללא רחם
ולקינוח, כמובן חייבים לגוון את "דרך מהדרין" בדווקא עם כמה חיילות, למה? ככה!!!
טוב, עולים למעלה,
מגיעים ל"נחש", אז ככה, מי שמגיע מהדרך המעורבת (שלא הייתה כמעט בכלל מעורבת, וזה די כצפוי, כי השנה אין כמעט "עמך" במירון, ושווה להקדיש לזה דיון, אבל לא עכשיו...) עובר חופשי בקלות ובמהירות, אבל מי שבא מדרך מהדרין ממתין, וממתין, וממתין, וממתין, עשרות דקות (אני חיכיתי למעלה מ25 דקות, אף שלא היה אנשים שנכנסו באותו זמן לגברים שלא מדרך מהדרין, שוב, סתם!)
ואז נכנסים לנחש המקולל, אוי, כמעט ירדו לי דמעות בעיניים, נחש צר ומתפתל, מרגיש כמו חיות ברך לקווי השחיטה, וכל הזמן צעקות במבטא ערבי "להתקדם להתקדם, לא להתעכב", מי שמתעכב טיפ טיפה של עוד שנייה - מקבל מייד גערה מאיימת, ואפשר לחשוב, מירון די ריקה בכלל כאמור,
יוצאים משם לרחבת תו"א - כמה מאות בודדות! של אנשים, חלקם אומרים תהילים בשמש הקופחת, וחלקם (להערכתי לא יותר מ100/150 איש) רוקדים לכבוד היום - השעה 10:30 בבוקר
עליתי למעלה, לרחבת באיאן- מאירק'ה פראנק עומד על סולם ומנסה בעליבות לרומם את קהל ה"אלפים" שמנה בסביבות 300/350 איש גג!!!!
מירון בתפארתה,
בפינה עומדות כמה נשים בודדות (שאגב סיפרה לי אשתי שנשים היו השנה די נדירות עד עשרות בודדות בכל מירון)

(טוב, עד כאן לעכשיו, קצת נרגע לי, המשך יבוא בל"נ...
וסליחה על האורך)
זה מה שהם רצו!
כל אחד שקורא את הדברים ולבו מתפלץ
שיגיד "הריני מקבל עלי את עול הגלות..."
אנחנו בגלות של יהודים בין יהודים
שהיא יותר קשה מגלות של יהודים בין נכרים
"גאולה שלימה תגאלנו בזכות אדונינו בר יוחאי" בב"א

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
שנה הבאה בעזרת השם תהיה ממשלה אחרת
חכית ממרץ פרשה מהקואליציה
נו ואז מה ?
אל תבנה יותר מידי
מה שקורה עכשיו לא קשור לשום ממשלה
זה קשור לכך שהשאירו את אותו מפקדי משטרה שכעת רועדים מועדת החקירה
ולכן הם מוסיפים עוד ברבריות על ברבריותם המובנית

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה