בנוסחה זה מסובךשאלה בif.
יש לי שלשה גליונות, הראשי קליטת נתונים, והשני והשלישי אמורים לקבל נתונים מהראשי לפי תנאי מסוים.
למשל בראשי אני כותב שורות של חובה או זיכוי, והגליון השני יקבל רק את הזיכוי והשלישי רק את החוב,
אייך אני עושה בfalsh שירד שורה כלומר אני לא רוצה שהתא ישאר ריק אני רוצה שהוא ימשיך לבדוק עד שיתקיים התנאי?
בבקשה?יש לי אקסל שמורכב כולו מנתונים באנגלית
האם יש אפשרות לתרגם לעברית
הכי יעיל יהיה אם מול הנתון באנגלית יהיה תרגום לעברית
תודה מראש
ממש ממש יעזור
בגוגל שיטס יש פונקציה Translateבבקשה?
לא אני צריכה משהו יותר מורכבבגוגל שיטס יש פונקציה Translate
גוגל שיטס או אקסל?שלום,
כתבתי מידי פעם טקסט באקסל על חובות שחייבים או שאני חייב לאחרים
ברצוני לדעת אם יש דרך לדעת מתי התא או השורה נכתב - באיזה תאריך?
אקסלגוגל שיטס או אקסל?
לבחור את השורה שמתחת לטבלה הקטנה.יש לי טבלה ענקית באקסל עם הרבה נתונים לכל קטגוריה
אני רוצה לעשות בצד שמאל בגליון האקסל טבלה קטנה שמסכמת את הנתונים של טבלה הגדולה
אך אני מעונינת שהטבלה הקטנה של הסיכום תהיה מקובעת בגליו תמיד בחלק העליון
כך שגם כשאני עושה סינון בטבלה הגדולה או גוללת אותה ללמטה
אנירוצה שהטבלה הקטנה תהיה לי מול העינים
יש כזו אופציה?
מקווה שהובנתי
תודה
יש בגוגל שיטס תוסף בקישור הזה שהוא ממש עושה את מה שאת צריכה, את כותבת מילה והוא כותב ליד זה את המילה המתורגמת. במקרה שלך, תדביקי את כל העמודה והוא יתן לך עמודה מתורגמת.לא אני צריכה משהו יותר מורכב
עמודה של 300 שורות לתרגם שיהיה תא עברית מול תא אנגלית ....
אני יודעת שיש פונקציה כזאת אבל קצת יותר מורכב ...
יגעת ומצאת תאמיןמחפש רעיון עבור תיקון סופרים.
מקובל לרשום כמה "יודים" יש בכל שורה (דהיינו מספר האותיות והרווחים בשורה כך שכל אות רחבה נחשבת כשני יודים, וכל אות צרה או רווח נחשב כיוד אחת. אות צרה: ג,ו,ז,י,נ,ן. שאר האותיות הם שוות שני יודים כל אחת).
איך אפשר לעשות נוסחה שתספור כמה א' יש בשורה, כמה ב' יש בשורה וכן הלאה, ותתן לכל אות רחבה ערך מספרי 2 ולכל אות צרה ורווח ערך של 1 ותחבר את כולם?
(לדוגמא: אם כתוב בתא: "רוצה לעזור לכם" 9 אותיות רחבות = 18, 5 אותיות צרות ורווחים = 5, ס"ה יש בתא 5+18=23)
בתודה מראש
קודם כל צריך להמיר לדקות.א. איך אני מגדיר "שעה" באופציית IF ?
כלומר אני רוצה שאם השעה תהיה יותר 8:20 יהיה כתוב כך..
ב. איך ממירים בגוגל שיטס 'שעות' ל 'דקות'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: