מקפיץרציתי לשאול שאלה
אם יש לי עסקה בתשלומים שנגיד מתחילה ב 01/01 והיא ל36 תשלומים ואני רוצה שיהיה כתוב לי בריבוע נוסף באיזה תאריך היא נגמרת איך אפשר לעשות זאת תודה רבה
מקפיץרציתי לשאול שאלה
אם יש לי עסקה בתשלומים שנגיד מתחילה ב 01/01 והיא ל36 תשלומים ואני רוצה שיהיה כתוב לי בריבוע נוסף באיזה תאריך היא נגמרת איך אפשר לעשות זאת תודה רבה
בבקשה.אני ישאל עוד שאלה יש לי טבלה כזאת אני רוצה ששתי הערכים האלה יתמלאו
שכל חודש אוטומטי יתעדכן שנפרע הסכום ותאריך סיום ג"כ שיתעדכן אוטומטי
תאריך הלואה סכום הלוואה מס' תשלומים סך החזר חודשי כמה נפרע תאריך סיום 07/11/2022 1000 10 100
ממש דחוף לי אשמח לעזרה בנושא
צריך לשנות את התאריך או שלאבבקשה.
08/11/2022 | מישהו | ₪1,000.00 | 5 | 0 | 5 | ₪0.00 | 08/04/2023 |
1474 | 12 | #DIV/0! | 30/12/1899 | ||||
1474 | 12 | #DIV/0! | 30/12/1899 |
אולי @מרובעיש לי עוד בעיה
אני מכין טבלה לתשלומים כמו שעשית @אבי2021 עבודה מטורפת עזרת לי מאוד
זה הטבלה שלי
הבעיה שאני מכין את הנוסחה לטבלה שלמה ואז מה שקורה שבפונקציה של כמה כסף נגבה בשורות שאין בהם הלוואה נהיה שגיאה ואז אני לא יכול לעשות חישוב של כל הטור ביחד מה עושים עם זה
08/11/2022 מישהו ₪1,000.00 5 0 5 ₪0.00 08/04/2023 1474 12 #DIV/0! 30/12/1899 1474 12 #DIV/0! 30/12/1899
לא הצלחתי להבין את הבעיהאולי @מרובע
אני שואל האם יש אפשרות שהנתונים בשורה השניה ושלישית יתעדכנו אוטומטי
שאני ימלא תאריך בימני ואז כל הנוסחאות יעלו ולא יופיע לי שגיאות?
אני יסביר לך אתה מכין טבלה מסודרת שתהיה לך להו"ק ותשלומים וחובותלא הצלחתי להבין את הבעיה
אצלי זה עובד מצוין
פונקציית IF בסיסית.אני יסביר לך אתה מכין טבלה מסודרת שתהיה לך להו"ק ותשלומים וחובות
עכשיו אתה רוצה שיהיה מקום ריק למלאות עוד שורות שעדיין אין להם נתונים אבל אתה רוצה שזה יתחשבן אוטומטי בסכום כולל
אז אתה מזין את הנוסחה בשורות הבאות ואז הוא כותב על זה שגיאה
בכמה משבצות
1. תשלום חודשי שזה ניתוח ההו"ק למס ''התשלומים שהוא כותב שגיאה אין מספר
2. בסכום שנפרע שהוא החודי כפול מספר התשלומים שנפרע
וכו'
ואני צריך שתהיה שם עוד נוסחב שתעשה שרק אם השורה מתחילה להתמלאות בתאריך וכד' אז יתחילו להופיע נתונים
תסביר לי איפה שמים ואיך זה עובדפונקציית IF בסיסית.
שאלה דחופה!!
עבדתי על קובץ שיתופי של גוגל שיטס.
המחשב פתאום נכנס לבעית גלישה וסגר את הקבצים
למחרת פתחתי את הגוגל שיטס והקובץ לא היה פשוט נמחק!!
כך גם טוענים כל אלו ששותפו בקובץ - שהקובץ נמחק ע" הבעלים.
האם יש כיצד לשחזר?
אנא עזרתכם!
המידע שהבאת מיועד לשיחזור גירסאות בקובץ קיים.מעשה ב-sheet פרק א' - ובו נספר איך שחזרנו את הנתון שנמחק
היסטוריית גירסאות ב-Google Sheet. איך לשחזר נתון שנמחק מהטבלה.www.prog.co.il
כיצד לצפות בגרסאות קודמות של קבצים שנוצרו ב- Google Docs, Sheets או Slides
צפייה בגרסאות קודמות בגוגל דוקס- במדריך הבא נסביר כיצד ניתן לצפות בגרסאות קודמות של מסמכים וקבצים שנוצרו ב- Google Docs, Sheets ו- Slides.www.y4pc.co.il
מעודכן.יש לי עוד בעיה
אני מכין טבלה לתשלומים כמו שעשית @אבי2021 עבודה מטורפת עזרת לי מאוד
זה הטבלה שלי
הבעיה שאני מכין את הנוסחה לטבלה שלמה ואז מה שקורה שבפונקציה של כמה כסף נגבה בשורות שאין בהם הלוואה נהיה שגיאה ואז אני לא יכול לעשות חישוב של כל הטור ביחד מה עושים עם זה
08/11/2022 מישהו ₪1,000.00 5 0 5 ₪0.00 08/04/2023 1474 12 #DIV/0! 30/12/1899 1474 12 #DIV/0! 30/12/1899
מהמם תותח עלהקודם לא מושלם...
עכשיו זה סופי.
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: