דבר ראשון תבדוק אם הם בסל המחזור, תפתח את סל המחזור (נמצא בדר"כ על שולחן העבודה), ואם אתה רואה את זה שם תלחץ על לחצן ימני, שחזר.נמחק לי איך עושים שחוזר
לא כ"כ הבנתי איך בנויה הטבלה שלך.תודה אם יש לי כמה עמודות עם אותו שם מה אני כותב בפרמטר השני?
עיצוב מותנהשלום וברכה
א - יישר כוח על העזרה
ב - יש לי שאלה בנושא תאריכים באקסל. כלומר יש לי עמודה של תאריכים ואני רוצה שכשתאריך אחד למשל מתוכם
עבר את התאריך של היום - השורה תיצבע בצבע אדום לדוג'
שיראה בסגנון הזה :
30.04.1986
6.11.1983
8.8.2015
30.6.2022
15.8.2012
6.8.2225
אשמח מאוד לעזרתך
עיצוב מותנה
קטן מ TODAY()
כתבתי שם תשובהאשמח אם מישהו יוכל להציץ פה ולנסות לעזור ליאופיס 365 - יצירת טבלא משנית
אני רוצה לעשות טבלה שאם לדוג' אני מכניס תשלום שהתחיל בחודש ינואר למשך חמישה חודשים של מאה ש"ח אז אני רוצה לכתוב 01/01/20----5תשלומים------500ש"ח והוא אוטומטית ימלא לי טבלא של כל התשלומים האלו מוצ"ב קובץwww.prog.co.il
תודה רבה רבה
אפשר לעשות =("מה שאת רוצה")&(תא מסוים)יש לי בתא מסויים מספר ת.ז
ואני מעוניינת להפוך אותו ע"י נוסחה לת.ז.+ net.co.il
כלומר - בהתחלה היה לי 1234 ואני רוצה להפוך אותו ל1234.net.co.il
אשמח לעזרה.
תודה רבה
="net.co.il"&התא המבוקש
אני לא מבין מה זה Marco או משהו מהחוץ מפחד להוסיף דברים. מישהו יכול להסביר לי איך זה עבוד.
לא צריך מאקרו. רק להעתיק את הנוסחה שמודגשת בירוק לתא בגיליון > לשנות את G12 לתא שיש בו את התאריך הלועזי ולגרור את הנוסחה.אני לא מבין מה זה Marco או משהו מהחוץ מפחד להוסיף דברים. מישהו יכול להסביר לי איך זה עבוד.
ויש אפשרות להפוך את זה לטקסט אחרי זה?לא צריך מאקרו. רק להעתיק את הנוסחה שמודגשת בירוק לתא בגיליון > לשנות את G12 לתא שיש בו את התאריך הלועזי ולגרור את הנוסחה.
רק צריך לקחת בחשבון שהנוסחה עובדת רק כאשר יש חיבור לאינטרנט.
העתקה והדבקת ערכים. כמו בכל נוסחה שרוצים להמיר לערכים.ויש אפשרות להפוך את זה לטקסט אחרי זה?
בגוגל שיטס:שלום,
האם יש אפשרות שאקסל או גוגל שיטס ייקח אוטומטי מידע מכרטיס אשרי שלי או מהבנק?
@מאסטר באקסל @אפר @
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: