פנאי האשכול המרכזי לדייג - שיטות-יציאה קבוצתית-וציוד.

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
דייג קרפייונים בכנרת נעשה בעיקר ממרחק רב הפיתיון נזרק לפחות למרחק 100 מטר ע"י רחפן או סירה על שלט ...לא תראה כמעט מישהו שתפס קרפיון מהחוף בבוס בכנרת...רק בירדן או במאגרי מים מתוקים...אם בכל אופן בא לך לנסות את מזלך תנסה באזור בטיילת בכנרת באזור המסעדות שאתה יורד במדרחוב עד הסוף פונה ימינה תלך בערך 50 מטר מול הגלידה תזרוק שם יש שם קרפיונים גדולים ...הבעיה שאם נתפס אין דרך להרים אותם כי הדייג שם בגובה של לפחות 5 מטר מהמים ואם תנסה רוב הסיכויים שישבר החכה ...

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
קיצור אז אין לי מה לחפש בעונה הזו? בחיפה כן יהיה לי?
מה זאת אומרת תמיד יש דגים השאלה על מה אתה הולך בורי בתקופה הזאת רק בים הפתוח ולא במרינות וכדומה שאר הדגים תנסה עם פיתיון חי או חזה עוף

אלי @@@

משתמש מקצוען
קיצור אז אין לי מה לחפש בעונה הזו? בחיפה כן יהיה לי?
לך תנסה מה יכול להיות
סע עם חבר אל תשכח בירות וגרעינים ותהנו מהלמידה
רק אל תהיו מאלה שמפצחים על הריצפה והולכים

אלי @@@

משתמש מקצוען
דייג קרפייונים בכנרת נעשה בעיקר ממרחק רב הפיתיון נזרק לפחות למרחק 100 מטר ע"י רחפן או סירה על שלט ...לא תראה כמעט מישהו שתפס קרפיון מהחוף בבוס בכנרת...רק בירדן או במאגרי מים מתוקים...אם בכל אופן בא לך לנסות את מזלך תנסה באזור בטיילת בכנרת באזור המסעדות שאתה יורד במדרחוב עד הסוף פונה ימינה תלך בערך 50 מטר מול הגלידה תזרוק שם יש שם קרפיונים גדולים ...הבעיה שאם נתפס אין דרך להרים אותם כי הדייג שם בגובה של לפחות 5 מטר מהמים ואם תנסה רוב הסיכויים שישבר החכה ...
אני הייתי הולך קבוע לדוג בחוף צינברי או ברניקי בכל הקו חוף הזה והיינו מוציאים אחלה קרפיונים ובורי אני מדבר על מעל 3 קילו חתיכה

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מתארגנת יציאה לדייג חוף /מזח במוצשק הקרוב.... כל המעוניין שיעדכן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה