'לא לגעת - חשבונית' - זה השם של הגיליוןא.את לא לגעת חשבונית תקיף במרכאות כפולות ככה " ולא גרש בודד כזה '
ב.את b2 שכתוב פה תמחק
צפה בקובץ המצורף 1594063
B2 - זה התא ששם מופיע לי הערך לתנאי
'לא לגעת - חשבונית' - זה השם של הגיליוןא.את לא לגעת חשבונית תקיף במרכאות כפולות ככה " ולא גרש בודד כזה '
ב.את b2 שכתוב פה תמחק
צפה בקובץ המצורף 1594063
אהה..אוקיי'לא לגעת - חשבונית' - זה השם של הגיליון
B2 - זה התא ששם מופיע לי הערך לתנאי
באקסל של מיקרוסופט צריך להכניס את כל התנאים בפרמטר השני, כל תנאי בתוך סוגריים ובין התנאים כפל.אני בדרך כלל עובד על שיטס
אבל עכשיו אני צריך לעשות נוסחת FILTER באקסל רגיל (2021) אבל משום מה הוא נותן לי רק אפשרות של תנאי אחד, ומתעלם לגמרי מהתנאי השני
תודה רבה מראש
=FILTER($A$2:$B$10,(A2:$A$10=1)*($B$2:$B$10="ב"),"")
יש פיתרון פשוט יותר אך יותר ארוך..אז אדלג עליו.האם ניתן להציג באמצעות נוסחה עמודות מסוימות בסדר שונה?
נניח עשיתי נוסחת פילטר לטווח מסויים, וכעת אני רוצה שהוא יחזיר את העמודות של טבלת המקור, אבל לשנות את סדר העמודות.
שייך?
מה עושים בשיטס?מצורף לך גיליון אקסל דוגמא (לפתוח באקסל בלבד.בשיטס זה לא עובד)
אני נתקל בשאלה הזו מידי פעם בפניות במייל וכו..מה עושים בשיטס?
אני זוכר שכבר כתבת או מישהו אחר פתרון גם לשיטס
ואוו.זו שאלה מפתיעה,קשה ומאתגרת..האם אפשר לעשות נוסחא
שאם נהיה פקודה כלשהו אז הוא יקח ספירה ממנו
אני יפרט יותר ברור
במידה ובעמודה a1 יש לי ספירה של מספרים שעולים ויורדים
בעמודה b1 יש לי פקודה שבמידה והמספרים בעמודה a1 מגיעים למספר (בשביל הדוגמה בא נגיד) 100 אז הוא יחליף מלל וצבע
אז אני רוצה שבעמודה c1 יקח ספירה של עמודה a1 כשהתבצע השינוי בעמודה b1
וגם שבעמדה b1 יפסיק לעקוב אחרי עמודה a1 ברגע שהוא כבר משנה את המלל והצבע
מקווה שהבנתם את השאלה שלי
יש פונקציה CHOOSECOLS שמאפשרת לבחור עמודות מטווח לפי סדר רצוי.אני נתקל בשאלה הזו מידי פעם בפניות במייל וכו..
שמדובר בשיטס.אז צריך לבצע את הדרך היותר ארוכה.
בראש כל עמודה צריך להזין את אותה פונקציית פילטר רק שבארגומנט הראשון צריך להגדיר כל פעם עמודה אחת להחזר.
אם כך נוהגים אין להקיף את הפילטר בsort זה עלול לגרום לשיבושים רבים.
ולכן אם יש צורך לבצע מיון מסוים יש לבצע זאת בטבלת המקור בלבד
בשמחה רבה!
ידידי היקר.שלום,
יש לי שאלה איך לעשות הפניית הנוסחאות לגיליון הנבחר
אסביר, מצו"ב קובץ דוגמא של גיליון לכל חודש וחודש, ואני רוצה שבגיליון סיכומים יסכם לי את הגיליון בהפניה לתא שאני בוחר את החודש.
יצויין שאני צריך את זה לשיטס
חשבתי לעשות ע"י הרבה IF - אבל אני חושב שאמור להיות פתרון יותר חכם
תודה רבה לכולם!!!
אין צורך לתייג את יעקב ויצמן, הוא משוגע לדבר...לילה טוב
יש לי קובץ עם 2 גיליונות בשיטס
באחד אני מזין נתונים ובשני יש לי דוח שנותן לי חלק מהנתונים מהגיליון הראשון,
איך אני עושה שכל נתון שמופיע בדוח, אני יוכל להגיע בלחיצת כפתור לנתוני המקור שלו (בגיליון הראשון), כדי לעדכן נתונים וכד' ?
@יעקב ויצמן
בוקר טובלילה טוב
יש לי קובץ עם 2 גיליונות בשיטס
באחד אני מזין נתונים ובשני יש לי דוח שנותן לי חלק מהנתונים מהגיליון הראשון,
איך אני עושה שכל נתון שמופיע בדוח, אני יוכל להגיע בלחיצת כפתור לנתוני המקור שלו (בגיליון הראשון), כדי לעדכן נתונים וכד' ?
@יעקב ויצמן
אני לא כל כך מבין בכל הקשור לתקשורת LANשלום לכולם!
האם ניתן לבצע סנכרון אונליין בקובץ אקסאל, בין מחשבים ברשת מקומית שאינה מחוברת לאינטרנט?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: