(יש איזה באג או תקלה.שגם ששולחים לינק להודעה ספציפית.זה פותח את העמוד שזה מופיע בו בלבד.)הוא לא נותן לי לרשום
יש עוד משהו דומה?
ושכחתי לציין לגלגל למטה בלינק ששלחתי.סורי..
התכוונתי לקובץ הזה שצרפתי כאן
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב:
(יש איזה באג או תקלה.שגם ששולחים לינק להודעה ספציפית.זה פותח את העמוד שזה מופיע בו בלבד.)הוא לא נותן לי לרשום
יש עוד משהו דומה?
הבסיס לכל החישובים היא פונקציית sumifמחפש קובץ אקסל למעקב אחר הספקים כמותיים ז''א שאני מעדכן כמות עבודה (לא שעות) נניח הכנתי היום 10 לחמניות וכל לחמניה עולה 3 ש"ח ואני יודע כמה הרווחתי וכמה הספקתי לפי יומי/שבועי/חודשי
תודה רבה
זה ניתן באמצעות הקלטת מאקרו מותאם לפקודה שתרצה.תודה רבה
ניסיתי למזג תאים עם קיצורי המקשים שבתמונה ולא כ"כ הלך
אלא שתוך כדי ראיתי ש - ALT+H מציג את קיצורי המקשים ומשם ההמשך אצלי היה "[" ואח"כ "R"
שוב תודה (למרות שבכזה קיצור אולי עדיף כבר העכבר)
ואגב. האם אין אפשרות להגדיר קיצורי מקשים חדשים כמו בוורד ?
תצרי איתי קשר בבקשה, בקשר להפעלותנהנים מאד מהאשכול , תודה רבה
שאלה: אחרי כמה נסיונות נראה שאין אופציה של הפעלת פקודות מקרו ב365,
יש לך מידע בנושא או הדרכה ?
לרגע נזכרתי בשירשלום. האם יש אפשרות להגדיר בתא של אקסל / שיטס שיציג טקסט בצורה של מבזקים כלומר טקסט (ממס' תאים) שיסתובב בתוך התא אחד אחרי השני?
תודה רבה גם לך על כל הפידבק וההערכה.@יעקב ויצמן
מודה לך מאוד שהתקשרת אלי ועזרת לי בכ"כ הרבה סבלנות, עד שהגענו לפתרון
חברים שתדעו..
אם צריך עזרה באקסל יש מישהו שיעזור לכם בכיף!
קוראים לו @יעקב ויצמן ..!!!
בהצלחה רבה לך יעקב
משהו פה לא ברור לי דיו.סוריאני רוצה לשלב תנאי של זכות או חוב מתא אחר - באמצע SUMIFS -
באקסל פועל תקין - בשיטס לא מצליח לי
אשמח לעזרה או לחילופין פתרון אחר
צפה בקובץ המצורף 1414403
אם אותו "תא ספציפי" נמצא באותו גיליון.ההפניה אליו ללא לינק אלא בסימון =a10 לדוגמא(זו הדרך הפשוטה והבסיסית ביותר.במקרים ספציפיים שישנן עוד מטרות כאלו ואחרות.ניתן לבצע הפנייה דרך פונקציות כמו indirect וכו וכו...)האם אפשר לעשות קישור לתא ספציפי באופן שבלחיצה על הקישור יכתב נתון מסויים בתא?
סליחה שלא הובנתי, אני מעוניין שבלחיצה על הלינק זה יעבור לתא הספציפי המקושר ויכתב בתוכו טקסט מסויים, תודה.אם אותו "תא ספציפי" נמצא באותו גיליון.ההפניה אליו ללא לינק אלא בסימון =a10 לדוגמא(זו הדרך הפשוטה והבסיסית ביותר.במקרים ספציפיים שישנן עוד מטרות כאלו ואחרות.ניתן לבצע הפנייה דרך פונקציות כמו indirect וכו וכו...)
מגיליון לגיליון יש להוסיף את שם הגיליון.
מחוברת אחת לשניה יש להשתמש בפונקציית importrange
כל הנ"ל מדובר ביבוא ערכי תאים.היבוא מתבצע ומסונכרן אונליין .ללא צורך במגע יד אדם "ובלחיצות"
(והוא הדין ליבוא באמצעות פונקציות importxml או importhtml או ליבוא נתונים דרך Power Query .וזאת כדרך אגב מבלי להאריך בדוגמאות)
שמדובר בהפנייה כלינק לאתר אינטרנט/לינק לשליחת מייל/ווצאפ/לפתיחת לינק לpdf /לפתיחת לינק לתמונה וכדומה להם
יש להשתמש בפונקציית hyperlink..
במקרים שכאלו בלבד תידרש לחיצה על הלינק
הכל אפשרי חוץ מהקטע המודגש.סליחה שלא הובנתי, אני מעוניין שבלחיצה על הלינק זה יעבור לתא הספציפי המקושר ויכתב בתוכו טקסט מסויים, תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: