איזה סוג CSV יש שם כמה?להכין באקסל
ולשמור בשם לסוג קובץ CSV
לפי מה שנדרשאיזה סוג CSV יש שם כמה?
תודה
אם יש לך אופיס 365שאלה קטנה.
יש לי רשימת נתונים גדולה, ואני רוצה להוציא ממנה סיכום.
אני משתמש בנוסחא של VLOOKUP , על מנת למצוא את הפריט, ואז את כל הנתונים שעל ידו.
הבעיה היא שהנוסחא הזו תמיד לוקחת את השורה הראשונה שהיא מוצאת.
אני צריך שהיא תיקח את השורה האחרונה [אנחנו מעדכנים כל הזמן דברים חדשים]
*היינו שאם אני מחפש את השם 'דוד', ורוצה לקבל את כל הפרטים שלו, שיביא לי את הפעם האחרונה שכתוב דוד ולא הפעם הראשונה.
האם יש כזאת אפשרות?
ובכלל, האם יש נוסחא שיועדת לשלב בין השורות [למשל אם בשורה הראשונה של דוד כתוב את הכתובת שלו, ובפעם השניה שהוא כתוב נכתב את הטלפון שלו], האם יש נוסחא שתדע להביא לי את שני הפרטים משתי השורות ברגע שאני אכתוב את 'דוד'?
בתודה מראש
בגרסת 365:ובכלל, האם יש נוסחא שיועדת לשלב בין השורות [למשל אם בשורה הראשונה של דוד כתוב את הכתובת שלו, ובפעם השניה שהוא כתוב נכתב את הטלפון שלו], האם יש נוסחא שתדע להביא לי את שני הפרטים משתי השורות ברגע שאני אכתוב את 'דוד'?
=SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(TEXTJOIN(",",TRUE,IF($A$2:$A$10=A2,$C$2:$C$10)),"FALSE,",""),",FALSE","")
אפשר להוסיף עמודה עם הנוסחה CONCAT ולסנן רק אותה על לא ריקים.צפה בקובץ המצורף 866647
אני רוצה לעשות סינון באופן הבא:
שורה שאין בה שום נתונים תהיה מוסתרת
בדגש על שורה
בכל שורה שבה אחד או יותר מהטורים מלא השורה לא תוסתר
כלומר שורות 4,6 בדוגמא
=CONCAT(B2:K2)
נראה לי שיעבוד גם ב 2019בגרסת 365:
להחליף את A בעמודה שבה מחפשים, ואת C בעמודה שממנה רוצים להחזיר נתונים
קוד:=SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(TEXTJOIN(",",TRUE,IF($A$2:$A$10=A2,$C$2:$C$10)),"FALSE,",""),",FALSE","")
למלאות עם נוסחה פשוט בחישוב רגיל אבל זה דינמי ולא ישמר כמספר קבוע ויבשתודה עזרת לי מאד...
שאלה נוספת אני צריך למלאות מלא מוצרים, שאלתי אם יש אפשרות להעשות מק"ט רציף שיתמלא אוטומטי
אתה יכול לעשות נוסחה שמוסיפה 1 לתא מעל אבל זה לא כותב בתא מספר אלא מציג את התוצאה ואז יכול בקלות להשתנות אם תיגע בסדר או תוסיף שורה כך שככל הנראה זה לא רלוונטיאני מבין שאני לא כזה מבין גדול באקסל אם לא כ"כ הבנתי את מה שכתבת.
אבל בכו"א אתודה רבה
נכנסים לתוך התא ואז מדביקים ולא לבחור את כל התאשאלה פשוטה:
איך מדביקים רשימה מוורד, לתוך תא אחד באקסל,
כך שהרשימה תהפוך לinline, ולא תתפרס על כמה תאים?
תודה רבה!נכנסים לתוך התא ואז מדביקים ולא לבחור את כל התא
להכפיל ב24אני מנסה לעשות תא שמוגדר שעות כפול סכום ולא יוצא לי תוצאה של סכום. איך עושים?
לא מצאתי איך לבדוק 404 (לא השקעתי מאמץ)ניסיתי הרבה אופציות ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא פתרון:
אני צריך נוסחה בגוגל שיטס שהייתי קורא לה 'IS404' שתבדוק אם כתובת url בתא אחר היא דף אינטרנט קיים או לא.
יש לכם רעיון?
=ifna(ROWS(IMPORTFEED(A1)),0)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: