פשוט כותבים את זה בשתי תאריכיםצריך לעדכן את נוסחת החישוב אם חוצים את השעה 24:00 , לדוגמא עובדים מ23:00 בלילה עד 02:00
ל - @xl3391 עבודה מדהימה!מצ"ב קובץ לדוגמא.
@עמיק אין לי במסלול חודשי, אבל ניסיתי אותה בגוגל שיטס ועובד מצוין. תודה רבה.למי שיש אופיס 365 מעודכן בערוץ החודשי יכול לעשות זאת בנוסחה משולבת בתא אחד
עיינו בתא המודגש בצבע כחול (b7)
=TEXTJOIN(",",true,FILTER(E2:E24,D2:D24=A2))
תודה זה מדהים.
בבקשהאני רוצה רק מטלות של עובד מסויים מחודש מסויים.
תודה מראש.
תודה רבה על ההשקעהבבקשה
function nisui2() {
var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive();
spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName('גיליון 2'), true);
spreadsheet.getRange('A2').activate();
spreadsheet.getRange('\'גיליון 1\'!B7:L35').copyTo(spreadsheet.getActiveRange(), SpreadsheetApp.CopyPasteType.PASTE_VALUES, false);
spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName('גיליון 1'), true);
spreadsheet.getRange('D7:E35').activate();
spreadsheet.getActiveRangeList().clear({contentsOnly: true, skipFilteredRows: true});
spreadsheet.getRange('D3:I3').activate();
spreadsheet.getActiveRangeList().clear({contentsOnly: true, skipFilteredRows: true});
spreadsheet.getRange('D3').activate();
};
OFFSET(ROWS('A:A')-COUNTBLANK('A:A')+1,0)
לא מומלץ כי אם ישאר תא ריק באמצע פעם אז ידרוס לך נתוניםנכון אני רוצה לעזור, אבל אני רוצה גם שתעזרו לי,
ש לי קוד שכבר כתוב, שמעביר נתונים מגיליון 1 לגיליון 2
בגיליון 1 זה נמחק ובגליון 2 זה נשאר תמיד
אבל פה יש בעיה, כל פעם שהוא כותב את הנתונים בגיליון 2,
הוא הולך לאותו תא (A2),
ואני רוצה שילך לתא הריק הראשון בעמודה A
ככה נראה הקוד:
מה שרלוונטי לשאלה זה בין שורה 4 לחמש אני רוצה להכניס שורה כזו:קוד:function nisui2() { var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive(); spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName('גיליון 2'), true); spreadsheet.getRange('A2').activate(); spreadsheet.getRange('\'גיליון 1\'!B7:L35').copyTo(spreadsheet.getActiveRange(), SpreadsheetApp.CopyPasteType.PASTE_VALUES, false); spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName('גיליון 1'), true); spreadsheet.getRange('D7:E35').activate(); spreadsheet.getActiveRangeList().clear({contentsOnly: true, skipFilteredRows: true}); spreadsheet.getRange('D3:I3').activate(); spreadsheet.getActiveRangeList().clear({contentsOnly: true, skipFilteredRows: true}); spreadsheet.getRange('D3').activate(); };
קוד:OFFSET(ROWS('A:A')-COUNTBLANK('A:A')+1,0)
כשהכוונה היא שיספור את מספר השורות בעמודה A פחות מספר התאים הריקים יוצא מספר התאים המלאים + 1 אז הגענו לראשון הריק,
הכל טוב ויפה, אבל כשאני מפעיל אותו אני מקבל הודעה ש ROWS אינו מוגדר,
וכאן אני שואל:
- מה רע באיך שכתבתי?
- איך כותבים את זה נכון?
מה שעניתי כאן לא עוזר.לא חושבת ששואל. אבל אם כן אז להוסיף
Application.DisplayAlerts = False
בתחילת הקוד
ו
Application.DisplayAlerts = True
בסוף הקוד
טוב זה נכון וחשבתי על זהלא מומלץ כי אם ישאר תא ריק באמצע פעם אז ידרוס לך נתונים
אולי תנסה לפי זהנכון אני רוצה לעזור, אבל אני רוצה גם שתעזרו לי,
ש לי קוד שכבר כתוב, שמעביר נתונים מגיליון 1 לגיליון 2
בגיליון 1 זה נמחק ובגליון 2 זה נשאר תמיד
אבל פה יש בעיה, כל פעם שהוא כותב את הנתונים בגיליון 2,
הוא הולך לאותו תא (A2),
ואני רוצה שילך לתא הריק הראשון בעמודה A
ככה נראה הקוד:
מה שרלוונטי לשאלה זה בין שורה 4 לחמש אני רוצה להכניס שורה כזו:קוד:function nisui2() { var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive(); spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName('גיליון 2'), true); spreadsheet.getRange('A2').activate(); spreadsheet.getRange('\'גיליון 1\'!B7:L35').copyTo(spreadsheet.getActiveRange(), SpreadsheetApp.CopyPasteType.PASTE_VALUES, false); spreadsheet.setActiveSheet(spreadsheet.getSheetByName('גיליון 1'), true); spreadsheet.getRange('D7:E35').activate(); spreadsheet.getActiveRangeList().clear({contentsOnly: true, skipFilteredRows: true}); spreadsheet.getRange('D3:I3').activate(); spreadsheet.getActiveRangeList().clear({contentsOnly: true, skipFilteredRows: true}); spreadsheet.getRange('D3').activate(); };
קוד:OFFSET(ROWS('A:A')-COUNTBLANK('A:A')+1,0)
כשהכוונה היא שיספור את מספר השורות בעמודה A פחות מספר התאים הריקים יוצא מספר התאים המלאים + 1 אז הגענו לראשון הריק,
הכל טוב ויפה, אבל כשאני מפעיל אותו אני מקבל הודעה ש ROWS אינו מוגדר,
וכאן אני שואל:
- מה רע באיך שכתבתי?
- איך כותבים את זה נכון?
/** @OnlyCurrentDoc */
function myFunction() {
var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive();
spreadsheet.getCurrentCell().getNextDataCell(SpreadsheetApp.Direction.DOWN).activate();
};
תודה אני ינסה מחראולי תנסה לפי זה
זה הקלטה של CTRL+חץ למטה שמעביר לסוף הקטע המלא
ואלי תעשה הפוך תרד לסוף הגיליון ותעשה ללמעלה ואז תרד אחד ותזהה את התא שאחרי השורה האחרונה שמלאה
JavaScript:/** @OnlyCurrentDoc */ function myFunction() { var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive(); spreadsheet.getCurrentCell().getNextDataCell(SpreadsheetApp.Direction.DOWN).activate(); };
לסמן את העמודה עם המספרים> בכרטיסיית 'נתונים' לבחור 'הסר כפילויות'שאלה פשוטה בקקסל
יש לי ברשימה מלא מספרי טלפון שהקשיבו לקו של י במפורט כל אחד מתי וכמה זמן הןוא הקשיב
אני רוצה לעשות רשימת תפוצה ולהוציא את כל המספרים מהעמודה אך שם זה חוזר על עצמו מאות פעמים
איך אפשר להוציא רשימה של כל המספרים אבל שכ"א יופיע רק פעם אחת ?
תודה רבה רבה
לא כ"כ הבנתי איך בנויה הטבלה. אם כל שורה מתייחסת למבחן אחד אז אפשר בנוסחת countifבטבלה באקסל יש לי 5 בודקי מבחנים על סך 30 מבחנים לתלמיד (* 800 תלמידים) איך אני מסכם כמות של יחידות מבחנים לכל ה5 בודקים, כמה כל אחד בדק?
תודה
=COUNTIF(C:C,D1)
=SUMIF(C:C,D1,E:E)
תודהאולי תנסה לפי זה
זה הקלטה של CTRL+חץ למטה שמעביר לסוף הקטע המלא
ואלי תעשה הפוך תרד לסוף הגיליון ותעשה ללמעלה ואז תרד אחד ותזהה את התא שאחרי השורה האחרונה שמלאה
JavaScript:/** @OnlyCurrentDoc */ function myFunction() { var spreadsheet = SpreadsheetApp.getActive(); spreadsheet.getCurrentCell().getNextDataCell(SpreadsheetApp.Direction.DOWN).activate(); };
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: