אשריך !הייתי ב"ה
חזרתי כבר
אשריך !הייתי ב"ה
חזרתי כבר
אני לא חושב ככה אני נוסע ברצף [חוץ מלג בעומר]האמת שאני ליטוואק קר כקרח בעניינים כגון דא, אבל דווקא למה שהספקתי עכשיו לראות בזמן הקצר עד שהפסיק השידור התחברתי יותר מכל שנה.
ראיתי אנשים רוקדים ושמחים, איש וידו על כתף חברו, לא חבורות של בחורים ש'יאללה, בוא נקפיץ פה את העניינים'.
אני לא חסידית בכלל,האמת שאני ליטוואק קר כקרח בעניינים הקשורים דא, אבל דווקא למה שהספקתי עכשיו לראות בזמן הקצר עד הפסיק השידור התחברתי יותר מכל שנה.
ראיתי אנשים רוקדים ושמחים, איש וידו על כתף חברו, לא חבורות של בחורים שיאללה, בוא נקפיץ פה את העניינים'.
איך?שלא יהיה להם כניסה לבית שמש
נכון וזהו!!!!מרגש לצפות כעת במראות ממירון. מבחינתי ההבדל בין מירון של השנה למירון של השנים האחרונות הוא כמו ההבדל בחתונה בין מעגל הבחורים למעגל המבוגרים.
הבחורים צריכים תזמורת רועשת וקצת 'משקה' כדי שיהיה 'מאצעב', אחרת יהיה חלש. כי הם באו בשביל המצב, לא עם שמחה פנימית.
המבוגרים ירקדו בפחות עוצמה אבל עם השתתפות אמיתית בשמחה.
המראות עכשיו נראים כמו שמירון נראתה עשרות שנים, עם הכליזמרים של פעם, בלי רמקולים מפוצצי אוזניים ומקצבים מקפיצים.
אנשים רוקדים שם אמיתי! לכבוד התנא האלוקי רשב"י!!
והחסיד האמיתי כתב למעלה שהוא פחות נהנהאני לא חסידית בכלל,
ראיתי אולי 3 דקות מהריקודים,
וזה מילא אותי כאילו אני רקדתי שם.
לא נראה לי כי המכות הם לא בביאן רק בכניסה למערהכנראה כל פעם שמתחיל בלגן מפסיקים את השידור
המשטרה לא רוצה שכל עמ"י יראו בלייב את חוסר ההתחשבות וההגיון
בהתנהלות המקוממת שלהם מול הציבור החרדי
כל שנה זה כמו טיש....והחסיד האמיתי כתב למעלה שהוא פחות נהנה
אז השנה דאגו יותר לליטאים...
הבלאגן שיש שם לא "כצעקתה".כנראה כל פעם שמתחיל בלגן מפסיקים את השידור
המשטרה לא רוצה שכל עמ"י יראו בלייב את חוסר ההתחשבות וההגיון
בהתנהלות המקוממת שלהם מול הציבור החרדי
אני גם לא ליטאיתוהחסיד האמיתי כתב למעלה שהוא פחות נהנה
אז השנה דאגו יותר לליטאים...
כן, יש סרטונים שמסתובבים בקבוצות שרואים שם אלימות קשה, בעיקר של שוטרים נגד מתפללים וכו'.יש סרטונים?
המערכת מוחקת. כנראה הם לא מעוניינים שנשתף כאןיש סרטונים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: