צריך לראות את קטע הקוד המדובר. (לחיצה על הDebug וצילום מסך)אשמח לקבל עזרה, יש לי מקרו שעומדים על תא הוא אמור להכניס שם כיתוב מסוים אבל כשמפעילים אותו הוא מביא את ההודעה הבאה. תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 986960
גם בטבלה יש הוספת שורות. אם אתה בתוך הטבלה לוחץ ctrl+ (שזה קיצור להוספת שורה) לא מוסיף לך שורה?איך מוסיפים שורות בטבלה?
(אקסל רגיל יש "הוסף" אבל בתוך טבלה (זאת אומרת כשזה "מעוצב כטבלה") האפשרות של הוספת שורות מבוטלת לי, מה עושים?)
זה מה שמופיע לי:גם בטבלה יש הוספת שורות. אם אתה בתוך הטבלה לוחץ ctrl+ (שזה קיצור להוספת שורה) לא מוסיף לך שורה?
עלתה כאן באשכול אפשרות עם סקריפטעכשיו ראיתי שהגיליון הכי ימני הוא יפתח ראשון
זו הודעה שמתקבלת כאשר הטבלה מוגדרת עד השורה האחרונה של הגיליון, זה המקרה?זה מה שמופיע לי:
צפה בקובץ המצורף 987020
יש בוודאות פונקציה כזאת כמדומני ש Formulaזהו , שלא מצאתי כזאת פונקציה, אם משהו יודע - אשמח .....
ולכן פשוט עשיתי החלף, ואת כל ה"=" החלפתי ב"" (כלום), כך שזה כבר לא נוסחא, ויכולתי לעבוד על הטקסט של הנוסחא בלי שהיא בעצם נוסחא..........
FORMULATEXTיש בוודאות פונקציה כזאת כמדומני ש Formula
איפה עושים את זה?(לחיצה על הDebug וצילום מסך)
כשמתקבלת השגיאה, במסך שצילמתאיפה עושים את זה?
המקרו זה הוספת הערה בתא
כשמתקבלת השגיאה, במסך שצילמת
יתכן שיש כבר הערה אחרת בתא?
1. המאקרו הזה מוסיף הערה לתא ולא ערך לתא
Range("B5")
ActiveCell
החלפתי והגיעה ההודעה הזו שלמטה.1. המאקרו הזה מוסיף הערה לתא ולא ערך לתא
2. הוא מוסיף הערה לתא B5 ולא לתא שעליו עומדים. לכן גם כנראה השגיאה כי אי אפשר להוסיף הערה לתא שכבר קיימת בו הערה. אפשר לשנות את הטקסט שלה או למחוק אותה.
3.אם הצורך הוא שבתא שעליו עומדים תתווסף ההערה אז לשנות בקוד את
לקוד:Range("B5")
קוד:ActiveCell
נראה לי שכן. מה עושים עכשיו? מבטלים את כל הטבלה ומגדירים מחדש?זו הודעה שמתקבלת כאשר הטבלה מוגדרת עד השורה האחרונה של הגיליון, זה המקרה?
יש משהו שמחזיר את הטקסט חזרה למצב נוסחה? (נניח אני רוצה לעשות שינויים בטקסט של הנוסחה וליצור נוסחה חדשה מזה)FORMULATEXT
כשעומדים על הטבלה, בכרטיסיה עיצוב טבלה יש אפשרות לשנות גודל הטבלה.נראה לי שכן. מה עושים עכשיו? מבטלים את כל הטבלה ומגדירים מחדש?
להחליף את כל ההחלפתי והגיעה ההודעה הזו שלמטה.
(וגם ניסיתי להחליף בשלושת המקומות שכתוב B5 - הגיעה הודעה)
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 987393
Range("B5")
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: