למה לא SUM ?יש לי קובץ אקסל עם כמה גליונות
בכל אחד מהם יש שדה סיכום פשוט
אני רוצה לפתוח גיליון נוסף שיסכם אוטומטית את השדה הזה מכל הגליונות (השדה במיקום קבוע)
איך עושים את זה?
תודה
ב SUM אפשר גם הרבה טווחיםבכל גיליון יש טבלה גדולה של נתונים
ויש שדה שמסכם את הנתונים המספריים עם sum
אני רוצה לבצע, בגליון נפרד, סיכום וסטטיסטיקות של סך הנתונים מכל הגליונות, בהתבסס על שדה הסיכום מכל גליון. (הגליונות נתונים לשינויים)
אם הגיליונות לסיכום נמצאים ברצף ו 'שדה במיקום קבוע' הכוונה שבכל הגיליונות הסיכום נמצא באותו תא אז אפשר להשתמש בsum כך:יש לי קובץ אקסל עם כמה גליונות
בכל אחד מהם יש שדה סיכום פשוט
אני רוצה לפתוח גיליון נוסף שיסכם אוטומטית את השדה הזה מכל הגליונות (השדה במיקום קבוע)
איך עושים את זה?
תודה
=SUM(גיליון1:גיליון4!B6)
=SUM('גיליון1:גיליון 4'!B6)
=SUM('*גיליון*'!B6)
לכאורה זה יבחר כל גיליוןאם הגיליונות לסיכום נמצאים ברצף ו 'שדה במיקום קבוע' הכוונה שבכל הגיליונות הסיכום נמצא באותו תא אז אפשר להשתמש בsum כך:
גיליון1 = הגיליון הראשון לסיכום
גיליון4 הגיליון האחרון לסיכום
B6 התא של הסכום בכל אחד מהגיליונות
קוד:=SUM(גיליון1:גיליון4!B6)
אם יש רווח באחד משמות הגיליונות אז צריך להכניס גרש בהתחלה ובסוף של טווח הגיליונות. כך:
קוד:=SUM('גיליון1:גיליון 4'!B6)
אם כל הגיליונות לסיכום מכילים שם קבוע מסוים שאינו נמצא בשמות של גיליונות אחרים אפשר לכתוב כך:
גיליון = השם שנמצא בכל הגיליונות לסיכום
והאקסל כבר ימיר את הנוסחה לנוסחה שמסכמת את כל תאי B6 בכל הגיליונות שמכילים את השם הזה.קוד:=SUM('*גיליון*'!B6)
=SUM('*'!B6)
נכון. חוץ מהגיליון שבו נמצאת הנוסחה. (למה לכאורה?)לכאורה זה יבחר כל גיליון
קוד:=SUM('*'!B6)
כי זה מה שהוא ביקש ולא כתבת את זה אז חשבתי שיש סיבה וכן כי לא ניסיתינכון. חוץ מהגיליון שבו נמצאת הנוסחה. (למה לכאורה?)
צודק. לא שמתי לב.כי זה מה שהוא ביקש ולא כתבת את זה אז חשבתי שיש סיבה וכן כי לא ניסיתי
עד שתמצא נוסחה בPQ אפשר בשניות...יש לי טבלה עם ארבע עמודות.
אני רוצה שאקסל יסדר את כל הטבלה בעמודה אחת בצורה כזו:
A1
B1
C1
D1
A2
B2
C2
D2
A3
B3
C3
D3
וכן הלאה.
איך עושים את זה (עדיף נוסחה)
תודה מראש
ובנוסחה:יש לי טבלה עם ארבע עמודות.
אני רוצה שאקסל יסדר את כל הטבלה בעמודה אחת בצורה כזו:
A1
B1
C1
D1
A2
B2
C2
D2
A3
B3
C3
D3
וכן הלאה.
איך עושים את זה (עדיף נוסחה)
תודה מראש
=INDIRECT(IFERROR(CHOOSE(MOD(ROW(A1),4),"A","B","C"),"D")&INT((ROW(A1)-1)/4)+1)
תודה רבה.
בנוסחה הזו (ועוד הרבה, לא יודע מה הכלל)
תא ריק מחזיר אפס. ואני רוצה שתא ריק יחזיר ריק.
(בינתיים שיניתי את זה ב"אפשרויות>>מתקדם" אבל זה שינוי רק באקסל שלי ולא בנוסחה הזו, זאת אומרת שבאקסל אחר זה כן יציג אפס).
=IF(INDIRECT(IFERROR(CHOOSE(MOD(ROW(A1),4),"A","B","C"),"D")&INT((ROW(A1)-1)/4)+1)=0,"",INDIRECT(IFERROR(CHOOSE(MOD(ROW(A1),4),"A","B","C"),"D")&INT((ROW(A1)-1)/4)+1))
מתכוון לפריסת החלונות?תודה רבה
זכור לי שפעם היתה אפשרות להציג את הגליון כאילו הוא בחלון נפרד בתוך האקסל (כאילו אקסל בתוך אקסל)
ועכשיו (2016) אני לא מוצא את זה. האם זה בוטל?
(מבינים למה אני מתכוין?)
נוסחת sumifשלום.
צריך בבקשה עזרה של החברים.
איך אוכל לסכם שעות (בריבוע מימין) על פי שמות (בריבוע משמאל), כך שלדוגמא יסכם את כל השעות של אברהמי בשורה, ושל אהרן בשורה וכן הלאה.
בתודה מראש.
תודה רבה.נוסחת sumif
פרמטר ראשון טווח שמות
פרמטר שני השם
פרמטר שלישי טווח לסיכום
$F$2:$F$20 טווח השמותתודה רבה.
יש לכם איך לכוון אותי קצת יותר, כמו נוסחה לדוגמא בבקשה?!
(מתלמד חדש בתוכנה)
=SUMIF($F$2:$F$20,F2,$A$2:$A$20)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: