איך ?מצ"ב קובץ. בלחיצה על כותרת מסוימת הטבלה תמוין לפי אותה עמודה.
איך ?מצ"ב קובץ. בלחיצה על כותרת מסוימת הטבלה תמוין לפי אותה עמודה.
לא הורדתי את הקובץ אבל בכדי לא לראות שגיאה בנוסחה צריך לעטוף אותה בנוסחת IFERROR.שלום,
אשמח שתעיינו בקובץ המצורף.
איך אני יכול לעשות שבתאים שחסר להם ערכים לחישוב לא יראו את הסימון של השגיאה?
(לדוגמה תא B3 בטאב 'כסליו')
(חוץ מהאפשרות של למחוק מהם את הנוסחה ולהכניס אותה אחרי שיוזנו הערכים. אני צריך שהנוסחה תפעל מיד כשמוזנים הערכים - הקובץ הולך להיות אצל אחד שלא יודע להעתיק נוסחאות)
אני לא יודע איך "לעטוף". אודה לעזרה.לא הורדתי את הקובץ אבל בכדי לא לראות שגיאה בנוסחה צריך לעטוף אותה בנוסחת IFERROR.
(בפרמטר הראשון של נוסחת IFERROR להכניס את הנוסחה המקורית, ובשני מה רוצים שיופיע אם הנוסחה מחזירה שגיאה).
=VLOOKUP(A6,'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A5:E204, 2, 0)
ככהאני לא יודע איך "לעטוף". אודה לעזרה.
הנוסחה שמחזירה שגיאה היא:
אני רוצה במקום השגיאה יהיה ריק.קוד:=VLOOKUP(A6,'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A5:E204, 2, 0)
תודה על העזרה!
=IFERROR(VLOOKUP(A6,'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A5:E204,2,0),"")
אוף אני מבין מהשתיקה שאין כזה דבר.האם יש פונקציה באקסל שמפרקת היפר קישור?
זאת אומרת אני מדביק טקסט עם היפר קישור והוא יכתוב לי רק את הקישור בתא שלידו?
אני צריך נוסחה שתעתיק תא כמו INDEX אבל שתשמור 'עותק' במועתק כדי שאםם אמחק את התוכן בתא המועתק עדיין ישאר בתא הנעתקחברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
לזה הכוונה?האם יש פונקציה באקסל שמפרקת היפר קישור?
זאת אומרת אני מדביק טקסט עם היפר קישור והוא יכתוב לי רק את הקישור בתא שלידו?
אפשר להשתמש בתוך הsumifs בפונקציות של month ו year אבל לא ברור למה לא לסכום לפי מה שרשמת (בין תארכים)איך עושים תנאי לפי חודש לועזי?
כלומר, אני רוצה לסכם רשימה לפי תאריך
אז תמיד אני מסכם באמצעות SUMIFS ומבקש שיתן לי מה שגדול מ 01/12/21 וקטן מ 31/12/21 - לדוגמא
אבל אני מחפש משהו שיסכם מה שמכיל דצמבר 21
אכן מקודם ניסיתי עם הנוסחאות הנ"ל, אבל משום מה לא הצלחתי להכניס אותם בתוך ה SUMIFSאפשר להשתמש בתוך הsumifs בפונקציות של month ו year
כי אני רוצה שיסכם לי כך הרבה חודשים, ועל כל חודש אצטרך לעשות 2 תאים, ואני רוצה שיהיה רק תא אחד ינואר 21 וכו', לצורך העיצוב.אבל לא ברור למה לא לסכום לפי מה שרשמת (בין תארכים)
לגבי month-yaer נכון. בעייתי.אכן מקודם ניסיתי עם הנוסחאות הנ"ל, אבל משום מה לא הצלחתי להכניס אותם בתוך ה SUMIFS
אשמח אם תוכל לכתוב לי כאן הנוסחה.
כי אני רוצה שיסכם לי כך הרבה חודשים, ועל כל חודש אצטרך לעשות 2 תאים, ואני רוצה שיהיה רק תא אחד ינואר 21 וכו', לצורך העיצוב.
תודה
אם כוונתך שהתאריכים שבנוסחה נשלפים מ2 תאים אז אפשר להסתמך על תא אחד - בהנחה שתא זה הוא C2 ובו הראשון לחודש (למשל 1/12/21)לגבי month-yaer נכון. בעייתי.
לגבי תאריכים, לא צריך שני תאים. הבדיקה על אותה עמודה.
בהנחה שהתאריכים בעמודה A וסכומים בעמודה B
צפה בקובץ המצורף 1018197
זה רציתי!!אם כוונתך שהתאריכים שבנוסחה נשלפים מ2 תאים אז אפשר להסתמך על תא אחד - בהנחה שתא זה הוא C2 ובו הראשון לחודש (למשל 1/12/21)
צפה בקובץ המצורף 1018242
שתי אפשרויות:יש לי בעיה
שאני עושה נוסחה ואז אנטר במקום לתת לי את הערך שאמור להתקבל הוא כותב את הנוסחה בתא
אשמח לעזרה
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: