בכלי 'חיפוש' אפשר לעשות חפש והחלףאיך מחליפים את זה?
הסתדרתיהאם אפשר להעלות תבנית מאקסל לגוגל שיטס (תבנית קופה קטנה)?
באמצעות כלי 'מילוי מהיר' נמצא בכרטסת 'נתונים'אולי שאלו, אבל לא מצאתי,
יש לי קובץ אקסל עם שורות של שמות וטלפונים בתיבה אחת., אני מעונינת להפריד לשתי עמודות את השם והטלפון,
האם יש אפשרות לעשות את הכל ביחד?
תודה.
באקסל 365 פונקציה SORT על הטבלה המקוריתיש לי קובץ של קטלוג ספריה, עם כמה עשרות אלפי שורות.
עם 7 עמודות (שם, מחבר, שנת הוצאה, מס' מדף וכו')
אני רוצה ליצור גליונות לפי מס' העמודות, כשבכל גיליון יש את אותם הנתונים מהגליון הראשון אך ממויינים בסדר שונה.
למשל גליון אחד שכל שורות מסודרות לפי השם של הספר בסדר הא-ב, גליון שני לפי שם המחבר וכן הלאה.
ושבסיס הנתונים יהיה קבוע ז"א כשארצה להכניס לרשימה עוד ספר - אכניס בבסיס הנתונים וכל שאר הגליונות יתעדכנו אוטומטית.
האם יש דרך לעשות זאת?
יש לי 2016באקסל 365 פונקציה SORT על הטבלה המקורית
לפני הכל לא נראה לי נכון שיהיו 7 גליונות עם אותם נתונים, עדיף למיין באותו גיליון או בגיליון אחד נוסף כל פעם לפי הצורך.יש לי 2016
אין שום אופציה??
זה הרבה עבודה?אפשר גם בשילוב קוד למיין בקליק כל פעם לפי העמודה הרצויה.
לבחור את כל השורות>עיצוב מותנה> כלל חדש> השתמש בנוסחה...יש לי עוד שאלה
אני רוצה לעשות עיצוב מותנה שהתנאי יחול על עמודה אחת (למשל A) והעיצוב יחול על כל השורה שבא מתקיים התנאי
למשל אם בעמודה A יש לי תאריכים, ואני רוצה שכל השורה של התאריך של היום תהיה בצבע שונה.
יש אפשרות כזו?
=$A2=TODAY()
אתה יכול להסביר לי איפה בדיוק אני מוצא את הפקודה הזו?וגם באקסל one drive
תודה רבה! באמת מדגיש את כל השורהלבחור את כל השורות>עיצוב מותנה> כלל חדש> השתמש בנוסחה...
להכניס בנוסחה בהנחה ששורות הנתונים מתחילות בשורה 2)
לבחור עיצוב > אישור.קוד:=$A2=TODAY()
חשוב סימן ה$ לפני הA
=$C3=TODAY()
לפני לחיצה על העיצוב מותנה לסמן את הטבלה החל משורה 3 ואחכ הנוסחה כמו שרשמתתודה רבה! באמת מדגיש את כל השורה
אך משום מה הוא הולך 2 ימים אחורה
אגב אצלי התאריך מתחיל בC3 ומטה
אז כתבתי כךקוד:=$C3=TODAY()
מצ"ב קובץ. בלחיצה על כותרת מסוימת הטבלה תמוין לפי אותה עמודה.זה הרבה עבודה?
מקלידים שווה SORTאתה יכול להסביר לי איפה בדיוק אני מוצא את הפקודה הזו?
כי אני בONEDRIVE ואני לא מוצא את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: