תודה.בעיצוב תאים מותאם אישית לרשום:
קוד:#,###.####
אז עכשיו (בנוסף לעיצוב הנ"ל שהוא בעיצוב תאים רגיל) לרשום בנוסחה של עיצוב מותנה:תודה.
רק שהוא מוסיף לי נקודה תמיד - גם כשאין ספרה עשרונית.
=MOD(A1,INT(A1))=0
#,###
העיצוב המותנה עושה אצלי בעיות, אנסה אולי ב SHEETS.אז עכשיו (בנוסף לעיצוב הנ"ל שהוא בעיצוב תאים רגיל) לרשום בנוסחה של עיצוב מותנה:
קוד:=MOD(A1,INT(A1))=0
ובעיצוב מספר של עיצוב מותנה:
קוד:#,###
תודה מראש על עצתכם בבקשתי הבאה:
יש לי רשימת מטלות וליד כל מטלה נרשם שם העובד שיטפל בה.
בגליון הסמוך יש רשימת עובדים ואני רוצה שליד כל שם של עובד יופיעו כל המטלות שלו בתא אחד.
איך עושים את זה אם אפשר
(כעת עשיתי את זה בצורה מאוד מסורבלת שלא אלאה אתכם בכל הפרטים, רק אציין שעשיתי רשימה אופקית של כל העובדים ומתחת כל אחד פונקציית פילטר שמציגה את כל המטלות שלו זו מתחת זו, ומתחת זה איזור נוסף שאוסף את הפילטרים ומסדר אותם זה לצד זה, ובגליון המרוכז אני עושה נוסחה ארוכה של כמה vlookup מחוברים עם & וכל אחד מפנה לטור נוסף, בקיצור סיבוך).
תודה מאוד עזר לי.מצ"ב קובץ לדוגמא.
זו שאלה?יש אופציה בגוגל שיטס
לעשות אימות נתונים בתא שיוכלו להכניס רק שעה, לדוגמא שיהיה סימון כזה :
באמצע התא וכשאני ירשום 1540 הוא ירשום לי את זה ככה 15:40
תודה ענקית מראש
זו שאלה?
אז ככה:
באימות נתונים אתה צריך לבחור טקסט>מכיל ופשוט לכתוב :
וב"יחס לנתונים לא חוקיים" לבחור ב"דחה את הקלט"
בעיצוב אתה צריך לעשות מספר>תבנית מותאמת אישית של מספרים ולכתוב 00:00
שים לב זה עונה כמעט על כל הדרישות למעט זה שבתא ריק לא יופע : רק אחרי שתכתוב,
יש בזה עוד חסרון, שהגיליון לא יקלוט שמדובר בשעה אלא יתייחס אליו כמספר
נכון ולכן אתה צריך לבחור:זה בעיה כי אי אפשר לעשות ככה חישוב שעות
אפשר מיון אוטומטי בעת בחירה בגיליון ובכל שינוי שנעשה בעמודת עובד בטבלת משימות.תודה מאוד עזר לי.
מכיון שהייתי צריך את הנתונים מתעדכנים אוטומטית מיינתי אוטומטית ע"י פונקציית sort של שיטס.
השאלה התיאורטית שלי היא האם יש איזה נוסחה של מיון אוטומטי גם באקסל אופיס למקרה שארצה לעשות משהו דומה שם (שמעתי שבאופיס החדשים יש דברים כאלו, אבל אני מדבר על האופיס הישנים של 16 ומטה שאין בהם פונקציית מיון וסינון משום מה).
Private Sub Worksheet_Activate()
Range(("טבלה1")).sort Key1:=Range("טבלה1[עובד]"), Order1:=xlAscending, Header:=xlYes
End Sub
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 2 Then
Range(("טבלה1")).sort Key1:=Range("טבלה1[עובד]"), Order1:=xlAscending, Header:=xlYes
Range("טבלה1[מטלה]").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).Select
End If
End Sub
יש לי טבלה באקסל ושאני משתמש בנוסחת COUNTA או COUNT הוא סופר גם את השורות הריקות, (הטבלה מובא מאקסס, אולי יש קשר?)
קודם נענה על שאלה 2 וממנה נגיע ל-1ראה קובץ מצורף , תודה מראש
1. איך אפשר לבדוק מה לא אותו דבר בנתונים שבעמודה B ו C לעומת עמודה J?
2. איך אפשר לצרף לדוגמה את B1 וC1 שיהיו באותו תא? זה אמור להיות סוג של מיזוג תאים אבל אני רוצה למזג שתי עמודות בטבלה שלימה ולא נותן לי.
תודה!!!
נסה להכניס עמודה עם הנוסחאות TRIM ן CLEAN לפני עמודת הנוסחה. ועליה לעשות את הcounta.
אפשר גם לעמוד על הטבלה> בכרטיסיה נתונים לבחור 'מתוך טווח/טבלה'> יפתח מסך שאילתה> לסמן את כל העמודות>בכרטיסיה 'המר' לבחור תבנית> נקה (=clean) > שוב לבחור תבנית וחתוך (=trim).
לבחור בצד ימין למעלה ב'טען'.
ולטבלה שקיבלת להוסיף את הנוסחה.
*בדרך זו עדיף מראש למשוך את הטבלה לאקסל ע"י נתונים>קבל נתונים>מקובץ
בכדי להמנע מכפילות טבלאות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: