כנראה אפשרי באמצעות API של GOOGLE בשיטס (ע"י קוד JS)יש לי קובץ אקסל של תאריכים [מחולק תאריך, חודש] של יארצייטים
רציתי לשאול אם שייך לשלב את זה איכשהוא ליומן גוגל או שיתן איזה תזכורת בכל פעם שמגיע תאריך מסוים?
כנראה אפשרי באמצעות API של GOOGLE בשיטס (ע"י קוד JS)יש לי קובץ אקסל של תאריכים [מחולק תאריך, חודש] של יארצייטים
רציתי לשאול אם שייך לשלב את זה איכשהוא ליומן גוגל או שיתן איזה תזכורת בכל פעם שמגיע תאריך מסוים?
אתה ענקתסנן רק TRUE
כנראה אפשרי באמצעות API של GOOGLE בשיטס (ע"י קוד JS)
זה כמו שזה נשמעתודה תודה, רק יש מצב שאתה מדבר בעברית?
אולי תזכורת אפשר בצורה פשוטה יותרכנראה אפשרי באמצעות API של GOOGLE בשיטס (ע"י קוד JS)
מה?מאסטר באקסל אפשר עזרה?
אפשרי באמצעות הקצאת מספר סידורי לכל תלמיד, ושליפת שם התלמיד מהגיליון הראשי באמצעות נוסחת VLOOKUP.יש לי קובץ של אקסל SHEETS משותף בדרייב
הגיליון הראשון הוא הראשי
בעמודות הראשונות שלו יש שם משפחה ושם פרטי, ובעמודות הבאות עוד מידע על התלמידים
אני רוצה להעתיק את הגיליון הזה לגיליונות נוספים באותו קובץ
באופן שאם משתנה / מתעדכן שם של תלמיד בגיליון הראשון,
העידכון יתבצע אוטומטית בגילונות נוספים בקובץ
אפשרי?
לא הבנתי.אפשרי באמצעות הקצאת מספר סידורי לכל תלמיד, ושליפת שם התלמיד מהגיליון הראשי באמצעות נוסחת VLOOKUP.
תפרט יותר מה אתה רוצה לעשות יתכן שיש פתרונות טובים יותר ובמידת הצורך לפרט את הנוסחה המדויקת הנדרשתלא הבנתי.
אודה על הסבר מפורט יותר
יש לי קובץ אקסל משותףתפרט יותר מה אתה רוצה לעשות יתכן שיש פתרונות טובים יותר ובמידת הצורך לפרט את הנוסחה המדויקת הנדרשת
השאלה היא האם ממיינים את הקובץ מדי פעם?יש לי קובץ אקסל משותף
בגיליון הראשון יש רשימת תלמידות עם פרוט שם שם פרטי, שם משפחה, שם האב שם האם וכו'
בגיליון הראשון - 2 העמודות הראשונות מכילות שם פרטי ושם המשפחה, שאר העמודות עם תוכן שונה מהגליון הראשון.
אני רוצה שבמידת הצורך, במידה ומתעדכנים שמות התלמידות בגיליון הראשון, העיכדון יתבצע אוטומטית בכל הגליונות
מצו"ב קובץ להדגמה
בהחלט כן
שלום רב ל @אפר
בהמשך לנוסחה של שבוע שעבר(שמאוד מאוד עזר לי)
אני צריך עוד נוסחה ל5 עמודות ביחד(כל עמודה חודש) (של עשרות אלפי שורות)
ולמיין כל מה שמכר מתחת ל30 בחודש(ומעל 1)
אשמח לקבל קובץ אקסל אם זה שייך תודה רבה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: