פשוט למכור בשניה
משתמש פעיל
יש לי עמודה שבכל תא נפתח תפריט של בחירה- נגיד אדום, צהוב וכחול
אני רוצה לעשות סיכום כמה בחרו מכל צבע ,יש אפשרות לעשות את זה?
בתא מסוים צדדי צריך ליצור אימות נתונים מתוך טווח של עמודת כ.אהיי יש לי קובץ אקסל של נתונים של הוצאות אשראי של כמה כרטיסי אשראי , אני רוצה לסדר לדוגמא רק כ"א מסויים שיהיה לפי הסדר שיהיה לי יותר נח לעקוב אחרי ההוצאוךת של אותו אשראי איך אני עושה את זה?
צפה בקובץ המצורף 1696046
תראי מדריך בלינקיש לי עמודה שבכל תא נפתח תפריט של בחירה- נגיד אדום, צהוב וכחול
בעקיפין,ניתן לבצע מיון באופן ידני על ידי גרירהאודה לעזרה
איך אני שומרת על מיון של השדות בטבלת ציר לפי סדר המקור ושלא ימיין לי לפי א"ב?
תודה!בעקיפין,ניתן לבצע מיון באופן ידני על ידי גרירה
תראי הסבר בלינק
3 עצות בבניית פיבוט באקסל | טבלת ציר אקסל - צפרדע ניתוח נתונים והדרכת מחשוב
עזרה באקסל | פיבוט באקסל | טבלת ציר אקסל | מדריך אקסל | קורס אקסל למתחיליםtsfardea.co.il
=IFERROR(INDIRECT(O8&"!L4"),0)
=ROW()
נא לשלוח גיליון דוגמאאשמח לעזרה עם פונקציית
יש לי כמה רשימות שונות, חלקם מגיעות עד 4 ספרות חלקם עד 3 ספרותקוד:=ROW()
ואני רוצה שכולם יהיו שווים
היכן שיש 3 ספרות שכולם יהיו 3 ספרות, המספר 1 יהיה 001 המספר 11 יהיה 011 והמספר 111 יהיה 111
וכן ב 4 ספרות 1 יהיה 0001, 11 יהיה 0011 וכו'
צפה בקובץ המצורף 1699525
אין לי משהו ספציפי לשלוח, זה משהו שעדיין בהכנה ואני רוצה להיות מוכן לזה.נא לשלוח גיליון דוגמא
תראה בדוגמא שהכנתיאין לי משהו ספציפי לשלוח, זה משהו שעדיין בהכנה ואני רוצה להיות מוכן לזה.
אני אנסה לקצר בשאלה שלי ולהיות יותר מדוייק
איך יוצרים רשימת מספרים המורכבת מסך יחידת ספרות של המספר הכי גבוה.
אם יש לי 1500 מספרים אז מספר 1 יהיה 0001. (עכשיו אם אני רושם 0001 האקסל הופך את זה ל1)
=IF(LEN(A1)=1,0&0&0&A1,IF(LEN( A1)=2,0&0&A1,IF(LEN(A1)=3,0&A1,A1)))
עובד מצויין!קוד:=IF(LEN(A1)=1,0&0&0&A1,IF(LEN( A1)=2,0&0&A1,IF(LEN(A1)=3,0&A1,A1)))
נהדר וברוך ה'עובד מצויין!
רק שאם אני מוסיף שורה אחרי הפעלת הקוד והגרירה, זה לא יעבוד, יש אופציה שזה יהיה גם בהוספה / שינוי של שורות?
ראה שורה 18, הוספתי שורה.
עריכה: זה עובד גם בהוספת שורות. תודה. אני פשוט ניסיתי לעיל עם המספרים בצורה של גרירת 3 תאים ולא עם הקוד
=ROW()
סליחה שאני חורג מנושא האשכול, אבל מזל טוב ל @יעקב ויצמן האלוף האגדי שמקדיש פה מזמנו לעזור לעמך בית ישראל ללא כל תמורה על קבלת חגורת מנהל.
תודה גם להנהלת האתר שזיהו את הכישרון העצום עם הלב הרחב...
ראשית,תהילות ליתעלה שמו החונן לאדם דעת, כי הוא הנותן כח לעשות חיל.סליחה שאני חורג מנושא האשכול, אבל מזל טוב ל @יעקב ויצמן האלוף האגדי שמקדיש פה מזמנו לעזור לעמך בית ישראל ללא כל תמורה על קבלת חגורת מנהל.
תודה גם להנהלת האתר שזיהו את הכישרון העצום עם הלב הרחב...
אדרבא.חז"ל אמרו בתלמוד "קַרְיָינָא דְּאִיגַּרְתָּא אִיהוּ לֶיהֱוֵי פַּרְוַונְקָא"יש לי חלום, שאיזה מומחה לאקסל יפתח קובץ אקסל, שיעזור לסיים ש"ס משניות.
כל משנה שלמדתי אסמן, והאקסל יצייר לי תרשים, כמה התקדמתי וכמה נותר לי.
[אם ניקח את זה צעד קדימה, אז בחלומי אני רואה גם תרשימים לכל מסכת בנפרד, גם לכל סדר בנפרד, וגם לכל הש"ס].
זה חלום פורח או משהו ישים?
נא לשלוח גיליון דוגמא בעל מבנה זהה לגיליון שלך.שלום ותודה ענקית!!
צריך עזרה באקסל.
מדובר בייצוא של נתונים ממערכת הרשמה מסויימת
שלפני כמה ימים מישהו הוריד אותה - הוריד עמודות וכו' (נשאר מספר סידורי ושמות אותו דבר ב95% מהשורות)
והוסיף עמודה של שיבוץ.
עכשיו צריך להעלות את הקובץ למערכת - אבל זה חייב להיות זהה לקובץ כפי שיוצא מהמערכת.
חוץ מלמיין לפי מספר סידורי בשניהם ולהעתיק קטעים-קטעים חוץ מאיפה שרואים שיש שינויים -
יש אפשרות 'חכמה' יותר, שהאקסל מזהה שורות דומות ומכניס את העמודה של השיבוץ במקום המיועד לו בשורה (ומה שלא אותו דבר - משאיר ריק?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: