אקסל האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס

בנימיני

משתמש מקצוען
אשמח לעזרה
יש לי עמודה עם הוצאות
עמודה עם תאריך פירעון

אני רוצה לעשות טבלה שתמשוך נתונים מעמודות אלו ותגיד לי כמה אני צריך לשלם עד תאריך X כמה עד תאריך Y וכו'.

לעשות איזה תנאי של סכימה אם התאריך בעמודה של תאריך קטן מ..

ישראלי1

משתמש צעיר
עימוד ספרים
האם יש דרך למספר כמות של טקסט יחוסי
כלומר אם השם אבי ויעקב מופיעים 5 פעמים שימספר כל אחד
1668416276775.png

ממוקד

משתמש מקצוען
האם יש נוסחה שממירה דולר לשקלים או להפך לפי השער העדכני בכל עת???

מצטרף לשאלה, וכן האם יש נוסחה שממירה לפי העת של הזנת הנתונים

איך בגוגל שיטס..
בגוגל שיטס יש פונקציב מיוחדת להמרת ערכים פיננסיים (לא רק דולר ושקל וגם לא רק מטבעות).
קוד:
=GOOGLEFINANCE("CURRENCY:USDILS")

ישראלי1

משתמש צעיר
עימוד ספרים
יש לי 2 רשימות טקסטים
ואני רוצה שיריץ אותם - במתכונת חפש והחלף
כלומר חפש טקסט (בכל הגיליון) מה שמופיע בתאים A1:A10 החלף לטקסט מתאים B1:B10

ruthbl

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש לי בטבלה 3 עמודות, עמודה ראשונה עם שם מוצר כולל חברה, עמודה שניה מחיר מוצר, עמודה שלישית חישוב מחיר סופי.
אני מעוניינת בעמודה של המחיר הסופי לבצע חישוב שישתנה לפי החברה של המוצר לדוגמה אם שם החברה הוא 'תנובה' החישוב יהיה מחיר*1.3 אם שם החברה הוא 'טרה' החישוב יהיה מחיר*1.4
יש דרך לעשות את זה?

ישראלי1

משתמש צעיר
עימוד ספרים
יש לי בטבלה 3 עמודות, עמודה ראשונה עם שם מוצר כולל חברה, עמודה שניה מחיר מוצר, עמודה שלישית חישוב מחיר סופי.
אני מעוניינת בעמודה של המחיר הסופי לבצע חישוב שישתנה לפי החברה של המוצר לדוגמה אם שם החברה הוא 'תנובה' החישוב יהיה מחיר*1.3 אם שם החברה הוא 'טרה' החישוב יהיה מחיר*1.4
יש דרך לעשות את זה?
1668454996189.png

בנימיני

משתמש מקצוען
אשמח לעזרה
יש לי עמודה עם הוצאות
עמודה עם תאריך פירעון

אני רוצה לעשות טבלה שתמשוך נתונים מעמודות אלו ותגיד לי כמה אני צריך לשלם עד תאריך X כמה עד תאריך Y וכו'.

לעשות איזה תנאי של סכימה אם התאריך בעמודה של תאריך קטן מ..
?

ממוקד

משתמש מקצוען
יש דרך לעשות את זה?
אפשר גם עם פונקציית SWITCH
1668467721409.png

מציאותי

משתמש פעיל
יש לי טבלה עם עמודה ID ועמודה תאריך, אני רוצה לייצא את כל הערכים שבעמודה ID- שהתאריך שלהם בשנת 2022 (יש בעמודה הזו תאריך מלא) לטקסט עם פסיקים ביניהם, כיצד?
תודה

וילה בצפת

משתמש פעיל
SUMIF
בכל עמודה תגדיר את התנאי IF- התאריך אינו גדול/גדול מראש העמודה.
אני יסביר יותר יש לי 7 שורות בשורה ראשונה עסקה בתשלומים כך וכך יוצאת בתאריך זה בחודש וכו'
ואני רוצה לדעת בכל תאריך כמה אני צריך לשלם באותו הזמן וגם על מה אם יש אפשרות בשיטס

וילה בצפת

משתמש פעיל
איך יוצרים קישור לשיטס שלא יפנה לשיטס שלי אלא יביא אוטומטי עותק
שאני לא יראה אותו בכלל אלא הוא ינתן אוטומטי למי שילחץ על הקישור והקובץ יהיה שלו בלבד

וילה בצפת

משתמש פעיל
האם יש אפשרות לשתף גיליון 1 מתוך קובץ שלם שלא יהיה לו גישה לכל הקובץ אלא רק לגיליון מסוים בגוגל שיטס

וילה בצפת

משתמש פעיל
איך עושים בתא אחד 2 תנאים שרק עם זה כך ורק עם זה כך יהיה תוצאה מסוימת ואם אף אחד מהם או שרק אחד מהם לא תתקבל התוצאה אלא ישאר ריק
תודה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה