זה מגן על המבנה (למשל שלא יהיה ניתן לבטל הסתרת גיליונות, הסתרת עמודות וכד').סקירה > הגנת חוברת עבודה
לא מגן על הקובץ עצמו מפני פתיחה.
בשמירה בשם יש אפשרות בכלים>אפשרויות כלליות>סיסמא לפתיחה ו/או לשינוי.
זה מגן על המבנה (למשל שלא יהיה ניתן לבטל הסתרת גיליונות, הסתרת עמודות וכד').סקירה > הגנת חוברת עבודה
לסמן את שלושת השורות> בכרטיסיה בית ללחוץ על מברשת עיצוב> לסמן בפעם אחת את כל שאר השורות שדרוש להן עיצוב.יש לי סידרה של שלושה עיצובים שחוזרים על עצמם לאורך האקסל.
איך אני מעצב בצורה שכל שלוש שורות יהיה אותו עיצוב.
אפשר לצבוע את השורה השלישית ולגרור או להדביק ולבחור העתק רק עיצוביש לי סידרה של שלושה עיצובים שחוזרים על עצמם לאורך האקסל.
איך אני מעצב בצורה שכל שלוש שורות יהיה אותו עיצוב.
יש דרך אבל אני נתקלתי בה בבעיה עם העברית.יש אפשרות לקשר בין טבלה ב Google Sheets לאקסל שעל המחשב?
יש לי קובץ ברייב, אני מעונין לקשר את הנתונים בקובץ על המחשב, אפשרי שבמחשב יהיה רק לצפפיה ולא עריכה, אין חובה לערוך במחשב.
אני מתכוין כך:אפשר לצבוע את השורה השלישית ולגרור או להדביק ולבחור העתק רק עיצוב
תעצב את שלושת הראשונות ואז תגרור אותם ותחר באפשרויות שמופיעות לאחר מכן מלא עיצוב בלבדאני מתכוין כך:
שורה עיצוב א
שורה עיצוב ב
שורה עיצוב ג
שורה עיצוב א
שורה עיצוב ב
שורה עיצוב ג
באופן ידני עשיתי את זה במברשת עיצוב ולחצתי ידנית על כל שורה שלישית
אבל זה עבודה קשה.
ניסיתי לעשות מאקרו אבל יצא לי יותר מסובך מהמקור.
אז עשיתי ידנית
אשמח אם תעזרו לי לפעם הבאה אם תהיה.
לא צריך ידנית כל שורה שלישית.אני מתכוין כך:
שורה עיצוב א
שורה עיצוב ב
שורה עיצוב ג
שורה עיצוב א
שורה עיצוב ב
שורה עיצוב ג
באופן ידני עשיתי את זה במברשת עיצוב ולחצתי ידנית על כל שורה שלישית
אבל זה עבודה קשה.
ניסיתי לעשות מאקרו אבל יצא לי יותר מסובך מהמקור.
אז עשיתי ידנית
אשמח אם תעזרו לי לפעם הבאה אם תהיה.
תעצב את שלושת הראשונות ואז תגרור אותם ותחר באפשרויות שמופיעות לאחר מכן מלא עיצוב בלבד
או לחילופין תדביק הדבקה מיוחדת רק עיצוב (כאמור תעתיק משלושת השורות הראשונות)
איך העלת את ההסרטה? אצלי לא עלה כמו שצריך
זה קובץ GIF תמונה מלאהאיך העלת את ההסרטה? אצלי לא עלה כמו שצריך
היה זכור לי ששאלתי כבר על זה, אבל לא מוצא את התשובה:
רשימה ארוכה של כל ימות השנה בעמודה אחת,
אני רוצה עמודה לכל חודש.
זאת אומרת שהאקסל יעתיק שלושים שורות בעמודה אחת, אחר כך עוד שלושים בעמודה הבאה. ועוד שלושים בעמודה שלישית וכן הלאה (את האמת שאני מעדיף פעם שלושים ופעם עשרים ותשע (אם זה עברי, ובלועזי פעם שלושים פעם שלושים ואחד).
נכון.
לא נראה לי, זה לא קוד פתוחשלום, ותודה רבה.
רציתי לשאול אם אפשר לראות את הקוד מקור של VBA באקסל (את הקוד מקור של הפונקציות מובנות של VBA ושל אקסל (ואני יודע שאפשר לקרוא לפונקציות אקסל ב VBA בWORKפונקציה))
תודה
צרפתי את עמודות חובה וזכות לעמודה אחתתצטרך למיין לפי תאריך, לחלק לחלקים שבהם אין יתרות חוזרות, להפעיל על כל חלק בנפרד, ולאחר המיון לאחד בחזרה.
(נ.ב. בהנחה שביתרות החוזרות לא מדובר בשורות כפולות)
אם יתרות חוזרות על עצמן גם באותו תאריך הקובץ המצ"ב לא יעזור.
מספר סידורי.
הכוונה לשחזר לפי היתרה.
מצ"ב קובץ עם גיליון הסבר איך לעבוד איתו.
חשוב לדייק בפעולות.
(הקובץ בנוי על עמודות חובה וזכות נפרדות. אם אצלך דפי הבנק מגיעים עם עמודה אחת לחובה ולזכות צריך לעדכן את הנוסחה שמחשבת יתרה קודמת בהתאם).
במחשבה שניה אין צורך לשנות נוסחאות. רק להדביק את סכומי התנועות בעמודה של הזכות. (בהנחה שסכומי חובה רשומים במינוס).צרפתי את עמודות חובה וזכות לעמודה אחת
מה בדיוק אני צריך לשנות?
אשמח לקבל הסבר איך זה פועל - בקצרה כמובן
תודה על העזרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: