כיצד עושים זאת?לא מכירה.
אבל אפשר להגדיל את כל התאים בפעם אחת לגודל של כמעט עמוד, ולהצמיד טקסט ללמעלה אם זה עוזר במשהו.
כיצד עושים זאת?לא מכירה.
אבל אפשר להגדיל את כל התאים בפעם אחת לגודל של כמעט עמוד, ולהצמיד טקסט ללמעלה אם זה עוזר במשהו.
פשוט מרחיבים עם העכבר את השורה / עמודה ועושים גלישת טקסטכיצד עושים זאת?
אין סיבה כל זמן שלא תמחוק טאבים או פסיקים תלוי בסוג הקובץבמידה ואני פותח קובץ CSV באמצעות וורד ומשנה שם רק טקסטים, האם זה הורס את מבנה האקסל שלו שהוא לא יוכל להפתח באותה צורה ?
גם לא להוסיף אנטרים ולא שיפט+אנטר וגם לא להוסיף פסיקים.אין סיבה כל זמן שלא תמחוק טאבים או פסיקים תלוי בסוג הקובץ
אתה יכול פשוט לנסות
ניסיתי את הרחבת תא העריכה עכשיו.
בכרטיסיה בית:ניסיתי את הרחבת תא העריכה עכשיו.
יותר מהיר מפתיחה באמצעות פנקס רשימות. הקובץ גדול.
האם יש פתרון לתצוגה מימין לשמאל?
מכיון שהטקסט מעורב הרבה קידוד באנגלית באמצעו. מאוד חשוב לקריאה תקינה שלו שהוא יהיה מימין לשמאל.
תודה
אם אני רוצה לאקסל יציג לי את שער הדולר הנוכחי איך אפשר לעשות זאת? (אם אפשר)
=FILTERXML(WEBSERVICE("https://www.boi.org.il/currency.xml?curr=01"),"//RATE")
זה שירות שערי מטח ב XML של בנק ישראלאיך הגעת ללינק יש אפשרות להסבר? תודה.
הנחתי שזה כך אבל איך הוא הגיע ללינק הספציפי הרי באתר הלינק הוא בנק ישראל - בנק ישראל (boi.org.il)
וזה לא יעזור לי לא?
בנוסחה יש תנאי שהמטבע הוא דולר כאמור מיוצג ב 01הבנתי מצאתי את הקובץ XML אבל איך מצאת את הדולר שם מתוך כל הבלאגן
למשל מעניין אותי להכניס מניות לתוך אקסל ואיך אני יכול לעשות גם את זה אני מקווה שאני מובן ותודה על הסיוע!!
צפה בקובץ המצורף 788041
חידשת לי. תודה. ניסיתי ונראה ממש פשוט. רק שלא זיהה שם מניות בעברית. רק באנגלית. אז צריך לשים לב לכתוב רק באנגלית.או לחלילופין נראה לי שבגירסאות החדשות של אופיס (365 ואולי 2019) ניתן להשיג מידע על מניות בצורה מובנית באקסל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: