תודה רבה!!!חשבתי שאתה רוצה בנוסחה (ואין)
לדעת ה URL מעתיקים משורת הכתובת כשהוא פתוח
כמו רגיל כמדומניתודה רבה!!!
מעתיקים את כל השורה כמו כל קישור רגיל או רק חלק?
תודה רבה!!!
האם אתה מבין את זה?
IMPORTRANGE - Google Docs Editors Help
Imports a range of cells from a specified spreadsheet. Sample Usage IMPORTRANGE("https://docs.google.com/spreadsheets/d/abcd123abcd123", "sheet1!A1:C10") IMPORTRANGE(A2,"B2") Use table referencesupport.google.com
יודע להסביר לי איך לעשות את זה (לקחת נתונים מקובץ אחד לשני בגוגל שיטס כמו ששאלתי כאן)?
=IMPORTRANGE("כאן הכתובת של הקובץ ממנו רוצים את הנתונים","כאן הטווח או התא")
תודה רבה!!!הפרמטר הראשון הURL והשני הטווח. (נראה הפוך משום מה)קוד:=IMPORTRANGE("כאן הכתובת של הקובץ ממנו רוצים את הנתונים","כאן הטווח או התא")
רוצה לאתגר אותך.. סתם,אוי לא הבנתי,
אבל זה עובד גם על זה...
תבחר 2 במקום ה9קוד:=SUBTOTAL(2,
בשיטס?רוצה לאתגר אותך.. סתם,
יש לי רשימה של מוזמנים לאירוע לצד עמודת השמות יש עמודה עם תיבות לסימון V לאלו שאישרו הגעה
איך אני יכול לעשות סיכום למטה בכמה תאים סימנתי כבר V ?
@אפר
אבל כל התאים יש להם תיבות רק שבחלק לא סימנתי V, ניסיתי והוא מחזיר לי את כלל התאים ולא רק את אלו שמסומנים ב Vבשיטס.
לכאורה COUNTA
אבל כל התאים יש להם תיבות רק שבחלק לא סימנתי V, ניסיתי והוא מחזיר לי את כלל התאים ולא רק את אלו שמסומנים ב V
אימות נתוניםאיך אפשר לעשות תיבה לסימון V ועוד אפשרויות כאלו דומות (אם קיים)?
תודה רבה!
לכן כתבתי COUNT ולא COUNTAתודה רבה @אפר מושלם
אגב צריך להזין ב'לא מסומן א ולא 0 כי הוא מזהה את ה 0 כספרא
תודה רבה!אימות נתונים
באקסל זה בנוסחאות
בשיטס זה בנתונים
באקסל איןתודה רבה!
אבל אני רואה שם אפשרויות לרשימה נפתחת ועוד, איך אפשר לעשות תתיבת סימון ל- V ?
לא נכון אני עשיתי ב COUNT עם 0 (כמו שכתבת)ולא עבד, כששיניתי ל א עבד.לכן כתבתי COUNT ולא COUNTA
התוצאה זהה
צודקלא נכון אני עשיתי ב COUNT עם 0 (כמו שכתבת)ולא עבד, כששיניתי ל א עבד.
מה שאני למד מכאן שתמיד COUNT מחשב את 0 כספרה לתשומת לב.צודק
אפשר להשאיר ריק את לא מסומן
או שאפשר גם ללא מותאם אישיתמה שאני למד מכאן שתמיד COUNT מחשב את 0 כספרה לתשומת לב.
תודה רבה
לא נעים לי כבר, אבל לא עובד אצלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: