אם מראה שלא לחוץ ובכל זאת מקריא, אולי יש לך בקובץ קוד אירוע שבעת שינוי בחירה מקריא תאים.ניסית ונשאר לחוץ? או שמראה שלא לחוץ ובכל זאת מקריא?
אם מראה שלא לחוץ ובכל זאת מקריא, אולי יש לך בקובץ קוד אירוע שבעת שינוי בחירה מקריא תאים.ניסית ונשאר לחוץ? או שמראה שלא לחוץ ובכל זאת מקריא?
נסה להכניס את הקוד הזה בעורך הVBA ולהריץ.לחצתי עליו וזה לא מפסיקקק
Sub StopSpeak()
Application.Speech.SpeakCellOnEnter = False
End Sub
יש איזושהי דרך כן להשתמש בנוסחאות כאלה במערך?הצלחתי עם נוסחה דומה:
אבל זה לא עובד עם נוסחת מערך (ArrayFormula).קוד:=if(ISERROR(IMPORTDATA(A1)),FALSE,true)
רושם את הם שלה.איך אני כותב בקוד מספר פרוצדורות וקורא מאחת לשניה?
פונקציה או פרוצדורה? מה שרשמת אחרי הsub זו הפרוצדורה. ולה אפשר לקרא כפי שרשמתי.תודה, ואיך קוראים לפונקציה שיצרתי?
אני רושם את הקוד הבא ומקבל הודעת שגיאה
מה לא תקין בזה? אולי משהו בקריאה לפונקציות?
Sub start()
Dim ws1 As Worksheet
Set ws1 = ThisWorkbook.Worksheets(1)
Dim ws2 As Worksheet
Set ws2 = ThisWorkbook.Worksheets(2)
Dim x As Integer
Dim y As Integer
y = 0
Dim wlr As Integer
Dim amla As Integer
amla = 6
wlr = ws2.UsedRange.Rows(ws2.UsedRange.Rows.Count).Row
For x = 1 To wlr
na (x)
amla (x)
Next x
Function na(x)
If ws2.Cells(x, 23) = "ארגון" Then
ws2.Cells(x, 23) = "יד"
End Function
Function amla(x)
While ws2.Cells(x, 16) <> ws1.Cells(y, amla - 1)
y = y + 1
Loop
ws2.Cells(x, 16) = ws1.Cells(y, amla)
End Function
End Sub
בכרטיסיה נתונים> קבל נתונים> ממסד נתונים> מאקססשלום רב.
יש לי קובץ אקסס המכיל נתונים רבים, בנוסף ישנו קובץ אקסל שאני רוצה שישקלל לי את המאזן אם אני בגרעון או להיפך.
באקסס יש עמודה של סכומים שכל הזמן משתנים ובסוף העמודה יש סכום של כל העמודה, אני צריך את הנתון הקונקרטי הזה שיופיע באקסל אבל שישתנה יחד עם האקסס ולא שאצטרך לעדכן אותו בכל פעם.
האם יש דרך לעשות דבר כזה?
תודה.בכרטיסיה נתונים> קבל נתונים> ממסד נתונים> מאקסס
לבחור את הטבלה המתאימה (אפשר לחפש ע"י שם הטבלה) >
המרת נתונים>לסדר מה שרוצים (השלבים נשמרים)> טען.
מתקבל לגיליון מה שצריך.
אח"כ ברענון הגיליון מתעדכן.
לדעתי רק מטבלאות. אבל ההמרת נתונים עצמה היא שאילתא שעורכים ממש בקלות והפעולות נשמרות. כך שאפשר לקשור טבלה שלמה ולקבל ממנה נתונים ע"פ תנאים מסוימים, וסינונים, ואפילו רק נתון אחד, או רק סיכום וכד'.תודה.
זה נכון גם על שאילתות או שזה רק מתוך טבלאות?
תודה מאד! אנסה זאת.לדעתי רק מטבלאות. אבל ההמרת נתונים עצמה היא שאילתא שעורכים ממש בקלות והפעולות נשמרות. כך שאפשר לקשור טבלה שלמה ולקבל ממנה נתונים ע"פ תנאים מסוימים, וסינונים, ואפילו רק נתון אחד, או רק סיכום וכד'.
אח"כ ברענון מתעדכן הכל.
עלה בפורום קובץ עם קוד שמכיל נוסחאות של המרות תאריכים לשימוש בגיליון. כזכור לי היה בו גם נוסחה למה שביקשת.יש לי שאלה נוספת ולא מצאתי עליה תשובה מסודרת. מקווה שאני לא מטריח.
האם יש אופציה להמיר תאריך עברי לתאריך לועזי באקסל? יש לי שדה בו מופיע התאריך העברי ואני רוצה שבשדה לצידו יופיע התאריך הלועזי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: